Ne znam da li netko prati ovu temu, nekako mi se čini premalo medijski popraćena s obzirom na “jačinu” dešavanja … koliko vidim da mnogi ne znaju baš ništa o istoj, a koliko sam uspio shvatiti iz komentara mnogih videa, nije tako sam u HR, nego diljem svijeta su ljudi malo do gotovo nikako obaviješteni što se dešava na nebu Amerike. (I nije samo Amerike, globalno je, ali tamo je daleko najveći fokus)
Nisam niti ja dugo znao baš ništa o tome što se dešava i ostao sam (nekidan) pravo iznenađen kada sam dobio prvi info i bacio sam se malo u istraživanje teme.
Pa ukratko što sam saznao:
zadnjih 30-ak dana na nebu iznad Amerike, posebno iznad New Jersey-a svakodnevno nadljeću NLO-i. I to u tolikoj količini da lokalci tvrde da se u svakom momentu u noći mogu isti vidjeti i to ne jedan nego čitave formacije istih.
Kongres je javno obznanio da imaju posla sa NLO/UPA. Tj. tvrde da ne mogu identificirati te leteće objekte, ne mogu im ući u trag …te javnosti govore da smatraju da nisu opasni.
Mnoge zone gdje se NLO-i pojavljuju, zabranili su ikakvo letenje, kao i iznad mnogih amerkičkih vojnih baza
generalno se na nebu pojavljuju dva tipa nepoznatih letećih objekata. Jedno je nalik ljudskoj letjelici, veličine terenskog vozila i te letjelice nazivaju dronovima. Drugi tip letjelice nije nalik ničem ljudskom, djeluje kao nekakva energetska pulsirajuća kugla plazme i tu “letjelicu” nazivaju orb-ovima.
Dosta ljudi je stajališta da dronovi koji non stop patroliraju na nebu - da to jesu vladine letjelice i da su tamo u svrhu da patroliraju radi orb-ova. No vlada se o tome nije oglasila da je tako, pa su jedni i drugi javnosti u potpunosti nepoznati.
Dodao bi još da ima dosta svjedočanstava gdje se tvrdi da te letjelice izlaze i ulaze u ocean, pa se postavlja teorija da im je ocean “sigurno” utočište.
(Tko zna, možda su tamo cijelo vrijeme prebitavali)
Sjećam se ko mali da sam čitao neku knjigu teorije zavjere i da se tamo govorilo o tome da postoje alieni koji žive u našim oceanima i da postoje mnoga ta svjedočanstva o viđenju velikih letjelica koje ulaze i izlaze iz oceana. Iako mi je to kao klincu bilo dosta uvjerljivo radi slikovitih opisa, nisam baš ponio sa sobom u život takva uvjerenja. No sad se lagano pitam jel u tome bilo ipak istine. (Također valja uzeti u obzir da je i Jules Verne bio na neki način prorok čija su se razmišljanja obestinila iako ih je on iznio daleko ispred tog vremena … pa je on tako predvidio da postoje bića pored nas koja su nastanila duboku unutrašnjost zemlje, no to je sada manje bitno…)
Valjda odgonetnuti koji vrag se dešava:
Nakon sljedećih videa ne postoji puno razumnih objašnjenja…po mom sudu jedina logična objašnjenja su:
ili Amerika umjetno stvara ovu sliku invazije u svrhu odvlačenja pažnje i otvaranja vrata za uvođenje novih kontrola
ili se dešava upravo to što se na snimkama vidi. Imamo goste.
Niti jedan od tih videa ne smatram dokazom u smislu da smatram da je verificiran i da sam uložio neki veći trud da ga analiziram. Po tome moglo se tu svašta podvući … no s obzirom na kvantiteti videa u jako uskom periodu, mislim da je jasno da se neki vrag dešava.
Također ako se malo baci pogled na komentare ispod bilo kojeg od tih videa, dobije se osjećaj kako narod “diše”, i kako se ta tema očituje u kojem djelu svijeta …
Neki vrag se da razaznati.
