koji su ti ovo datumi kad ti je popadalo i kako si radio? I koliko clanaka i na kojim jezicima
I ja sam placao neke pisce i prevoditelje, zali boze para, posto su ti sajtovi propali, i evo sad ispane uz investiciju od 150$ u AI, imao bih vise pregleda nego s onim sto sam radio bez AI-a. Tacniji da budem, na pisce i prevoditelje sam platio jedan manji stan (bio u parama pa reko ajde da diverzifikujem).
Zali boze ulozenog novca.
Inace kod mene, od ovih 30-ak sajtova sto sam sad odradio, preko 20 je probilo 100 klikova. Al bilo je tu i pogodjenih s onim updejtovima. Inace, vecina sajtova je tamo nekad iz juna, znaci 4-5 mjeseci. Ovi sto su uradjeni ranije uglavnom nisu uradjeni kako treba:
Evo na srpskom ovaj, vec je preko 400 i jako fino raste iako dugo nisu dodavani clanci (sutra cu nastelovat opet). Paralelno s njim pokrenuto jos 2 srpska- oba rastu, jedan je probio 200, a drugi je nesto sitno oko 30-ak, al losiji izbor clanaka pa je koliko-toliko i ocekivano.
Od ranije sam jedan odradio sa 3.5 GPT, i on jos malo pa flirtuje sa 1000 pregleda.
Odradicu i na hrvatskom nekoliko, plus izmjeniti nacin na koji se obraca citaocu da se pokrije vise stvari (jer sam vidio koliko to na bugarskom moze dobro proci), npr “kako da zamjenim gumu/kako da zamjenite gumu/kako da zamjenis gumu/kako zamjeniti gumu” etc
Ovaj iznenada mi iskocio, vec je na 400 i raste fino. Imam 5 bugarskih, 4 su odradjeni preko APIja. Taj sto nije- on je star oko godinu dana i isao je bas fino, a onda ge updejt zeznuo, i oborio sa 500-600 na oko 300. Nije problem sto je pao za 50%, no sto od tada stagnira. Slicno se desilo s jos nekim sajtovima, al oni su oboreni blago, rast se usporio, al rast idalje postoji (bice dole madjarski)
AI API madjarski novi, fin rast.
Francuski AI API. isto fin rast. Imam msm 4 francuska. 2 rastu fino i probili su 150 (novi sajtovi), dok je taj 4ti dvaput bio “korektovan” u zadnja 3 mjeseca. Sad raste polako, al sto je bitno- raste.
Madjarski neki… isto fino raste, al nisu dodavani clanci dugo kao na vecini sajtova, a imam potencijlno u steku 1800 (a ovdje dodano mozda 200.
Ovo je onaj madjarski sto je pomenut ranije. Imao jako lijep rast, i onda updejt, i onda stagnacija. Medjutim, kad se uzme graf od 6-9 mjeseci, vidi se jasnije da on pokusava da napravi mali rebound.
Sve u svemu- greota sto ne napravih 100 sajtova u Junu kao sto sam planirao. Koliko vidim, iz bez adsensa je sve ok, sve dok ima posjete, moze mgid, barem za domace, da nadomjesti fino kad su neke generalne teme u pitanju