[quote=“Stol3x”]Cuj ovog hejtera…
Pa i ja imam 16 godina, tko kaze da mi sto nemam 50 da manje znamo od vas? Pa mi vise visimo na netu i pratimo trendove dok se vi bakcete sa SEOom.
Moj prijedlog je radi svoj CMS, originalnije, nema bespotrebnih funkcija nego one koje ti trebaju i sam si krojis design i admin panel :)[/quote]
Prvo izraz hejter je prilicno “detinjast” u ovom slucaju posebno zato sto sam u prvom posto naveo razloge zasto mislim da nece uspeti i ma sta ti i ostali govorili drzim se toga…
Drugo dok vi pratite trendove ne znaci da nemate nikakvo znanje al ruku na srce ne znaci ni da imate neko previse napredno u odnosu na ove “matorce” koji su godinama u ovome i kojima je ovo postao osnovni izvor prihoda ( a reko bih da ih ovde ima prilicno ) a sam izraz:
“Pa mi vise visimo na netu i pratimo trendove dok se vi bakcete sa SEOom” je po meni reko sve 
Sto se osnivaca teme tice jos stojim iza onoga sto sam reko da pocne sa premium temama, pluginsima itd…
Nije bitno koliko je CMS dobar, originalan, lep itd bez ozbiljne finansijske podrske ( pri cemu ne mislim na cifre od ccc 1000e vec malo jace ) jednostavno nece moci da konkurise na podrucju gde god da se pogleda, koji god clanak da se procita svi govore Wp i joomla, Wp i joomla prakticno samo njih forsiraju logicno da ce se onak ko pocinje nesto odluciti za njih koji stalno napreduju, more pluginsa, podrska vrhunska, o resursima da ne pricam…
Isti slucaj bilo je par njih bas ovde na forumu koji “znaju” pa hoce ljudi da prave drustvenu mrezu i na kraju prekopirali Fb od A do S i cude se sto ne ide ( samo banalan primer ) 
Tako da ako hoces da zaradis onda se bar za sada posveti nekima laksima i realnijim idejama a jednoga dana mozda uspes i da finansiras ovako nesto…