Nixa Zizu TradeEZ zarada - prilika ili prevara?

I usput otvara nove profile na wmforumu i podiže temu na vrh :smiley:

5 Likeova

Ljudi ja ne znam u cemu je vas problem…uvek se neko pravi pametan kao i na auto oglasima sto sve pametnjakovici… Ljudi lepo pitaju da li neko ima iskustva sa sistemom ,ne razumem sta tu nije jasno?Vec par meseci se provlaci isto pitanje i javljaju se samo pametnjakovici sa pretpostavkama ili su procitali negde nesto… ako stvarno neko ima iskustva sto je kupio i koristio sistem neka napise kratko i jasno dobar je ili los je. Moze i sliku profit,lost da postavi i pokaze ljudima da li da trose pare i vreme na to…jednostavno ,ali kod nas uvek mora da bude komplikovano…

1 Like

expressvpn …

Ja sam pametan i najjaci na oglasima, ako ja kazem da je moja golf duja bolja od nove bembare onda je to tako, nes ti meni pricat di sta i kako. Problem je u vodenoj pumpi ak te bas zanima.

Nista nije jasno, golf duja nema sistem samo loz ulje i gas.

Tako je ja sam pametnjakovic i javljat cu se dokleM me volja i ako je moja pretpostavka to znaci da sam je procitao i da je to tako i nikako drugacije.

“kratko i jasno dobar je, a i los”

Jeste mora komplikovano, imam ja sliku na filmu ali moram je odvest u foto radnju da izrade film pa cu postavit sliku, vrhunska je.

Aj sad cao!

2 Likeova

Da li si odigrao veci broj utakmica sa tradeez sistemom,i da li mozes da kazes svoje misljenje za kraj o svemu.

javio sam ti se na mail

pogledaj mail,javio sam se

Ja imam sistem, sve provjereno radi. Nije scam i nije glupost. Za ovo moras imat dobar mozak da ovakav sistem napraviš

hahahaha ali stvarno nikad nije doslo novih profila na forum kao od tad :joy: :joy:

Lik ima žicu pokupit pare. Sad se slika sa autima, a klinci puse pricu. Ima svoju publiku i moze snjome manipulirati jer su to uglavnom djeca koja pocinju mutirati…

2 Likeova

Ako ima neko voljan da podeli iskustvo ko ima prime sistem moze da mi se javi na mail [email protected]

@keisuke Bok care, htio bi te zamolit jel bi htio samnom podjelit nekoliko surebeta s rebela dok uzmem paket ako ti nije problem, ako hoces mozemo se privatno cut, hvala…

Limitiran sam na par kladionica pa se nisam nastavio kladiti, tako da ne mogu nista podijeliti.

ja sam mislio koristit 365 i 10bet, kazes odma blokiraju? nakon kolko mečeva, znaci u konacnici se ne isplati uzimat preplatu na rebelbeting

Isprobao sam betburger i bolji mi je nego rebel, tamo mozes uzet i dnevne pretplate da isprobas sistem i da vidis kako radi.
U vecini slucajeva kad kladionice shvate sto radis blokirat ce te ili smanjiti maksimalan ulog etc.

Eh sad, mislim da bi mozda na manjim iznosima ostao ispod radara, ali iskreno meni se za 10-20 eura dnevno profita ne gubi vrijeme, moje oklade su pred kraj bile i po 2000 eura na nekim utakmicama i onda su poceli limiti, prvo na maksimalan ulog, zatim na kategorije sporta, na nekim kladionicama samo zahvala i mi ne mogu vise pruziti usluge kladjenja do williamhilla koji mi je blokirato 3000 eura na racunu i zatvorio racun bez mogucnosti povlacenja novaca, tu je trajala drama od tjedan dana jer su doslovno pokusali ukrasti novac, a usput su mi samo slali svoje clanke da sam prekrsio neka njihova pravila, sva sreca pa sam UK drzavljanin odnosno imam njihovu putovnicu pa sam kontaktirao par adresa koje me zasticuju od takvih poteza i nakon toga su mi vratili racun, isplatili novce, ali stavili limit od jedne funte na sve sportske oklade.
Oni su jedini radili takve probleme, ostali bi se samo zahvalili i blokirali me.

Igrati surebet u samo dvije kladionice je gotovo nemoguce.
Ja sam na kraju igrao u 10 kladionica i na svima u istom trenutku imao najmanje 1k eura za uloge posto su nekad dobre ponude dostupne svega par minuta ili manje pa treba reagirati brzo, takodjer velike kladionice ce u vecini slucajeva omoguciti instant isplatu, ali vecina ce raditi provjere tako da ce isplata biti kroz 1-3 dana.

To pisem iz razloga da ne racunas da ces novce izmedju kladionica moci transferirati u kratkom roku.
Sad sve zavisi od tvog pocetnog kapitala, koliko bi love uzimao dnevno etc.
Takodjer trebas prouciti pravila svih kladionica sto se tice extra timea i slicnih stvari, posto u pojedinim rezultat se racuna u regularnom vremenu i to je to, u nekima je sve ukljuceno u ponudi i ako tu promasis gubis svu lovu u vecini slucajeva.

Sve u svemu prije limitacija s 10k eura dnevno uzimao sam bez problema 100-500 eura profita :smiley: ali iz mojeg iskustva i vecine ljudi koja igra na slican nacin to traje kratko jer su limitacije brze.

Kao sto sam i na pocetku napisao ako pucas na malo mozda ostanes ispod radara, ali eto meni se ne da gubiti vrijeme na to.

1 Like

Hvala ti na podjeljenim informacijama, zaisguro ce mi poslužit, vjerojatno cu isprobat preko burgerbeta dnevne oklade kako kazes…nemam kaj izgubit, izbjegavat “williamhill”…
Uglavnom iz hrvatske sam te stanujem u njoj, koristim VPN premium od CyberGhost, registrirao sam se na 365bet i 10bet, 888bet 22bet sve sam racune uredno verificirao preko drive license i ID card … zar nije to smješno malo, kako je lijepa naša blokirala skoro sve strane kladionice zbog poreza a zapravo strane kladare prihvacaju nas i naše verifikacije kad im pristupimo preko proxya :joy::joy::joy:
Samo da te još pitam nebi htio smarat, jel imaš jos uvjek aktivnu pretplatu na rebel?

Normalno kad vecina gubi novce, a to njima odgovara :slight_smile:

Nemam, zatvorio sam racun i isplatili su mi ostatak sto je ostalo od pretplate jer nisam bio zadovoljan, zatim sam se preselio na profitaccumulator i isprobavao betburger i nekako mi je betburger najbolje sjeo.

Uglavnom kladionice koje sam ja koristio:
betfair, bet365, 10bet, williamhill, bwin, marathonbet, boylesport, paddypower, pokerstars i pinnacle

Nisam baniran/limitiran na betfair, boylesport i pinnacle, s tim da sam na betfairu koristio samo exchange.

EDIT:
Znam da vecinu ljudi zanima surebet pa cu sastaviti jednu temu vezanu za surebet jer mi nije u cilju dizati reputaciju ovom nebitnom liku koji se promovira u temi.

1 Like

Pozdrav, dali netko ima prime sistem? Da vidim iskustva, imam prvi sistem i solidan je mogu rec😃 disciplina je najbitnija kao i svakom vidu kladenja ili trejdanja. Htio bih nadoplatit za prime pa da vidim o čemu se radi😃

daj email,javim ti se tamo

[email protected] eo brate😃