Bukvalno na svakoj ukidose ode 1000$
Nije uzalud otislo 1000$ kupio si zckenbergu novu majicu
Stvarno im je glupava logika.Umesto da nam daju jer zaradimo i njima i sebi oni ukinu. Ja nisam zaradio nista,mene su u startu blokirali cim sam popunio podatke placanja.
Korisna informacija i hvala za info ali oni opet ne smeju. Kao ne ne ne neka ne bih ja i sl.
Koliko su oni sigurni i da li bi unistili stranicu?
A ne znam koliko su sigurni i da li bi unistili . Koga god da se postavi mora mu se vjerovat da će poslat isplatu. Ali ne vidim razlog za nepostivanjem dogovora jer bi i ta osoba izgubila novac. U slucaju da ne posalje, ostaje opcija da ga se izbaci iz upravljanja računa za isplatu i sa stranice. Ako je neki ludak, moze on nas izbacit iz racuna za plaćanje
, a mi njega sa stranice. Važno je napomenuti da ta osoba ne mora biti admin, moze imati manju funkciju na stranici, što je važno jer nema privilegije Admina. Ali ne moze podesiti račun za plaćanje dok ga mi ne dodamo kao još jednog admina u računu za plaćanje, a to što je on jedan od admina računa za isplatu ne mijenja njegovu manju funkciju na stranici, to jest on NE postaje Admin stranice. Mi kad dodamo nekoga da također rukovodi računom za isplatu, možemo otići s tog računa ili ostati. Jedino me zanima, ako bi nas taj neko izbacio s racuna za isplatu na stranici, koliko je potrebno da se taj racun “deaktivira” od stranice, ili ostaje konektovan, to me kopka. Znam da se Bonusi mogu deaktivirat, da s ene zarađuje, ali ne znam sad za novu Content Monetization opciju, da li ce se imati opcija za gasenje.
Nemam iskustva sa postavljanjem admina iz podobnih zemalja i dobijanja tih mogucnosti za reklame,ali ako daju mogucnost za dobijanje reklama i svega toga adminima koji su iz podobnih zemalja,onda pretpostavljam da taj admin mora imati full funkcije.
E sad tamo neki admin sa full funkcijama koji ima lose namere moze da unisti stranicu za jedan dan tako sto postavi par autorskih video snimaka i neko prijavi…ne znam nisam to radio sa postavljanjem admina koje ne znam pa nisam kompetentan da pisem o tome.
Da bih dobio ovu mogucnost zarade potrebno je da dodam samo jednog admina iz Njemacke i ostaju ostali iz Bosne nisam bas upratio sta je potrebno da se dobije mogucnost zarade?
Kod mene je jedan admin u Njemackoj, moj sin, i ja sa druga dva profila iz Bih, dobila monetizaciju za Bonuse.
Nevrijeme u USA i fejsbuk/insta ne rade
https://www.reddit.com/r/facebook/s/oiT8GsfyIo
Edit: lol moja greska mislili su drones u bukvalnom smislu dronova tako da su ove dvije stvari nepovezane
Ne radi vec sat ni meni…ma danas su nesto radili, svako malo mi je izbacivalo na x profila vasa objava krsi i onda izbaci ono sranje a nigdje ne mozes vidjeti koja je objava…
Ipak su mi pokusali ovo isplatit no opet neki sad problem sa paypalom ima nece da primi. Jel zna neko da li je moze da se na racun bih isplati ili payoneer
Rizikovat ces sa BiH posto nije “podobna” zemlja, a za Payoneer neki kazu ne moze, a drugi da moze. Probaj, a prvo vidi sto nece na taj paypal koji imas, ne znam da li se tamo u postavkama mora staviti dolar kao glavna valuta, s obzirom da FB vrsi isplatu samo u dolarima.
Neki je problem do Paypala nisam godinama koristio, napravio novi povezao karticu ali nece da prima pare, a ni da ja nekom saljem… Pokusao sam dodati jos jednu visa karticu, pa cekam da ucitaju da verifikujem da vidim hoce tad raditi.
Uz odredjeni procenat (%), ja mogu da vam isplatim zaradjene novce za bonus rezultate.( ko sumnja tj nema povjerenja neka se ne javlja, a onaj ko zeli neka mi se javi u inbox za detalje. ) Takodjer sve vezano za bonuse , creator monetization tools , reelse itd, po dogovoru mozemo završiti.
Možeš li ponovno vratiti bonus stranici kojoj je ukinut jer nema admina iz određene zemlje
Isplate ja riješavam
Treba probati par profila vpn sebe maknuti pa vidjeti hoce li vratit…. Po ovom sto sam ja vidio za ubuduce ko vidi neka ne stima isplatu do neke dobre cifre. Isplatit ce ga i kad ukinu…ja da sam ostavio mogo sam nakupit 4-5k hladno
ja ti o tome pričao a ti upro da isplate
Ja…nisam ocekivao jbg da ce bas tako biti, trebao sam te poslusati i nakupiti max. A i dali me zbuni rece da su obrisali nakon sto je prosao odredjeni period zaradu… I poletim da isplatim jbg
Treba probati ovo sa vpnom samo sto je malo rizicno ako su losi profili ugase ih ode stranica
Misliš da ne znaju da koristiš VPN? To bi bilo dobro, ali mislim da je njima prelako da detektuju da ti koristiš VPN?
thank you for share your information…