Kod mene i dalje stoji 6. Obračunate slike od 5 i 6.04, jedna od 07.04. i nula od 8.9.10.11. 04. Slikala sam prvih sedam i napisala koliko je koja imala lajkova, komentara i dijeljenja. Da mi nije zaustavilo jer sam čačkala račun za plaćanje? Htjela da vidim koju opciju nude za isplatu (banka i paypal)?
Jel si netko uspio isplatiti a da nije u ovim ponuđenim državama? Šteta da propadne par sto eura
Evo su me pozvali za idući mj.
Sve u svemu, nije kao što je tek počelo… Oslabio je domet, i slabo daje na pojedine slike…
Isplatu još nisam podesio, al bi trebao skoro
Meni piše na 4 maj. Ma super je to, skupis par mjeseci i onda razmisljas kako isplatiit Ja ću, kako mi ide, taman za godinu nakuckat tvoj iznos hahhahah.
Vidim od jucer, barem kod mene, domet i na slike pao, kako je Ursula pokrenula slučaj protiv Mete. Marko zavrnuo ventile skroz
Da li ovo još uvijek traje i koliko ste zaradili do sada?
Da li ste uspjeli da isplatite?
jesu baš neki dan zadnju uplatu poslali, iako sam našao pravog admina iz potrebne zemlje opet me sikinuli i sad nemam pravo žalbe.
ali eto poklopilo se, stranica od ogromnog dosega na slike se sama srozala na 50lajkova po sliki… ošlo pa-pa
ko inače sa fb
Ja samo prvi mjesec nakupila 9 i nesto dolara, racun za isplatu nikad nisam dodala a nakon mjesec mi prestalo racunat bilo kakvu zaradu pa sam i prestala objavljivat slike. Kad slucajno prosli mjesec provjerim, oni su meni dali da zaradim bonus ako objavljujem u grupe.
Koje mreže koristite za monetizaciju prometa sa fb-a?
FB daje te Bonuse stranicama koje imaju barem jednog admina iz “podobne zemlje”, pa se ostvaruje zarada preko slika, vecinom trebaju biti originalne slike, ili preko statusa koji imaju dosta komentara.
A šta je sa linkovima? Da li se broje lajkovi i komentari na njima?
Ne, samo se racunaju od fotografija i videozapisa dužih od jedne minute (reels i story se ne racuna)
Ja aktivirao bezveze na jednoj stranici da vidim kako izgleda na 500 lajkova 1.31$ ali kako isplatit ako se sta skupi
Kako si uspio aktivirati?
Pa dodje ti samo na stranici koja ispunjava samo se klikne sign up i popunis gluposti neke i aktivira se. Za sada sam pustio na dvije stranice cisto iz radoznalosti…
Imaš li admina iz odgovarajuće zemlje?
Ako nemaš moj prijedlog da radiš na max 3mj i šta skupiš isplatiš na paypal u malo “zaobilaženja” propisa
Ja tako isplaćivao, imao admina, ali skinuli me s programa nakon 4mj, kažu da nije odgovarajuća zemlja admina… Ugl to je fb…
Ja sam svoje deaktivirala
A kad imas vise aktivirani jel skuplja sve zajedno ili kako to ide?