Najbolji Potencijal Za Zaradu

Hej, što mislite, koja vrsta biznisa ima najveći potencijal za zaradu, npr. Amazon FBA, CPA, Affiliate, Retail, Youtube…

Znam da to ovisi još o puno faktora kao npr o uloženom trudu i znanju itd…

Ali što mislite općenito koja vrsta biznisa ima najbolji potencijal?

To se ne moze generalizirati. Meni ima potencijal nesto sto tebi mozda uopce nema smisla raditi.

Ako gledas kruto, CPA ima najbolji potencijal za zaradu jer mozes obrnuti dnevno 10.000$ , odnosno brzo, ali opet ako pogledas i za youtube, napravis samo jedan klip npr prezivljavanje u dzungli ili how to sa necim sto ti izbije na prvo mesto pa imas 50 miliona pregleda, i tu zaradis jos brze nego CPA . Ili jos bolje Amazon affiliate ubodes nesto sto ce trebati uskoro za ili vezano za Koronu pa izbijes tu na prvu stranu, i ako vise razmisljas sta je bolje, poludis od mogucnosti

3 Likeova

To ti jako ovisi od tebe i tvojih interesa, vještina, okolnosti i početnog kapitala.

Možeš generalizirati ako makneš svoj pesimizam, lijepo sam obrazložio u svom pitanju ali ti si ipak imao potrebu dati nikakav komentar.

Uči od freemind, svaka čast osobi na optimističnom odgovoru!

2 Likeova

Ja uopce sa ovim postom nisam ispao pesimistican, nego smatram da je pitanje previse generalno. A samim tim sto ti se cinim pesimistican, mada sam po prirodi optimist, govori nesto o tebi i o tvojoj pesimisticnosti.

Stari moj objasnio sam u pitanju da razumijem da je pitanje veliko i ima puno faktora u sebi ali znam da se može dati generalni odgovor kao što ga je dala osoba pod imenom freemind.

Nemoj odgovarati ako ne misliš dati odgovor od pomoći, uzaludno trošenje prostora i da ljudi onda čitaju ovakve bezvezne raprave.

Nije ovaj forum od jučer. Treba se samo ‘znati’ koristiti tražilicom. Koliko su forumaši zainteresirani pisati ponovo o nečemu što je već apsolvirano na ovom forumu nebrojeno puta vidi se i po broju odgovora na tvoje pitanje.

Pametnom dosta.

istina, dobro si napisao … obrnuo

da bi zaradio 10k $ dnevno moraš potrošiti 7-8k $ dnevno

Ne znam da li se secas Neo nicka sa IZ foruma, bili smo jedno vreme u kontaktu pa je nestao i sa skype-a i sa foruma, on je uzimao toliko u CPA bez ulaganja velikog, ali covek je doktor copywriting-a i psihologije prodaje .

Znači samo traži i ne postavljaj pitanja?! pa onda čemu ovaj forum, imamo google i ostale web stranice sa raznim informacijama!

Pa pametno, ako ne želiš odgovoriti na moje pitanje onda nemoj ali nemoj mi odgovarati preko k… i odmagati i koješta drugo i pisati mi kako si inače pozitivan i govoriti mi kako sam ja pesimista da bi se obranio.

Covjek je mislio na trazilicu koja pretrazuje forum

sve ti je meni to jasno!

prije 5 godina si sa 100$ mogao zaraditi 1000$ dnevno … mislim da to više ne ide

covek je objavljivao izmedju ostalog na black hatu zurnale o zaradi, ali je radio to tako da je provlacio kroz text neke svoje servise i neke CPA ponude, cak ih nije ni linkovao, nego je blogove preko brenda reklamirao sa specificnim imenima koji se lako izguglaju, ali kazem on je posebna dimenzija ,ne znam o cemu tacno pricas o toj razmeri 100$ na 1000$, moguce da je neka metoda tako radila, ali CPA je ogromna oblast i konkretno on je skoro pa bez ulaganja zaradjivao, mada to bez ulaganja svakako nije tako jer iza haube se krije ogroman rad, spremanje podloge … pronadji neke njegove postove , njegov jedan post vredi vise od neke knjige .

2 Likeova

Na Amazon ide jos jaci povrat investicije uglavnom (naravno ako znas sta radis). Npr na ulozenih 1k obicno se napravi 12-20k.

Kako mislis na Amazon- aff?

Aha, na to sam mislio.

A jbg, to je ulozeno+dosta rada, barem koliko ja vidim

Pa i ne bas ako znas sta radis.