I Fikret Hodžić ima punca, redovan je na sijelima sa Bakirom…
Istina i izvuci ce se …jebaji ga znamo svi gdje zivimo, a ajdin je jos tezak milione. Sve je ovo trlja baba lan da joj prodje dan…
Sto se mene tice nek uzme jos milijarde…
Misliš da će Hanka, Halid, Senad i još mnoge druge javne ličnosti čiji indentitet je zloupotrebljen u svrhu reklamiranja ovih čajeva, mirno posmatrati kako “iskaču” na sve strane reklame u kojima oni promovišu te mućkalice od preparata i čajeva…za ovo…ono…?
Sta ce im? I tu ce se ogradit pravno koristene javne slike bla bla… nema nikakvog krivicnog djela, nismo mi. Neko drugi…itd
Poenta je da je normalna drzava ovi bi lezali godinama, oduzeto sve. Ali posto je smece od BiH nikad ovo pasti nece…
Ona realnost…kada demobilisani borac posiječe nelegalno par metara drva da mu se porodica ne smrzne preko zime, jer nema para da plati regularno i dobije tri mjeseca zatvora. To je onda “Pravna Država” i krivično djelo…
On ako misli da će se izvući grdno se vara Recimo da za $24k što sam ja “bacio u vodu”, spreman sam baciti još duplo samo da izađe sve na vidjelo. Kao što sam rekao, uskoro kreću publikacije u BiH i Srbiji da pokrivaju MonetizeAd i sve ostale podružnice, što će biti teško “politički” zataškati. Možda će proći “jeftino” kako bi trebao, ali sigurno neće nastaviti sa javnim pojavljivanjem. Prednost je velika još kad imaš insajdere u firmi i znaš da im je izlazni cilj “shadow” akvizicija. Neće da možeee Ajdineee.
A za gospodina Vladu, slobodno briši komentare koje postavljaju “botovi” (kako si ti rekao), iako smo ti xyz puta proslijedili dokaze o gospodinu Ajdinu, ti i dalje pumpaš prevaru. Mislim da će neko proći veoma gadno prije nego što konferencija počne.
U Srbiji su javne licnosti dobijale tuzbe kada su neki ranije bez njihove dozvole koristili njihove fotografije.
Podnese se prijava protiv odredjene kompanije ili sajta.
Jos im na kraju moze biti i reklama.
Trebalo bi pokrenuti siroku akciju i da se ukljuce jutjuberi,influenseri,tiktokeri…Plus oni koji imaju sajtove i budu zadovoljni sa par hiljada evra i nikada srecniji a oni uzimaju milione.
Kada sam pokretao sajtove i gledao koje reklame da ubacim i od kojih mreza i video te “magicne” cajeve i razne druge “magicne” preparate za zdravlje…odustao sam.
Bojao sam se da ce se ugasiti celokupno zdravstvo zbog mene.
Vijesti RTL danas! (vasezdravlje.store)
Halid Bešlić zaplakao u toku emisije, jer je napokonriješio problem zvani dijabetes. Saznajte kako.
I onda neko nadje shodno da kaze bilo kakvo opradvanje za ovo?
Sigurno da negdje u dnu piše najsitnijim slovima da je svaka sličnost sa poznatim osobama slučajna i nenamjerna…kao i odricanje MonetizeAd od svake odgovornosti…itd.
To ne znaci da su zasticeni. Zamisli na benzinskoj navedu “odricemo se od odgovornosti ako u gorivu bude vode”.
Pa ovaj proizvod uopšte nije od MonetizeAd-a, neka druga kompanija proizvodi ovo.
Istražite malo prije nego što pljujete po nekome…
Ne treba da istražujemo istražio je je hrvatski Index, bosanski Raskrinkavanje i FakeNews Tragač a boga mi i BiH policija i tužilaštvo uskoro ako već nisu
Zaboravih napisati nisam mogao izdržati da ne napišem.
Još samo da zaposle i Bila Gejtsa u MonetizeAd. Gejts ima podjednako slične kompetencije po pitanju liječenja mnogih bolesti, kao i ova gore navedena ekipa.
kakve veze ima sto ovaj proizvod nije njihov? Tvoj komentar je ekvivalentan ovome:
"
Pa ovaj proizvod uopšte nije od MonetizeAd-a, neka druga kompanija proizvodi ovo.
Istražite malo prije nego što pljujete po nekome…
"
Nasao si jedan prozivod koji nije njihov i objavljujes ga, pa ako se time vodis, naci ces jos milion drugih. Nije poenta u proizvodu i cijeni, cijela farmaceutska industrija je takva i tako funckionise. Poenta je u laznim recenzijama, opisima, preporukama, call agentima koji se predstavljaju kao strucnjaci samo da bi prodali vise kutija i dobili 5e bonusa.
A ako njihovi proizvodi funkcionisu, zasto onda call agent ne smije spomenut prethodne narudzbe tog korisnika, nego MORA lagat da su skroz druga firma. Jer u suprotnom, kad kaze “narucivali ste od nas to i to…” korisnik odmah spusta slusalicu.
A ovi sto opravdavaju ova sranja, dajte onda sve te proizvode svojoj mami, tati, nani, dedi. Klosari jedni za 1000e platu prodajete obraz varajuci ljude.
Treba samo napravitu opstu akciju o tome da ovi preparati i cajevi nista ne lece sto je ozbiljnije i teze bolesti i da narod uvidi da treba da idu kod doktora a ne verovati u cuda i gubiti dragoceno vreme,jer ako se ne ide kod doktora a cesto boli glava ili nesto drugo…to nije nesto sto treba zanemarivati i piti cajeve i koristiti preparate,nego pravac kod doktora.
Duboko se zagazilo:
https://www.reddit.com/r/bih/comments/18tnin1/comment/khn1ulf/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3
Preslikan sema iz Beekeeper filma.
Pozdrav ekipa, šta se dešava sa isplatom, ovo je više nemoguće izdržati.
Tri mjeseca je kasnila isplata, međutim ovo sad što se desilo je stvarno u najmanju ruku bezobrazno, da isplata treba da bude 14.aprila, a danas je 6.maj i nije još bila. Ima li neko neke informacije šta se dešava jer ovo je stvarno haos!