Navadih se opasno na AI. Pa odlučih da ima tema đe mogu istresat ja+ai šta stvaramo
Neki stari članovi se možda i sjećaju da sam nekada davno pisao poeziju strašnu. AI mi pomoga da oživim poeziju i da pretvorim moje riječi u hitove. Za sve romantike
evo jednog instant ljetnjeg hita, realno uzročnika bar 3 pucnjave sljedećeg ljeta, inspirisano su onim što se sluša i vole danas
nisam htio tu da stavljam jer sam baš izričito protiv politike na ovom forumu, ima politike na sve strane ionako, pa bi bilo lijepo da ostane ovo mjesto apolitično
da, prva strofa je iz vostani serbie, a i ona jedna poslije je po ugledu na tu
pravo da ti kažem ni ne zanima me, ja to za svoj gušt
Haha, ludilo, koji alat koristiš. Imam malu djevojčicu kod kuće i svremena na vrijeme joj puštam dječije pjesmice i YT je već preplavljen AI pjesmicama.
bandiera rossa nema neku po meni brzu tvrđu verziju koja meni odgovara. radili su pankrti i kud idijoti bandiera rosa svoje verzije, ali nekako su mi premekane i prespore. trebala mi je vazda brža jača verzija.
Ma kakva bandiera rossa, mada, kad je spominješ;
no mislio sam ako si ti napisao onu pjesmu Ne mogu više da čekam znaj, kakav video ćeš napraviti za nju?