MonadPlug & MonetizeAd - razmjene iskustava

I Fikret Hodžić ima punca, redovan je na sijelima sa Bakirom…

1 Like

Istina i izvuci ce se :joy:…jebaji ga znamo svi gdje zivimo, a ajdin je jos tezak milione. Sve je ovo trlja baba lan da joj prodje dan…

Sto se mene tice nek uzme jos milijarde…

Misliš da će Hanka, Halid, Senad i još mnoge druge javne ličnosti čiji indentitet je zloupotrebljen u svrhu reklamiranja ovih čajeva, mirno posmatrati kako “iskaču” na sve strane reklame u kojima oni promovišu te mućkalice od preparata i čajeva…za ovo…ono…?

Sta ce im? I tu ce se ogradit pravno koristene javne slike bla bla… nema nikakvog krivicnog djela, nismo mi. Neko drugi…itd

1 Like

Poenta je da je normalna drzava ovi bi lezali godinama, oduzeto sve. Ali posto je smece od BiH nikad ovo pasti nece…

1 Like

Ona realnost…kada demobilisani borac posiječe nelegalno par metara drva da mu se porodica ne smrzne preko zime, jer nema para da plati regularno i dobije tri mjeseca zatvora. To je onda “Pravna Država” i krivično djelo…

1 Like

On ako misli da će se izvući grdno se vara :slight_smile: Recimo da za $24k što sam ja “bacio u vodu”, spreman sam baciti još duplo samo da izađe sve na vidjelo. Kao što sam rekao, uskoro kreću publikacije u BiH i Srbiji da pokrivaju MonetizeAd i sve ostale podružnice, što će biti teško “politički” zataškati. Možda će proći “jeftino” kako bi trebao, ali sigurno neće nastaviti sa javnim pojavljivanjem. Prednost je velika još kad imaš insajdere u firmi i znaš da im je izlazni cilj “shadow” akvizicija. Neće da možeee Ajdineee.

A za gospodina Vladu, slobodno briši komentare koje postavljaju “botovi” (kako si ti rekao), iako smo ti xyz puta proslijedili dokaze o gospodinu Ajdinu, ti i dalje pumpaš prevaru. Mislim da će neko proći veoma gadno prije nego što konferencija počne.

U Srbiji su javne licnosti dobijale tuzbe kada su neki ranije bez njihove dozvole koristili njihove fotografije.
Podnese se prijava protiv odredjene kompanije ili sajta.

Jos im na kraju moze biti i reklama.

Trebalo bi pokrenuti siroku akciju i da se ukljuce jutjuberi,influenseri,tiktokeri…Plus oni koji imaju sajtove i budu zadovoljni sa par hiljada evra i nikada srecniji a oni uzimaju milione.
Kada sam pokretao sajtove i gledao koje reklame da ubacim i od kojih mreza i video te “magicne” cajeve i razne druge “magicne” preparate za zdravlje…odustao sam.
Bojao sam se da ce se ugasiti celokupno zdravstvo zbog mene.

Vijesti RTL danas! (vasezdravlje.store)

Halid Bešlić zaplakao u toku emisije, jer je napokonriješio problem zvani dijabetes. Saznajte kako.

I onda neko nadje shodno da kaze bilo kakvo opradvanje za ovo?

Sigurno da negdje u dnu piše najsitnijim slovima da je svaka sličnost sa poznatim osobama slučajna i nenamjerna…kao i odricanje MonetizeAd od svake odgovornosti…itd.

To ne znaci da su zasticeni. Zamisli na benzinskoj navedu “odricemo se od odgovornosti ako u gorivu bude vode”.

1 Like

image

Pa ovaj proizvod uopšte nije od MonetizeAd-a, neka druga kompanija proizvodi ovo.

Istražite malo prije nego što pljujete po nekome…

Ne treba da istražujemo istražio je je hrvatski Index, bosanski Raskrinkavanje i FakeNews Tragač a boga mi i BiH policija i tužilaštvo uskoro ako već nisu :grin:

Zaboravih napisati nisam mogao izdržati da ne napišem.

2 Likeova

Još samo da zaposle i Bila Gejtsa u MonetizeAd. Gejts ima podjednako slične kompetencije po pitanju liječenja mnogih bolesti, kao i ova gore navedena ekipa. :joy:

1 Like

kakve veze ima sto ovaj proizvod nije njihov? Tvoj komentar je ekvivalentan ovome:

"
p
Pa ovaj proizvod uopšte nije od MonetizeAd-a, neka druga kompanija proizvodi ovo.
Istražite malo prije nego što pljujete po nekome…
"

Nasao si jedan prozivod koji nije njihov i objavljujes ga, pa ako se time vodis, naci ces jos milion drugih. Nije poenta u proizvodu i cijeni, cijela farmaceutska industrija je takva i tako funckionise. Poenta je u laznim recenzijama, opisima, preporukama, call agentima koji se predstavljaju kao strucnjaci samo da bi prodali vise kutija i dobili 5e bonusa.

A ako njihovi proizvodi funkcionisu, zasto onda call agent ne smije spomenut prethodne narudzbe tog korisnika, nego MORA lagat da su skroz druga firma. Jer u suprotnom, kad kaze “narucivali ste od nas to i to…” korisnik odmah spusta slusalicu.

A ovi sto opravdavaju ova sranja, dajte onda sve te proizvode svojoj mami, tati, nani, dedi. Klosari jedni za 1000e platu prodajete obraz varajuci ljude.

3 Likeova

Treba samo napravitu opstu akciju o tome da ovi preparati i cajevi nista ne lece sto je ozbiljnije i teze bolesti i da narod uvidi da treba da idu kod doktora a ne verovati u cuda i gubiti dragoceno vreme,jer ako se ne ide kod doktora a cesto boli glava ili nesto drugo…to nije nesto sto treba zanemarivati i piti cajeve i koristiti preparate,nego pravac kod doktora.

1 Like

Duboko se zagazilo:
https://www.reddit.com/r/bih/comments/18tnin1/comment/khn1ulf/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

Preslikan sema iz Beekeeper filma.

https://archive.ph/jYdMh

Pozdrav ekipa, šta se dešava sa isplatom, ovo je više nemoguće izdržati.
Tri mjeseca je kasnila isplata, međutim ovo sad što se desilo je stvarno u najmanju ruku bezobrazno, da isplata treba da bude 14.aprila, a danas je 6.maj i nije još bila. Ima li neko neke informacije šta se dešava jer ovo je stvarno haos!