Nixa Zizu TradeEZ zarada - prilika ili prevara?

Dakle ne znaš pretvoriti Lay kvotu u Back kvotu? 5.00 u Layu, je koja kvota u Backu?..Druze ako to ne znas, zaista nemamo potrebe raspravljati dalje…
Ima i formula za to…ma da msm da nije potrebna jer to bi trebao znati svatko tko je duze od godine dana na burzama…a ti ocigledno nisi

Ali odakle ti sad to pretvaranje,ja znam koliko je lay 5 u back to je 1.25BACK,ali kakve to veze ima sa mojim pitanjem,ja sam te pitao gdje ti je kvota 1.3 na poluvremenu kada je trenutni rez 0 0 osim u marketima under 2.5,3.5 ili na hendikepima??i jos mi nisi odgovorio…a i nema potrebe to znati napamet,imas betfairsimulator pa racunas sebi sve sta ti treba.

Ti da znas reko bi iz prve, nebi snjufao okolo pretpostavljam …ali bravo…eto samom si sebi dao odgovor na oba pitanja…

Eto ne znam ja nista a ti ne znas skontati obicnu prosto prosirenu recenicu koju napisem,tvrdis da znas Nixine sisteme a juce covjek imao profit a rezultat 0 0 a ti kad si pisao sisteme nigdje nisi naveo da krece od 0 0 nijedan sistem,pa onda ne znas sta ces pa onda danas napises pa moze i cs 0 0 i lay the draw,to znaci da izmisljas.A cisto sumnjam da je tako radio jer na poluvremenu na draw nije manja kvota od 2 pa taman da je ne znam kako tvrda utakmica,a na cs 0 0 nije kvota veca od 3 tako a to je profit 15%,a on je juce objavio na storiju liability mu otprilike 300 a dobio 100 eura a to je kako ja znam 33%,tako da ne radi on taj sistem sto si ti naveo.Priznaj brate mili da izsmisljas tj pretpostavljas kako njegovi sistemi idu a ne da ih znas 100% kako idu,jer sve sto si do sad naveo sve je kontra.

danas napises pa moze i cs 0 0 i lay the draw,to znaci da izmisljas” - pa nisam se ja time pravdao hahaha…ja sam rekao da se moze igrati i tako…ALI DA TO NIJE TO STO JE ON IGRAO…a cek ne moze se igrati LTD + 0:0? Nemora točno od 45min krenuti…

Liability = Ulog = 300€
Dobitak = 100€
Koeficijent = ?

Koji je to koeficijent zlato, da te doktor nauči?

.“Priznaj brate mili da izsmisljas tj pretpostavljas kako njegovi sistemi idu a ne da ih znas 100%” - nemam ja sta priznati, reko sam ti meni je svejedno, nemam ja nista od tog, shvatio netko ili ne zaboli me, nisu moje pare, ako mogu pomoc pomoci cu ak ne ne, samo eo vidim po ostalim komentarima da su ljudi shvatili da nisi bas zdrav, tako da sam ja svoje odradio,.

jer sve sto si do sad naveo sve je kontra” - istina sve je krenulo kontra zadnjih dana i to bas dan nakon sto sam ja objavio “njegove” sisteme hahah, zamisli! I on jos najavio novi sistem,

Evo sad sam otisao na stori da vidim tacno koliki je profit a koliki cash out,80 profit a cash out 320 (nije liability,pogrijesio sam)…i kljucno je ovo sto si napisao MOZE se igrati i tako,to znaci da ne znas njegove sisteme,nisi mu uplatio na racun da znas nego pretpostavljas kako sam i prethodno rekao to je znaci istina.Tako da ako ne znas kako sistemi idu nemoj ni da pises,ja sam neki dan pitao da li neko zna kako tacno idu sistemi ali javili ste se vi sveznalice i vrsni poznavaoci burzi i vracare koje pogadjate sve,ja sam dosao da saznam TACNO kako ide sistem a ne da se tu nesto pretpostavlja,to ti za sebe pretpostavljaj a nemoj ovdje pisati kako 100% znas a nisi mu uplatio.
A ovo za neka matematicka pitanja ja nisam dosao ovdje da se igram matematike,nego da saznam sistem,evo ti znas sve o koeficijentima pa opet nemas svoj sistem,to ti je nebitno druze,a ti da se ozbiljno bavis time i ti bi znao da je to nebitno jer imas kalkulatore i simulatore na sve strane na guglu.I on ne igra novi sistem nego “stare” sisteme,on da igra novi on bi se milion % pohvalio kako “delje” pare od novog sistema,a posto to nije uradio znaci da radi stari sistem.

Ajde da ti doktor opet pojasni, ok?

CashOut = 320€ ( vidim da ne znaš, ali CashOut sadrži ulog + profit), formula: CashOut - Profit = Ulog
Profit = 80€
Ulog = Nepoznanica ?

320€ - 80€ = 240€

Njegov ulog: 240€
Profit: 80€
Koeficijent: ?

Koji je to koeficijent zlato?

