Nogomet ⚽ općenito

Mora li da mi malerises sa Dortmundom :slight_smile: Nesto lakse bre daj, mora da doguramo do 1/2 :slight_smile:

1 Like

Sevilla Dinamo, pao mi tiket.

Nije bas Dinamo imao srece. Sevilla je neumoljiva u EL

Možda i najgori mogući ždrijeb. Barca i Borussia su barem atraktivni. Nije Sevilla uopće bez euro reputacije, baš naprotiv, ali ipak nije ni brand poput Barce pa zato nije toliko atraktivna, a jaka je.

A Rakitić je pokazao Vlašiću što znači biti gospodin u izjavama :slight_smile:

sevilja bi rutinirala barsu u dvomeču. užasan žrijeb za dinamo.

partizan prošao odlično, skoro da bolje nije moglo, sparta prag.

A hebiga, ali nema predaje :slight_smile:

Kako komentarišete odlazak Milana Borjana iz zvezde?

Pa nije otiso? samo je zatrazio raaskid :smiley:

Covjek je 50% zasluzan za adnjih evo 5-6 godina koliko se igraju grupne faze evropskih takmicenja… vrlo lako moguce da bi umjesto 5-6 grupnih faza imali samo 1 ili nijednu

1 Like

Slazem se da je Borjan jedan od kljucnih figura uspeha Crvene zvezde u zadnjih 5 godina ali budimo skroz objektivni, on je mnogo precenjen golman.

Borjan nije kompletan golman (Ima izrazenijih nedostataka), tj. ima problema da brani centarsuteve itd… Onaj gol koji smo primili od Serifa je delom njegova krivica itd…

Kad se podvuce crta, Borjan je neki solidan golman i svakako nije nezamenjiv.

Mozda ne bi bilo lose dovesti pored Arbolede i Atanasijadisa iz Serifa,

Nez dal bi se slozio da je precjenjen. Jako dobar golman za nase uslove… al jbg izgleda kao da se malo zasitio a u isto vrijeme s vremenom se ne postaje mladji tako da bi bilo fino kad bi se nasao solidan golman za narednih 5-6 sezona

1 Like

Ako je Partizan bez Stojkovića uspeo, može i zvezda bez lošijeg Borjana

Pitanje je da li ce otici. Verovatno je ovo samo medijski spin da bi se manje pricalo o energetskoj krizi u Srbiji

Koje su vaše prognoze za Dinamo i Partizan večeras?

image

S obzirom da gotovo svi favoriti večeras gube, poprilično sam optimističan po pitanju Dinama, tako da tu očekujem neki X, možda čak i pobedu ako igrači budu motivisani.

Očekujem poraz Partizana večeras, jbg Miljković u startnoj postavi.

sevilja kec, sparta kec, neka moja realna prognoza. milo mi nekako kad barselona gubi, ne znam što ih baš ne volem. dinamo katastrofalan žrijeb i govorio sam da je barselona bolja za izvuć od sevilje i ja ne vidim da ako ozbiljno sevilja uđe u utakmicu dinamo tu može nešta napravit. čak mislim da je veća šansa da partizan izvuče iks no dinamo jer je protivnik masu lošiji, al i partizan je u najbolju ruku onako, ništa posebno ekipa. ja bi bio zadovoljan da ne izgube više od jednog gola razlike. opet neću moć gledat dinamo, nevjerovatno. mogli su malo razdvojit utakmice u dva dana. niđe veze je ovakav raspored

1 Like

Partizan je jako loš u odnosu na tim iz vremena Save Miloševića. U Partizanu bukvalno ima 4,5 igrača koji nisu ni za našu ligu, a kamoli evropu… Žao mi je što oteraše Asana i Sumu, mislim da su to dosta dobri igrači za naše uslove, ali jbg…

Složio bih sa sa tobom po pitanju Dinama, mislim da bi bolje prošli da su izvukli neku Barcelonu nego Sevilju, jer je Savilja nešto neatraktivniji protivnik + su oni uvek napaljeni za ovu Evropa ligu…

Serem se ja na ovakve penale. ■■■■ vas var i penali

1 Like

Rendzers bogme pokopo Borisiju 4 1 vode.

Serem se na ovog Ferrana Torresa. Lik promasia 4 zicera na utakmici ne mogu virovat. Nije ni cudo sto Dembele nije prihvatia novi ugovor s manjom placom jer bi Busq zaradiva vise od njeg. Samo nek mu Katalonci zvizdu, lik je klasa. Bitno da Torresu pljescu jer je Spanjolac

1 Like

Baci pogled sto je Dembele radio protiv Atletic Bilbaa neki dan.
Usao umjesto Torresa, i u 20 minuta zabije 1 gol i namjesti 2 asistencije.

1 Like

Sve mu je oprosteno samo nek ostane haha ma lik je klasa kad je zdrav