Novi Panda update je krenuo

Ma daj, evo moju konkurenciju svi linkaju po forumima, blogovima, vode rasprave o tome. Od svih ovim micro niche sajtova ni jedan nije dobio prorodan link godinama. To može vrijediti za neke blogove tipa netokracija i portale, ali ne za ove male gaming sajtove tako da tu nitko nema prednost.

Broj backlinkova, izvor i anchor (ne)raznolikost je Penguin. