Nakon lajkanja objave na Facebooku stranica nas poziva na njeno lajkanje

Čisto informacije radi me zanima… kada lajkamo nekome objavu onda se dogodi da za dan-dva dobimo obavijest na Facebooku da nas autor te stranice poziva da mu lajkamo stranicu. Ide li to automatski bez da autor stranice ima uopće nešto s tim ili autor stranice baš ručno nešto klikne da se ta notifikacija pošalje? Ako ide automatski, nakon koliko dugo, gdje su opcije za to?

On dobije obavijest da ste vi lajkali/komentarisali objavu/sliku i ujedno da vas pozove da lajkujete stranicu, tako da vam posalje poziv. Koliko znam jos nema automatskog pozivanja za stranice, dok pozive za ulazak u grupu ima auto invite.

1 Like

Jos si negdje to spomenula ja nikako da nadjem tu opciju, jel mozes objasniti u slikama ili tekstu gdje se tacno nalazi?

1 Like

kliknes na postove s lajkovima i mozes pozvat ljude koji su lajkovali postova… 500 poziva dnevno je max cini mi se

ima plug inova/dodataka koji to rade automatski

To za grupe, kad je linkovana na stranicu, otvoris onu stavku Grupe, pa će prikazati koja je povezana, onda na one tri tačkice … i to je to, kao ispod u slikama
image (7)


1 Like

Imaš extensions za chrome i u 2 klika pozoveš sve koji su lajkovali

Hvala ti ali nemam te … kao kod tebe sto ima.

A post was split to a new topic: Kako vidjeti svu aktivnost profila na Facebooku

Meni je tako kad uđem preko laptopa

Imam 0 proširenja :joy: :innocent:

Nemaju sve stranice opciju, na starijim stranicama sa vecim brojem lajkova nema, ili opcenito na starijim ili ovim sa vecim brojem lajkova.

1 Like

Gledao sam bas i na svojim novim nemam te opcije, svasta…