Nama dvojici ATOS banka odbila uplatu od AdSensa

Ja presao u addiko i prosla danas verovatno ce leci sutra…

Kad si presao u Addiko?

U subotu, vec je leglo…

Po ovom jos malo cemo primati :joy:

bili smo mi na toj listi pa je sve islo, samo ce transakcije biti pod jacom lupom ali nece biti problema i ako dodje do toga … ovdje je problem banka a ne drzava

Dabogdom da si upravu, kad smo bili ja od nekih 2009-2010 nisam imao problem sa adsense isplatama do prije par godina sa RF bankom.

kad je pocelo to sa bankom?

Leglo na Unicredit, jučer potvrđeno.

Odem sad da otvorim devizni račun u Addiko, kaže radnica BLOKIRANI STE, NE MOGU DA OTVORIM. Da li to ima veze s Atosom? Možda trebam prvo tamo da zatvorim ili?

Ne bi to trebalo imati veze sa bankom, moguce da ti se ime podudara s nekim ko je pep lice ili na blokiranoj listi, barem je tako meni bilo pa su sluzbenice slale mail da im neko odobri iz njihovih sluzbi jer se ne radi o meni, vec drugoj osobi.

A zar ne igra ulogu maticni broj? On se ne bi trebao podudarati.

Kazem ti kod mene je tako bilo cim su unijeli podatke izbacilo im to u programu, nevezano za maticni. Vidi mozda je do toga, a mozda je nesto drugo.

1 Like

Hvala ti puno za savjet.

Da nije mozda poreska.

Ne znam, nije me niko zvao i kontaktirao po tom pitanju. Niko me nista nije obavijestio.

Ima li neko, slučajno, da je u ATOSU a da je za ovaj mjesec dobio isplatu? Septembar i oktobar su bili kiksevi.