Nogomet ⚽ općenito

Ne bezvezno, nego bezobrazno izgubljenih lopti. Na ovom nivou, onakva nonsalancija i qrcobolja je neoprostiva!

bas nije dobar u glavu… mogao je daleko vise u karijeri samo da nije glup ko noc

1 Like

Điga je inače dosta bolji no juče što je odigrao, ja pljujem juče Spajića, ali realno dobro je odigrao, bolje od Đige, sem one reakcije kod gola.

Ma đe nije. Idealniji ne može biti, najrealnije. Bukvalno je čovjek sve kvalifikacione utakmice prošao, i to je uz titule koje osvaja je najbitnije. Još kad se pogleda prvi mandat sa kakvim timom i kakvim budžetom je tri sezone kvalifikacijija uspješno prolazio, ono je zbilja za nevjericu. A koliko su kvalifikacije zajebane pokazale su naredne sezone.

To što nas pukne i što pametujemo I kenjamo pod emocijama je normala, ali Miloje je carina i šta god i koliko god puta da ne uspije, čoeku su nema šta zamjerit. Što mora da gura malog Maksimovića, nije sigurno njegova želja već potreba kluba, što ubaci Kangu je racionalno. Prvi ja dam sebi za pravo za kritiku, ali realno govoreći, Miloje je

Meni je nevjerovatno da ne može jaknut za dvije godine. Nedeljković i Mijatović ga mogu u zubima nosit, a nisu mnogo stariji. Ono što me najviše nervira kod tih klinaca je to što po količini borbe i trčanja, oni trebaju bit iznad starijih, ovaj mali manje trči od svih.

Ju sramote. Kakvo je to paušalno praćenje Zvezde?

Pričao je Andrije Živkovića ćale da je po talentu bio duplo bolji od svih u mlađim generacijama, kaže dođe bukvalno sve sam naniže, da par golova izađe u sred treninga i ode pojede osam palačinki. Ali tačno mu se vidi kad ga čoek pogleda, ne može taj intelektualno to da izgura.

1 Like