Sve videi koje sam ja vidio, od ovih tvojih do ove na koje sam ja naišao u biti ne pokazuju ništa konkretno.
Toliko tih NLO-a već tjednima kruže a da nitko nije uzeo poštenu kameru i to snimio da se nešto detaljno i fino vidi???
Mislim svaka trka magaraca u nekom dalmatinskom mjestu u Zagori ima snimke u 4k rezi sa profesionalnom opremom a tu u USA-u mjesecima nema tko snimit s nečim boljim.
Na videu koji sam stavio u prethodnoj poruci isto vidiš javne ličnosti kako dime joint u adidas trenirkama tako da
A i inače, te iste javne osobe (sjetimo ih se recimo samo iz naših aktualnih predsjedničkih izbora) inače pričaju neutemeljenje gluposti. Tako da meni one nisu nikakav faktor.
Koji su to bitni ljudi i zašto bih trebao vjerovati njihovim tvrdnjama, evo Trump je opet izabran za predsjednika i mogli bi reći da je među bitnijim osobama u Americi pa ja recimo ne bih nikad vjerovao bilo kojoj njegovoj izjavi jer taj laže čim otvori usta.
Pa koja je definicija bitne osobe, ako ne netko koga bira najmoćnija država svijeta da ju vodi?
Kada nešto kaže Jhon Nash (genijalni um), onda su te tvrdnje odbačene jer je genijalac == luđak u očima običnog puka kada se isti s njegovim tvrdnjama ne slaže. Kada nešto kaže trenutno najmoćnija osoba na svijetu, opet ćemo reći da je to nebitno jer se ne uklapa u naša uvjerenja.
Da potražimo da pitamo onoga koji će odgovoriti ono što želimo čuti? (Ili bolje da pogledamo film Idiokracy, gdje je to sve na šaljiv način prikazano kako funkcionira)
Ne kažem da je Trump autoritet da nam odgonetne mozgalicu, ali da se zaključiti da se neki Bog dešava kada isti odvaja svoje vrijeme da o tome priča … da se zaključiti da se nešto dešava dočim mu netko uopće postavlja pitanje na tu temu.
Ali lakše je zaključiti …ma sve to je CGI … hjooj.
Huh, inače te doživljavam ozbiljnim/stabilnim forumašom, ali ovog puta mi djeluješ potpuno iracionalno.
Pazi, koliko znam NASA se uključila u istraživanje ovog fenomena, kongres raspravljao o ovome i zaključio da se radi o UPA… mase i mase ljudi snimilo fenomen i ti samo tako zaključuješ da se ništa ne dešava.
Čak i da se zaista ništa na nebu i ne dešava, već i ovakva masiva hipnoza (u tom slučaju bi bila hipnoza) … bi bila nešto, vrijedno spomena, tumačenja i analize.
Ja eto ipak vjerujem da toliko ljudi nije zabrijalo da zvijezda izvan fokusa je NLO.
(Pod NLO ne mislim nužno na svemirski brod, nego upravo na NLO - neidentificirani leteći objekt) …ili bi još preciznije bilo reći u ovom slučaju UPA - unidentified anomalous phenomena.
P.S. primjetio sam ja još davno da su ljudi generalno jako zatvoreni prihvatiti da se nepoznate (neiskustvene) stvari mogu desiti i prije su skloni povjerovati u bilo kakve nebulozne okolnosti, nego da se dešava nešto što se do sada još nije desilo.
Mislim da iz istog razloga si i ti sada radije iracionalan (u mojim ocima), nego da prihvatiš da se oni suočavaju sa UPA.
Nejasno je i meni full koji vrag se dešava, jel samo masivna hipnoza ili ki vrag … ali mi je nepojmljivo da vi tako olako odbacujete da se išta dešava. Velim, čak i da je hipnoza, bio bi to suviše zanimljiv splet okolnosti…
Nije da ne vjerujem da postoji još života u univerzumu. Ali poučen životnim iskustvom rekao bi da ovo nije taj susret nego samo šum raznih medija i influencera željnih pregleda.
Predugo to sve traje bez konkretnih informacija (u to ne računam mutne snimke).
Mi smo kosmonauti iz zvezdanog grada
Idemo na Mars jer tamo nema rada
Tamo žive neki mali, zeleni i plavi
Desiće se brzo neke promene u glavi
Idemo na Mars jer tamo neka druge traže
Na ljubičastoj plaži da se lišimo gnjavaže🎶
COVID je harao Azijom puna dva mjeseca dok mi u ostatku svijeta nismo imali konkretnih informacija ili smo informacije dobijali na kapaljku.
Prvi ja, zbog nezainteresovanosti naših medija sam smatrao da COVID neće biti ništa drugačiji od ptičije gripe ili SARS-a. Bukvalno sam mislio, ako medije ovo ne interesuje, nije to ništa opasno.