Ali da, jedna od opcija koja bi također mogla objasniti čitavu stvar … je da su svi ti videi CGI, tj. da su producirani AI alatim-a, te da je masa jednostavno prokužila da tu temu guta publika i onda da svi štampaju na tu temu.
No nekako mi je ta opcija tako malo vjerovatna da je gore nisam htio ni spomenuti.
Ovdje su naprosto dokazi crno na bijelo da se nešto veliko dešava, no narod se ponaša kao u onom filmu “Don’t look up”.
Zanimljivo baš, kada se niki vrag ne dešava …narod samo tako izmisli teorije zavjere, a ovdje gdje se sada pošteno nešto kuha, a svi ignoriraju xd.
Koliko sam uspio shvatiti, čitajući pomalo između redaka, moglo bi biti uistinu nešto veliko. Neki izvori (koje sam ja shvatio vjerodostojnim iz određenih razloga) tvrde da će doći do njihove objave, tj. da je ovo uvod u njihovu objavu da to učine čim nježnije i manje šokantnim. (Dobro im ide xd)
Prema tim izvorima, nisu tu da nam nanesu štetu, nego upravo da nas spase od nukleranog rata i da nas provedu kroz veliku transformaciju planete sa svojim idejama i sugestijama kako bi se trebalo formirati društvo na planeti.
A šta reći, ja sam dovoljno lud da povjerujem … ali svakako mi se manje ludo čini povjerovati i u takav scenarij, nego ignorirati sve ono što se dešava.
Generalno je to relativno stara vijest, ali mi je fascinantno kako je izignorirana diljem svijeta, iako je cijelo vrijeme aktualna od prve pojavke pa do sada. Ali nema tome tako puno, ako sam dobro shvatio krenulo je krajem prošle godine. Sad jel 10, 11 ili 12ti mjesec, nisam siguran.
Pratimo brate, pratimo, BalkanUFO YouTube kanal prva linija kod nas. Ostalo ide preko x.com. Interesantna su i ova saslušanja u kongresu, uglavnom živimo u veoma zanimljivim vremenima. U skorije vrijeme će se desiti nešto veliko po tom pitanju. To je sada već očigledno.
Kužiš, meni je ludo da ja praktički do “jučer” nisam ništa znao o ovome.
A nisam iznimka, gotovo kome god da krenem pričati …svi me gledaju kao da sam pao sa neba i o čemu to pričam.
Komentari ispod dosta videa mi odaju da nije to tako samo okolo mene. Baš često netko komentira videe tipa: “O ovome se u našoj državi uopće ne priča…”
A stvar je kao što veliš, više nego očigledna. Index (naš portal novosti) bi praktički svaki dan trebao imati prijelomnu vijest po ovoj temi, a jedva da se nešto na početku spomenulo. I to što se ranije spomenulo, ja po naslovu nisam ni skužio da se radi o NLO-ovima vrlo mogućeg izvanzemaljskog porijekla, nego sam shvatio da ovi konvencionalni dronovi malo prcaju Amerikance. A po frendovima vidim da nisam to tako jedini shvatio … … a vijesti nakon toga kao da o tome više nisu niti pisale… (kao ono, uopće pa nije hot tema da se u Americi sada svakodnevno prijavljuje na tisuće viđenja NLO-a, da ih svi snimaju i da se kongres javno izjasnio da nema pojma tko su i što su te letjelice)
da se vratimo u realnost, u pitanju su dronovi za dostavu kompanije amazon i drugih kompanija
ometanje zracnog saobracaja (pa i dronova) je u SAD-u savezno krivicno djelo i u nju dzerziju je pokrenuto puno sudskih postupaka protiv neodgovornih pojedinaca koji su iz vatrenog oruzja pucali na - dronove i putnicke avione
evo jednog intelektualca koji je pucao na dronove
samo jos jedan u moru dokaza kako ljudi lako mogu nasjesti na bajke
