Da li je taj mediavine isto sranje kao i ezoic po pitanju katastrofalno lošeg sučelja i načina postavljanja reklama (odnosno nepostavljanja)?
Journey ima dosta rudimentalano sucelje za publishere ako na to mislis
Takodjer nema mogucnost manualnog postavljanja reklama …
Znači sranje, pa šta je svima njima?
RPM-ovi se ipak poboljsavaju, danas duplo od jucer, za slican promet…
Update: Za jučer mi je RPM ravno 10 eura (pageview rpm).
Na Adsense mi je prosjek bio oko 6 eura.
Naravno moram još pričekati da vidim hoće li padati ili rasti pa da imam nekakav prosjek.
Sumnjam da ce ti ici doli. Iz vise iskustava (na vise stranica) u prosjeku mi je 3-4 puta svaki put veci bio RPM na Mediavine negoli na Adsense. Znam, ovo je Journey koji nije toliko dobar kao Mediavine, ali i dalje ce uvik biti bolji od Adsensea
Pošalji im mail pa ih pitaj pa valjda će ti odgovoriti .
Kratak rezime nakon 10 dana. RPM-ovi su malo gore pa malo dole, jos uvijek to nije doseglo brojke koje sam imao na Ezoicu.
Support im je medju gorima koje sam vidio, odgovori su banalni i genericni, svako pitanje je pending approval sto nisam vidio nikad nigdje.
Nemogucnost ikakve kontrole oglasa, nemogucnost manualnog postavljanja oglasa koje btw puni Mediavine ima jednostavnim ubacivanjem class=“content_hint” div-ova…
Naravno sve ce se to progutati ako RPM-ovi drasticno porastu, sto jos ne vidim jer “seeing peak CPMs can take weeks or even a few months.” tako da slijedi jos cekanja…
Za jučer fin bump u RPM-u, pretpostavljam da je to samo nekakav spike koji neće biti, ali evo lijepo da ima i takvih dana, što na AdSense nikad nisam imao.
Odlično, svaka čast (20 karaktera)
Ako se netko dvoumi za Journey, taman sam izbacio video gdje spominjem neke osnove tipa RPM kada se usporedi sa Adsense i slično…
Ne znam je li bug, ali jučer najjači RPM ikad - automotive sajt.
Neka, samo neka potraje. Ja sam prijavio svoja dva sajta, pa čekam.
Ide i jače…
Ludo skroz, odakle ti je posjeta koja drzava procentualno vodi?
Nakon mjesec i nešto više odbiše mi sajt na našem jeziku, koji ima 25k sesija mjesečno i google adsens.
Nije li mediavine primarno za engleski? Jel se moze uopste dobiti na drugim jezicima
Danas sam naletio baš na info da nemaju problema s drugim jezicima, ali možda tu opet misle na jezike tipa Njemački, Francuski itd. koji su rasprostranjeniji i gdje je kupovna moć jača.