ne, nego zato što ne želiš na odgovoriš, opet izbjegavaš odgovoriti na pitanje
loša ti analogija, kao i svaka dosad … odgovori na pitanje i pročitaj još jednom treći pasus mog prethodnog odgovora
ne, nego zato što ne želiš na odgovoriš, opet izbjegavaš odgovoriti na pitanje
loša ti analogija, kao i svaka dosad … odgovori na pitanje i pročitaj još jednom treći pasus mog prethodnog odgovora
nema sta, sve si u pravu. Eto gotovo
nebitno to, nije meni cilj da ti kažeš da sam upravu već mi je interesantno što me citiraš pa onda nećeš da odgovoriš na pitanje
Druze ja sam probao…sistem radi sve dok ne naletis na niz 0-0 i bankrotiras zbog sistema njegovog koji kaze uduplaj kad izgubis(martingale)…ti ako nevjerujes ja ti mogu poslati video sistema imam snimljeno ili sam pokusaj naci neki sistem koji cesto prolazi pa kad izgubis samo duplaj uloge i eto ga imas svoj trade sistem pa prodaji i ti…vrlo jednostavno…koliko god sistem bio dobar i imao prolaznost od 80 pa cak i 90% doc ce trenutak kada ces sve izgubiti sta si zaradio zbog tog duolanja,martingale sistem ne radi svi znamo a tu se kod njega korsiti martingale sistem u kombinaciju sa sistemom gdje igras da ce bit 1 ili 2 i tocan rezz 1-1…dakle x lay i correct score 1-1…kazi mi jos nesti ako ti imas sistem koji ti donosi pare dali bi prodavao ista ili bi mucao i dizao uloge i pravio pare…
posalji meni drug da vidim molim te
Odigras veceras Frncuska x2 kvota1.4, uplatis 100e i eto sistema najjaceg
Pozdrav ekipa.
Evo da napisem svoje iskustvo.
Kupila sam prvi sistem i naravno puknem sve jer igra je da pada gol od 45 do 78 minuta.
6 za redom je bilo i tom okviru bez gola i to je to.
Onda sam pocela sama da istrazujem i ispotbavam.
I dodjem do toga da ulazim
U 25 - 30 min. I tu napravim jedno 300€.
I sve je bilo ok dok na neke rksperimente ne izgubih. A koliko vidim sama sam provalila taj drugi prime sistem jer ste pisali ovdje da je ulaz u 25 min. Moj savjet je da ne ihrate martigale ( duplanje ) jer bankrot je neminovan.
Ziko posalji mi taj drugi prime da pogledam na mail ako imas.
[email protected]
pa možeš uploadat na neki free image host pa ovdje zalijepiti linkove
Martingale je katastrofa. Ovaj sistem lay draw i 1:1 moze da prolazi ali samo i iskljucivo uz dobar odabir utakmice koja se uzivo prati i bez duolanja. Onda bi i moglo nesto da se uradi.
Svi koji hoce ozb da trejduju moraju da uce svaki dan.
Prvo sto bi trebalo da poslusate je ovog covjeka… Psychoff. Covjek je zaradio bogastvo od ovoga. On kaze da igra samo utakmice koje vec prati uzivo.
Zatim - pogledati sve klipove na ovom kanalu -
I trece evo vam ovaj simulator da vjezbate -http://betfairtradingsimulator.com/
Salzem se.Ako ces da zaradis putem trejdanja to nece biti preko nekog duplanja kad padnes nego igras svoj sistem i ili si u plusu ili nisi cim ti krenes da duplas to znamo da ce kad tad da te pojede.Tako da ako se i moze profitirat to je zbog znanja i analize,a ne siguro sa sistemom kojim igras na slijepo i kad pades samo uduplas i miran si lol.A taj lik ima odlicne klipove vidi se da se razumi u trejdanje utakmica.
E treba pogledati sve te klipove i onda vjezbati na ovaj simulator sto sam vam stavila.
Ziko posalji mi taj drugi prime na mail da ga cisto pogledam.
Meni je interesantan ovaj sistem.
Moze tu da bude dosta varijacija.
Igra se under 2.5 i favorit. Vrijedi pogledati.
Ajde ako neko ozbiljno trejduje neka se malo ukljuci na temi.
ajde, covjek barem rece da je zarada 2.6% a ne nesto suludo.
Opet arbitraza ispade daleko bolja
Mare znas li da orbit cesto pukne
A tebi je 4k skoro ulog.
Daj jos nesto sto igras.
I ne moze da se igra samo jedan sistem to je tacno. Igra se minimum 5 sistema.
Ja ulazim posle 25-30 min
Ne zato sto je to nixin orime nego sam sama vidjela da mi to nesto najvise i prodje. I u drugom pol.
Jesi li pogledao onaj sistem under 2.5 i back favorita. On je u stvari pre match ali ja sam mislila da je bolje pogledati utakmicu nekih 12 min i onda uci jer je lakse izabrati ko je favorit kada pogledas malo mec. I under 2.5 jeste manji ali mislim da je sigurnije. I nakon 10-20-40 min ako ubderdog be postigne gol u plusu si. Ajde gore je sistem da ga opet ne kacim pogledaj kad budes imao vremena.
Samo znam jedno. Ne kupujye nikakve sisteme
Svakako sve imate na netu pa izaberite sta vam odgovara.
Nixa kao nixa zinulo mu dupe samo za pare.Od trejdovanja moze da se napravi profit,nije svaki trejd dobitan niti mozes da pokrijes sve opcije kroz trejd.Nixa nije otkrio toplu vodu svojim sistemima vec ih samo uzeo sa interneta I prodaje ih po paprenoj ceni.Sport trading life je britanski jutjub kanal koji se bavi strategijama fudbalskog,teniskog trejdovanja.Kao I kod trejdovanja deonica ne mozete da koristiti jednu strategiju,morate da imate I granicu gubitka.Sve u svemu zarada nije zagarantovana nijednom strategijom sve zavisi od nase analize a I od same utakmice.Sigurnije je nego obicno kladjenje,razlog tome je lay opcija kao I vece kvote.Samo 5% trejdera je profitabilno na duge staze!
A nas drugar Nixa da stvarno ima 100% profitabilni sistem,njegova cena bi bila 10000e najmanje.Jednom prodavac magle uvek prodavac magle.
Tu si u pravu al vecina ljudi koja ne zna sta znaci trejdovanje misle da ako kupe njegov sistem zavrsili su poso.Sportsko trejdovanje je kompleksno isto kao trejdovanje deonicama,valutnim parovima I kripto valutama.Tako da trebas posmatrati profitabilnost strategije na duze staze I nikad ne koristiti jednu te istu strategiju,nekad moze da se zaredja I par gubitnickih trejdova al treba da se zna kad se izlazi sa gubitkom.Pozdrav!
Odlican komentar,jel se ti bavis trejdovanjem?
E ljudi,sve sam poruke procitao,otkako je pokrenut ovaj topic na forumu i mogu zakljuciti sljedece:
1)ili ljudi nisu skontali sta Nixa prica i ljubomorni su na njega sto on zivi lijepo,od tih nekih sistema sto ih je on nasao
2)ili Nixa (ponovo) zivi od varanja ljudi to jest od njihovih uplata na njegov sajt…
treci nacin ne postoji,jer lik ne moze da zivi u dubaiu 3 mjeseca i da ide u egipat mjesec dana i da renta ona skupa kola svaki dan a da nema dosta para…,tako da je cinjenica da zivi lijepo ali je pitanje na koja od ova 2 nacina je on uzeo pare…