Tako je… A stvarno tragedija kad takvu klasu sakate ozljede.
Ima li netko link za gledanje uzivo utakmice Paris -Man. United? Ovaj Telemah ne prenosi uopste ![]()
Nadji ovde
http://livesport24.net/
E sad me zanima da li je na primer ovo krsenje autorskih prava kada bi neko pitao za neku utakmicu i neko mu samo postavi ime sajta, bez direktnog linka gde se moze gledati utakmica.
Pitanje nema veze sa ovim forumom i pitanjem za utakmicu dali, tj. postavljanjem sajta od strane jeronimo, nego me zanima uopsteno.
Mozes i preko http://livetv.sx/rs/
Tema Nogomet i opcenito!!! Birtija! I da nemam pravo pitat za link!? Cuj nema veze pitanje sa forumom! Sin mi htio gledat utakmicu i ja sam ovdje pitala. U cemu je tvoj problem?
Opušteno ljudi, nema potrebe za raspravom. Generalno gledano je zabranjeno objavljivati takve linkove na forumu (FAQ), ali se zažmiri kada je Birtija u pitanju. Idemo dalje.
Inače, odlična tekma jučer…
Davno nisam gleda zanimljiviju utakmicu! Prava utakmica koja reprezentira ligu prvaka na najbolji moguci nacin
@anon42619079 Daj promjeni sliku, šta vam je sa politikom na ovom forumu. Nemojte kvarit forum.
Ajmo Zvezdo.
Gledas li utakmicu?
Jao covece sto se iznervirah. 2 ponistena gola zbog milimetarskog ofsajda i promasen penal (Mislim da im je cak i golman izasao sa linije mada nisam bas najbolje video). Jos ovaj drugi gol rendersa cist ofsajd ebajga… Uglavnom mislim da ne izgledamo na terenu lose, malo kanga i erakovic skripe. Sreca nesto nije na nasoj strani
Hvala,taj odgovor mi je trebao jer na mom sajtu postavljaju u komentarima linkove pa ne znam koliko je to nesto dozvoljeno jer postavljaju sajt a ne direktan link gde se nalazi video.
Zato sam i napisao da nema nista licno sa clanovima foruma nego me zanimalo to oko autorskih prava.
kad pogledas 3-0 za rangers, kontao bih da su nas unistili… nigdje veze. 3 gola ponistena, promasen penal, onda precka kange cc
Totalno nerealna prica…Ne pamtim ovakvu utakmicu, ne Zvezdinu, nego bilo koju…
nista, sad se nadat da ce utakmica u beogradu biti repriza dinami tbilisija… ohi novi lekic, kanga cadu ![]()
uh al sam ja izgorio juče, baš sam pregorio… dugo me neka utakmica nije ispizdila ko ova juče. šteta što bar jedan ne dadoše jer su zaslužili i dalo bi se ložit više za revanš. a onaj var i oni penali za svaki minoran kontakt i kad nema nikakve opasnosti po gol, stvarno više nije normalno. na snimku svaki kontakt usporen izgleda ko da je penal, al je realno tolko sviranje penala krajnje glupo. bukvalno sudija na 3 metra od lopte i ima odličan pregled i naravno da ne svira juče penal jer je lagani kontakt na igraču kome je lopta več pobjegla i koji se na sredini terena nikad ne bi svirao, al glupi var ište penala. nije što je zvezda i nije da prvi put velim da je ovoliko sviranje penala užas za fudbal. baš mi diže živce var i penali za svaki kontakt. mogo je i borjan skinut onaj treći gol. al nevjerovatno da nijedna nije ušla majku joj.
bogdanović na lijevom beku đe nikad nije bio i centaršut za lekića
kakva je to krš ekipa bila bože dragi. mikić kapiten ili tako neko. kadu sa 47kg. i obim grudnog koša od nekih 70cm. moj đed par dana pred smrt izgledo fizički bolje od njega. al sam gotivio ja tu ekipu jer su davali 300 posto. i pižon koji je uvijek znao prilično da zategne i motiviše ekipu. i koji je bio prvi sa tim krš timom.
ma kakav ohi pavkov to rješava prvim het trikom. baš šteta što ne bi bar 3-1. čisto da ima više prostora za loženje.
rendžers fizički moćan baš. dobar tempo nameću mada čini mi se da se može sa njima igrat, al utakmica otišla u tom smjeru
falih onog popovića iz partizana al ih je poprilično ukopo juče sa onim primljenim golom za 2-2. i još na derbiju. al vidjelo se i kad je poveo partizan 2-1 da je fejenord bolja ekipa i da će proć dalje. šteta i tu da ne ostade neki aktivniji rezultat. mada realno ovo je prebacivanje i to za dosta od očekivanog i od zvezde i od partizana.
a jbg 3-0 bas ruzan rezultat, i tesko da mozes bilo sta ocekivat… kud so na ranu je da gubimo od rangersa- skotskog tima, a skoti su nam konkurencija.
Ja mislim da su posle njih dosli jos gori? Koroman, Perovic, Lekic i onaj bek desni (zab mu ime al bio dobar) su nesto i igrali…
Vidim spominjes mikica kapitena- on je dosao kasnije (bas ovo sto mislim da su dosli losiji), pa su kasnije bili Mikici, Jovan Krneta… Jel se sjecas onih Afrikanaca- Nataniel Asamoa, il onaj iz Javora sto je placen skoro pola miliona a lopte nije znao primit
Il onaj veliki talenat iz Australije sto sad igra negdje u nekoh 5oj ligi.
Ovi danas su za njih bas izmislili fudbal. Gledam ovako, i nez sta fali timu sem jednog pravog stopera. Da su platili Milunovica, on i Dragovic bi bili odlicni zajedno. Otkad MIlunovic ode, nema golova iz skoka, al zato redovno primamo
Nama fali jedan ozbiljan vezni, jer ne moze Srnic da igra na ovom nivou. Bas je velika steta sto nije dosao onaj vezni iz Serifa. Totalno nerealan rezultat jbg, mada i pored toga imam neki ludacki osecaj da cemo kuci da ih pojedemo.
Srnic jadan jos samo stopera nije igro… dobrog zadnjeg veznog (koji ce razigravat, ne i stilu Sanogo-a) tesko naci jbg… Al eto, ubjedjen sam da bi se ovo proslo lagano da je Milunovic tu (tj ne bi ni bilo 3-0, a nije ni prvi put da nas neko na skok igru unisti)