Al eo da ti bude JOŠ lakše brate…kupiš sisteme, tražiš refund od paypala i dobiješ za DŽ :smiley: :smiley:
Budi pametan, pričaj kad si siguran da znaš ono o čemu pričaš, ismijavat će te ljudi.

1 Like

Nemaju mene ljudi za sta ismijavati jer se ja nisam pravio pametan da znam njegove sisteme,ja sam od pocetka rekao da ne znam njegove sisteme i da trazim da mi neko kaze,a ti si glumio babu vracaru kako znas njegove sisteme a prvi dan na storiju pogledam i vidim da to nisu sistemi koje si ti naveo,budi iskren i reci da ne znas i nemoj da pises vise ovdje,jer su ljudi dosli da saznaju sisteme a ne vračanja tvoja pa onda da uplate na sajt i puknu pare jer si ti eto “mislio da tako moze”,nema tu sta ti mislis nego mozes samo ili da kazes kakoTACNO ide sistem ili da cutis,ako i malo obraza imas.Jer mozda je juce 10 ljudi vidjelo sisteme koje si ti naveo i usli su i pukli pare a ti si naveo da su BAŠ to njegovi sistemi.
Koeficijent je taj da odes na betfairsimulator i na back opciju ukucas ulog 240 i kvotu neku ispod 1.5 a to je konkretno kvota 1.33 i ne znam sta stvaras naucnu fantastiku od toga sto ti to znas jer ponavljam imaju kalkulatori i simulatori gdje ti komp sam izracuna,ne zivimo u petom vijeku da moram sabirati i mnoziti i dijeliti napamet ili rucno.
E pa eto uplati onda ti i trazi refund pa nam napisi kako funkcionisu sistemi,bolje da si to uradio nego sto si glumio vračaru da znas a ne znas sisteme.Jer vi sve znate a ne znate nista,tako i mene maloprije onaj marec ubjedjuje da martingejl na ruletu ne radi a ja mu 100 puta ponovio da sam zaradio preko ruleta i ljudi mi blokirali racune,i nisam jedini,mnogi su tako zaradili i blokirani bili,a ovaj marec zna umjesto mene sta se meni desavalo,jbt svaka mu cast,vi ste izgleda neke bas napredne vračare.

Pa smiju se logicno, jer tebi blokirali 2 racuna, a na netu ima 7 miliona ostalih cazina i kladara…pa da oprostis kog ti j***š…ako imas nesto sto donosi novce, onda ces nac nacin da to iskoristis…a tebi blokirali SAMO 2 računa i tjt to šta? game over? Postoje li cazina po gradu? Ili su ti i tamo blokirali račun, sry ulaz? Shavaćaš poentu?

Znaš ima ona stara poslovica “Kad čovjek umre, on je umro i on ne zna da je mrtav, ali znaju ljudi oko njega i teško im je zbog toga što je čovjek umro. E isto je i kad si glup, ti to ne znaš, ali znaju ljudi oko tebe

Sve sam ti objasnio drug…živ bio :relaxed:

Koje su šanse da Nixa ne primjeti? :thinking:
Imgur

HAHAHAHHAHA objasnio si ti da si vracara a ne psihof i pitr veb kako se predstavljas…da ima milion kazina svaki kazino ima isto pravilo jer svi znaju za martingejl i da on radi,to izgleda samo ti i ovaj marec ne znate,tako da nije bitan broj kazina,jer ce te svaki blokirati…a lajv kazino nemam u gradu jer ne zivim u gradu.
Ovo za ovu poslovicu,to ti pricas o sebi?? jer ovo sto si objavio sliku gdje se tradeez forum vidi odmah ispod nixinog sajta to je zato sto ti stalno posjecujes forum pa ti se premjesti odmah na vrh pretrazivanja,eto rugas se da je neko glup a za ovo zna i petogodisnje dijete.

Pa eo ako je to istina, ja za to nisam znao, hvala sto si me naučio

Istina je brate moj sve sto pricam,sto prije skontas lakse ce ti biti,ako ne skontas sam sebi skaces u stomak,meni svejedno,pricate o prevarama,o skemovima,kako sve znate,a nek je 200 ljudi uplatilo njegov sistem,nije doslo 5 ljudi koji su se ovdje pozalili kako ne radi,a sam si rekao da je forum vidljiv(odmah je u pretrazi ispod nixinog sajta).I sta ti to govori?To ti govori da ljudi ubise pare,cute i rade a da je prevara i skem doslo bi ovdje najmanje 100 ljudi i jedva bi cekali da kazu kako je to prevara narocito zbog prethodnih iskustava sa magic unboxom,i izasao bi mozda i u novinama i svi bi ga pljuvali,a ti kmecis,i kmecaces ovako isto jos 5 godina i dalje neces priznati da nisi u pravu,dok oni sa druge strane cute i rade…al sta cu ti ja samo sebi stetis,treba nekad priznati a ne samo ljubomorisati.

