Nama fali i sportski direktor. Ovaj Mitar Mrkela nijedan jedini transfer tokom svog mandata nije pogodio (Ne racunamo Dragovica kojeg je deda doveo). Zvezda treba da se otarasi ovih panjeva tipa Gobeljica Pankova, Gajica, Srnic… Po meni bolje je dati sansu klincima da igraju tipa Radulovicu Stankovicau itd…Recimo ovaj Mustafa se dobro, bar meni, pokazao na pripremama ali steta sto ga oterase u Kolubaru cinimi se. Ivanic mora malo vise timski igrati, postao je previse sebican sa loptom. Generalno gledano Crvena Zvezda nema los tim. Medjutim, kada se uzme podatak da Crvena Zvezda duguje nekoliko desetina miliona dolara, da svake godine ode -10ak miliona, da tim koji igra 5 sezona ligu sampiona i ligu evrope ne moze da proda igraca za krstene pare (Nikoga za ozbiljniji novac nisu prodali od Radonjica), nekako svi dosadanji rezultati padaju u vodu.
Koga da prodas kad su ti rezultate pravili veterani? Ko jos daje pare za veterane?
Ako guras decu, nema rezultata, prosto i jednkstavno. Pokusavalo se to sa Lalatom, Grofom pa smo prodavali igrwce ali nit evropa nit liga. Ako hoces rezultate, onda ti treba instant kvalitet, nema se vremena da cekas decu.
Mislim da s lalatom i grofom i nije bilo nikog ko bi igro za kikiriki pa su gurali mladje (znaci vise primorani nego zato sto su htjeli).
Evo, opet pominjem Milunovica- da je ostao on, bio bi dragovic i on kao stoperi i jako dobar par… medjutim jako star, ali bi bilo rezultata pa eto odatle i nekih para, a da npr Erakovic da se kali i jos tako neko (imao kobajag neki mladji sto je bolji od erakovica i djeluje fizicki zrelije za stopera).
Kao sto rece Jeronimo, koga prodati? Sve su stariji igraci… sreca neki znaju i igrat pa bi se mogle uzet pare, al sta bi zvezda bez recimo Kataia i Ivanica? Sanogo isto odlican igrac… ali stariji.
Najveci problem je kako izvlace pare… Gobeljic i slicni, svi na nekim nenormalnim platama, 300-400k godisnje. 350k e gobeljicu, i posle onda 100k terzicu na ruke. Nije ni cudo sto ih nece niko.
Ne znam koliko vas ima prijatelje kojima su sinovi trenirali u nekim klubovima u Srbiji pa zatim prelazili u ove vece klubove i preko kojih veza ide to igranje na terenu.Ako znate i culi ste price onda vas ovi rezultati od srpskih klubova ne trebaju iznenaditi jer na terenu ne igraju talentovana deca nego…
Lako je u domacoj ligi biti prvak kad je penal obavezan…
Jel ima nesto u sta se ti ne razumes?
Ma to se od uvek radilo jbg i uvek ce da se radi. Ja nemam problem sa time, ako si sposoban da napravis klub (tim, trener, infrastruktura, rezultati) onda i treba da uzjmas. Jbg mi imamo nesrecu da su klubovi i dalje u vlasnistvi drzave, da je privatan klub, niko ne bi gledao koliko je vlasnik uzeo. Tako da, ako je sve kako treba, skidaj slobodno kajmak, ali kajmak, ne zaduzivanje.
Price iz kladionice, fazon " znam coveka" su 100% tacni… Dokoni ljudi mlate praznu slamu.
Pa necu valjda sad pisati imena prijatelja koji su mi pricali kako su im deca prolazila na terenu jer nisu hteli da podmazu.
Nema podmazivanja sedi na klupi…
Pitaj iz svog mesta nekoga kome dete trenira pa ga pitaj ko odlazi dalje u vece klubove.
Igrao sam fudbal, bio cak i u Zelezniku, ako znas da igras, igraces. Zato sto si zlatna koka. Ako si prosek, moras da podmazes. To sto su deca tim ljudima losa pa je to jedini nacin da dodju do igranja je druga stvar. Roditelji tesko prihvataji neuspehe svoje dece, dozivljavaju to kao svoje neuspehe i vrlo cesto pribegavaju lazima da bi te neuspehe opravdali.
Opet ti kazem, lupetanja iz kladionice su bas to, lupetanja. Ostavio sam tamo mnogo vremena jer sam bio zavisnik, i znam kakve prazne glave dolaze i imaju "insajderske’ informwcije, ala “znam coveka, reko mi”…
Ima i lupetanja po kladionicama ali ovo oko terena i igre je prica od mog prijatelja kome je sin trenirao,nije dogurao dalje od lokalnog novosadskog kluba jer nije hteo da podmaze.
Jer nije bio toliko dobar da bi dogurao ![]()
Pa slazem se generalno, po naski je nekako ok da direktor ukrade ako je napravio da firma radi dobro. Al bolje je kad se da veca plata Milunovicu i da se od njega uzme, nego da drzis jos 10 igraca kao Gobeljic koji su bukvalno u klubu samo zbog toga
Naravno, ljudi zive zivot kroz svoju djecu, a tesko neome prihvatit da nije dovoljno dobar nego je uvijek neko drugi kriv, ha ja
Pa on bude golgeter a dalje ide neko ko ne pridje golu hm.Pa i ja sam sa njim isao da gledam utakmice.
I sad kako to objasniti nego kao sto mi je rekao u cetri oka da nije podmazao.
Pa vidis i sam kako nam klubovi igraju u evropi.Tuga i jad.
Tuga i jad? Osmina finala tuga i jad?
Ja lepo rekoh ovde. U svakoj temi ti sve znas kako i sta ide, tako da nema potrebe dalje trositi vreme i energiju. Klinac od prijatelja je bio Maradona, al jbg…Nije podmazivao.
Pa koliko vidim ja dosta toga i znam.Vi i dalje verujte da decu donose rode i sl.
Ne mlati, deca se nalaze u kupusu ![]()
Deca su ukras sveta.
Gde god ali jbg ovo sto mi prijatelj pricao je istina a ako je uspeh osmina finala onda je stvarno srpski fudbal na vrhu.Penal je postao obavezan u domacem.
Tesko ovde sve znati kad se vrte vecinom ista pitanja.Cena domena i hostinga,verifikacija na facebook,koliki je domet,pao mi rich,nov iapdejt…pa ko ne zna na to odgovore?Svako ko duze radi na netu zna to sve i ne mora da pita.
Sta sad igrao si fudbal i ti si master za fudbal.Meni rekao prijatelj a to se ne vazi.
Ima nas mnogo koji nismo odavno na ovom forumu ali mnogo vise znamo nego vecina VIP clanova.
Ko zna igrat, on i igra, ovdje il tamo, za talente uvijek ima mjesta. Nije ni Matic proso u Zvezdi pa je zavrsio u Menchesteru. Da se s prvom odbijenicom u Zvezdi/Partizanu zavrsava karijera, nista od ovog se ne bi desilo
Aj neka tako bude ali ovo je slucaj za koji znam 100%.
Dodjite u NS pa nek vam covek sam isprica.
Slazem se sa tim,njegov sin i dalje igra ali sada vec ima i godina jer mu na pocetku nisu govorili da treba podmazati vise nego daj mesecnu clanarinu…duga je prica nego sam samo napomenuo da ne iznenadjuje poraz srpskih klubova.
Oces ti zivota ti do NSa? Ja imam nekih obaveza, pa ne mogu.
Sto se.mene tice taj bedz moze da se makne. Trazio ga nisam ![]()