Ma kakav Amazon i dostave. Prosli mjesec su zatvarali aerodrome nekoliko puta, FBI je na konferenciji rekao da letjelice nisu njihove. Službeno, još ne znaju čije su. Ako jesu bili dronovi za dostavu na pocetku, ciji su poslije? Skoro 60 ograničenja letova dronova je odmah uvedeno samo u New Jerseyu, pa su u decembru dodali jos 20. Cini mi se, prije par dana su uveli ogranicenja na jos 9 gradova. A sto se tice pucanja na njih, nije samo ovaj covjek pucao, nego desetine njih, i to u grupama. A to su poceli nakon sto je Trump rekao zasto ih ne obaraju kad vec ne znaju sta je. Ovo je ili neki tajni program testiranja novih dronova ili su stvarno NLO. S obzirom na priznanja i izjave u kongresu, Amerikanci posjeduju razne NLO letjelice koje mogu koristiti za “napredak” u pravljenju sličnih. Njihova Vlada zna 100%, sjećam se drame oko kineskog meteoroloskog balona, avionom su ga odmah skinuli. A Biden prosli mjesec tvrdi da nema opasnosti iako nemaju pojma sta leti iznad NJ i NY. Ah da, prvo su kazali da su iranski dronovi, pa su se ispricali jer su pogrijesili. Zanimljivo je da se sad, pored dronova, žale na nekakvu maglu, navodno ima cudan miris. Slicno je i u Britaniji.
Ne bih baš rekao da su samo dronovi u pitanju. Do prije godinu dana NLO je bio u sferi teorija zavjere. Znači ja kažem NLO, vi kažete onaj lik nije dobar, i to je to. Onog trenutka kada se sve to preselilo u kongres, kada su se na saslušanjima pred kongresnicima pojavili ljudi od autoriteta, generali, admirali, obaveštajci, to više nije teorija zavjere. Pa pogledajte samo zadnje saslušanje koje je trajalo nekoliko sati gdje je više kongresnika postavljalo pitanja i svako od nijh je imao pet minuta.
Moguće je da ima svega, hrpa je teorija zavjera. Reddit je povilenio na tu temu. Od toga da je ovo odgovor USA na Ruski Orešnik, kao demonstracija nekakvih USA vojnih dronova koji mogu da odgovore na to Rusko oružje, do toga da je nekakva nuklearka postavljena, pa je dronovi traže. O ovoj drugoj temi du govorili i neki bitni ljudi, navodno neka nuklearka izgubljena iz Ukrajinskog arsenala 90-ih godina, koja je sada postavljena oko NJ. I dronovi traže radijaciju.
Trea čoek nać pravu dozu vjere i nevjere, treća opcija, ponajbolja za većinu stvari je da te boli ■■■■■. No većina ljudi ako npr. ne vjeruju u ljude na mjesecu, su baš često razvnozemljaši i zagovornici još tone blago rečeno klimavih stvari. Isto je i u suprotnom taboru, ko je ubijeđen da su ljudi bili na mjesecu je ubjeđen da maske će spasiti ljudski rod u borbi sa koronom. Baš je rijetko naići na mješavinu ili barabar, koji misli ovo jeste ovo nije. Mene iskreno nerviraju i jedni i drugi, večeras sam izdominirao u kuglanju, znači 3-4 strajka po partiji, o spare da ne pričam. Ono što je mene ponukalo da napišem ovo je božouova vjera prije nekih deset godina da su one namještene skrivene kamere (možda se lik zvao valeri ili tako nekako) nenamještene. Nije ni loše imati to u sebi, tu neku vjeru u nešto. Garantujem da je oko ove priče vanzemaljci, već sve određeno prije gledanja i čitanja. Neko vjeruje neko ne.
Lično, pogotovo kako tehnologija napreduje i s godinama se svijet spoznao, rijetko koji dokaz bi mi mogao proći i još da mi promjeni mišljenje oko većine stvari za koje imam neko formirano mišljenje. Tako da vanzemaljci u Usa ne može sem u filmovima.
No mene više zanima što ovi embedi sa tiktoka nikad ne ferceraju kako treba i nikad se klip cijeli ne može pogledat, bar je takva situacija na mome telefonu.