Uredu je, ti si svoj koeficijent znanja pokazao. Ziv bio

2 Likeova

@Svarcci pa ti si budalo kod nejga u viber grupi .Ja tvrdim da je čovjek prevarant ja sam mu licno uplatio 250 eura i ušoa u njegov “biznis sa trejdanjem” na betfair još 3000 eura jer sam vjerovo budali na kraju izgubio 10 u nizu i popušio 500 eura.Javio sma se nixi i reko mu da sam na njegovom sistemu puko deste utakmica u nizu i budala mi napiše poruku nisi radio povratni sistem.PA KRETENU RETARDIRANI DA SMA RADIO POVRATNI SISTEM OSTAVIO BI GAČE NA ŠTAPU MORO BI IMANJE KUCU ŽENU I DECU DA PRODAM DA IGRAM 9 I 10 PUT.tako da sistem je ■■■■■■■ teška maknite se od tog levata i prevaranta on nista ne igra jer je ■■■■■ lažljivo.A ovaj Svarcci sta tu ko fol trazi njegov sistem je u njegovoj admin grupi sa još 180 debila koji su nasjeli ko ja na njegove laži.I mogu ti samo jedno rec Svarci napušis mi se ■■■■■ ti i nixa u tandemu.Nist primjetio da su mu usnice sve popucale i nabubrile ??? Pa to je od pušenja kurčine šeicima da ima za rentu debilčino raspala.Javi mu se Svarcci da ti kaže kolo dođe decilitar šeikove sperme pa da i ti odeš u Dubai retarde glupi.Imam dokaz za sve sta pricam slike ,video i šta je najbolje svima sma se javio u grupi i 80 posto ljudi je popušilo jer su svi govorili da sistem ne radi.Tolko sam se ljudi javio od jednom da me Viber blokiro jer misle da sam bot.Znaci preko 100 ljudi je potvrdilo šta je kod nejga u admin grupi da su popušili pare.Eto tolko.

6 Likeova

Ovo ti je sve SAMO JEDAN covjek objavio i treba njemu da vjerujem da su sistemi losi je l?
Ja sam rekao nek dodje 20 ljudi i da kazu da nevalja i da su uplatili ja cu reci u pravu ste,a ne dolaze mi ovi nixaŽUŽU ,nikšaŽUŽU profili koji ga samo mrze pa kao oni su prevareni,a i ovaj brat sto je pao svaku on je ocigledno glup,i da mu je dao pogresan sistem moras biti ili glup ili nevjerovatno nesrecan da padnes sve,ili nije shvatio sta mu prica Nixa,jer to sto je kupio njegov sistem ne znaci da ga je i skontao.

Evo ne mogu da ti vjerujem ni rijec kada si odma u startu slagao,a to je da sam u njegovoj viber grupi,znaci cim si to slagao,slagao si i sve ostalo,dalje necu komentarisati.

Prvo glupane ne vrijedjaj me jer me i ne znas,to sto si glup ko ■■■■■ nije ti kriv nixa,eto sam kazes da je 200 ljudi uplatilo i svi su prevareni,MA NEMOJ,pa sto ne dodje bar 20 ljudi od tih 200 da ovdje pisu ovo sto si ti napisao,i ovo sto si uplatio 3000 si samo glupan obicni,sto si isao sa toliko velikim ulogom,i najbolji sistem na svijetu se ne ide sa velikim ulogom da posle 10 utakmica padnes da ostanes sa samo 500 eura,a to te nixa sigurno nije savjetovao.I reci nam sistem kako mu ide i posalji sve slike da i mi probamo i padnemo sve kao i ti.I EVO OPET SE VADITE DA PUSI ■■■■■ SEICIMA I ZBOG TOGA IMA PARA AHAHAHAHA,POCRKACETE OD LJUBOMORE,AJDE ODVADITE MALO SA LAGANJEM AHAHHAHA.

Objašnjeno ti je sve druže, samo ti to ne želiš shvatiti ili se jednostavno praviš budala…nema tebi pomoći

1 Like

Objasnio je vama nixinim drkacima,vas 5 sto vas ima,sto drkate kad se spomene nesto negativno u vezi nixe,i sto lajkujete jedni drugima i podrzavate se u ljubomori prema njemu hahaa,a meni je objasnjeno sve kad vidim da u godini covjek ode 2 puta u dubai i zivi tamo 4 mjeseca,i objasnjeno mi je kad vidim da se tih 180 ljudi ne zali nigdje,sto je ovaj debil rekao da je 180 ljudi nezadovoljno sistemom,pa bog te vidio pa bar 30 bi se negdje izjasnili da ih je zajebo,ne bi sigurno oprostili 250x2=500eura tek tako,nemojte biti debili nego razmisljajte malo.

Pa sto ne ides onda , sta nama ovdje “debilima” solis pamet hahaha, koja si ti psihoza, to je za nepovjerovati. Prije koliko je taj nixin sistem izasao, i ti tek sada dosao da nama ovje solis pamet “dosao da procitas utiske”, eto sad si procitao i uvjerio se ipak i pao na nixinu mainpulaciju sto ti ja licno skidam kapu i haj sada fino pusti nas na miru. I da, posalji nam razglednicu i sliku koju sa nixom u ferrari-u za ta dva puta. Taman 4 mjeseca ti dosta da postanes multimilioner, haj ziv bio i sretno ti putovanje, ps, provjeri jesu li mu bas noge operisali ili izmedju nogu. :smiley:

2 Likeova