Dakle, namjerno sam stavio u birtiju (jer nije konkretna ponuda, već tražim mišljenja).
Moderator je svejedno ipak temu prebacio u, po njegovu mišljenju, prikladniju kategoriju, topic je preozbiljan za razgovor u birtiji.
Obzirom smo odlučili otić iz Hr, razmišljamo supruga i ja prodati cijeli posao. Ne mogu ga dati na prodaju na neki site za prodaju web stranica jer je cijeli posao baziran na Hr područje.
Posao nam godišnje donosi oko 14.000+ eura(vidljivo po bankovnim izvadcima). Posao se sastovi od hostinga za nekih 30-ak klijenata, zakup domena za njih, jedne online aplikacije za fiskalizaciju računa i vođenje skladišta (Software as a service) koju koristi nekolicina klijenata (prvenstveno jer tu aplikaciju nisam gurao u korištenje već su ljudi sami pronalazili i registrirali se), i nekih 15-ak stranica za oglašavanje smještaja (staro oko 8 godina).
Ciljam na cijenu od oko 10.000 eura, po mogućnosti s preuzimanjem i tvrtke kako novi vlasnik ne bi mijenjao brojeve žiro-računa koje klijenti već imaju i na koji uplaćuju (tvrtka nema nikakvih dugova).
Što me zanima:
- da li je moja ciljana cijena za cijeli posao ok?
- postoji li realno kupac za to, da se ne blamiram?
Hvala!