Molim pomoć

Netko mi je ukrao gmail accaunt a s njime i sve hostinge i domene.
Zvali su me iz infoit-a i blokirali su pristup mom računu pa su domene na sigurnom ali nemogu pristupit google accauntu.

Zna li netko kako mogu nabrže kontaktirat google, neki telefo neke osobe ili bilo što.
Ovo procedira dok prijavim na engleski je preduga, sad mi šalju da ću u roku od 24 sata dobit upute neke.

Taj lik se u međuvremenu poigrava sa mojim sajtovima, adsensom i svime.
Molim pomoć!

Šaljem da mi pošalje tajno pitanje na drugi mail, al očito je promjenio i to. Uopće nevidim načina kako da vratim svoj gmail a sa njime prijavljen baš svugdje i sa istom lozinkom.

Link je iz srbije i koristi se mailom [email protected] pod imenom marko petrovic seli moje sajtove na sebe.
Dali da zovem policiju, mogu li oni kako pomoći tu?

Nađi broj, zovi Google, budi naporan sve dok ne dobiješ natrag (ako dobiješ). Milicija ti neće pomoći.

A gdje da ga nađem, postoji li to uopće u hrvatskoj!

Zovi koga god mozes !

btw, probaj [email protected]

SRETNO!

Poslao sam tamo mail, joj ne znam što da još napravim!

Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043
Telefon: +1 650-253-0000
Faks: +1 650-253-0001

ILI

http://www.google.hr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=google+dublin

Googleov predstavnik za Hrvatsku nije bio baš previše user friendly prema malim korisnicima, a nedavno je i otišao s te funkcije (Hrabren Suknaić).

Google ima i centar u Dublinu u kojem radi jedna ženska osoba iz Hrvatske (ne mogu se sjetit imena, ali sigurno piše negdje na netu) pa je po meni najbolje rješenje nekako kontaktirat nju preko centra u Dublinu.

Što se Srbije tiče, možda se preko Twittera može doć do nekog pametnog savjeta nekoga od tamo.

Ali kako doći do nje…

Google vraća samo autoamtke poruke

[quote=""]Hello,

We understand the urgent nature of your message and recommend that you
visit the Gmail Privacy & Security Help Center at

https://mail.google.com/support/bin/topic.py?topic=12784
for immediate
assistance.

If you’d like to report a Gmail user who has sent messages that violate
the Gmail Program Policies and/or Terms of Use, please fill out a report
form at

http://mail.google.com/support/bin/request.py?contact_type=abuse_phishing
.
We’ll investigate your report and may send a warning or discontinue Gmail
service for users who violate our policies.

If your issue is not related to abuse, please visit our Help Center at

http://mail.google.com/support/
or click ‘Help’ at the top of any Gmail
page for troubleshooting tips.

Sincerely,

The Google Team [/quote]

Ip adresa mu je 91.191.58.144
sa time je longiran na moj gmail

[quote=“sime_zd”]Ip adresa mu je 91.191.58.144
sa time je longiran na moj gmail[/quote]
Da to nije opet neki tvoj frend koji ti zna password? :smiley:

Ako imaš IP adresu, sve može. Nazvati t-com abuse službu, dati miliciji zahtjev. Ali ukoliko je pametan taj tko koristi, onda ti samo google može pomoći.

Koliko ja vidim IP je iz BiH, tj. od Dasto Semtel-a… možda da probaš njih kontatirati da saznaju identitet i blokiraju mu net? A u međuvremenu kad saznaju identitet obavijestiš njihovu policiju.
Ne znam, ja bi to radio da sam na tvom mjestu.
I naravno probaj kontatirat google. Sretno :confused:

Nije, taj fredn zna password za naš zajednički sajt, nitko nezna moj pass.
To je srbin, mislim da policija nemože pomoć ako nije iz eu!

[quote=“iGoG”]Koliko ja vidim IP je iz BiH, tj. od Dasto Semtel-a… možda da probaš njih kontatirati da saznaju identitet i blokiraju mu net? A u međuvremenu kad saznaju identitet obavijestiš njihovu policiju.
Ne znam, ja bi to radio da sam na tvom mjestu.
I naravno probaj kontatirat google. Sretno :/[/quote]

Daj reci kako ih mogu kontaktirat!

http://www.zona.ba/ba/kontakt/kontakt.html

Probaj tu.

DASTO semtel

Racanska 98
76300 Bijeljina
Bosnia and Herzegovina

Tel: + 387 55 251 212
Fax: + 387 55 251 225
E-mail: [email protected]

[quote=“sime_zd”]Ip adresa mu je 91.191.58.144
sa time je longiran na moj gmail[/quote]

Sime znam ja ljude iz Zone sacu ih nazvati da vidim koji korisnik koristi tu IP adresu.

Sad sam se cuo sa njima i kazu slijedece:

Ovi sto ih poznajem ti ne mogu pomoci, nego trebas kontaktirati ljude iz Bijeljine
+387 (55) 23 26 06
+387 (55) 25 12 12
+387 (55) 25 13 13
i tamo trazi pravnu sluzbu.

Podatke o korisniku vjerovatno ti ne mogu otkriti, pa ces morati ici preko policije.

Et nadam se da ce ovo nesto pomoci.

Ako nista ne upali probaj i ovaj broj:

+387 55 25 10 02, to je nekada bio broj od Davcev Stojan, koji je bio ako se ne varam glavni tu.

Hvala na pomoći, zvao sam jedan broj i javila mi se neka žena i poklopila.
Neznam dali da pokušam zvati policiju da vidim mogu li oni što napraviti tu!

Moram priznati da me trnci prolaze samo na ovakvu pomisao :confused:

Uglavnom, moj prijedlog ti je da ih nazoveš… iako to i nije najpametnija stvar, što drugo možeš?

Možeš cijeli slučaj prijaviti policiji, ali ne ide to samo tako da im ti daš I.P. i onda se sve magično sredi. Možeš predati prijavu, pa onda ako zaključe da je važeća, možda mogu poduzeti nešto. Da je netko iz Hrvatske, onda bi uz nalog mogli kontaktirati ISPa, ali ne znam kako to funkcionira izvan granica.

Iskreno sumnjam da će ti bilo koji ISP dati na uvid podatke o osobi, koliko god ti imao i I.P. i dokaze o kaznenom djelu… bez naloga. Oni moraju zastupati svoje klijente, tako da… Zadnji koji je u VIPu otišao tak pogledati, dobio je otkaz k’o iz puške.

Uz to, možeš e-mailati Google, ali to također traje.

Probaj doći do Ilinke, ona je ta koja je u Dublinu. Iako, sumnjam da je i do nje lako doći samo na temelju imena. Ima e-mail, ali je namjenjen za AdSense, a ništa, probaj, objasni da je bitno (i vezano uz AdSense :))

Dakle,

[email protected]

Sretno!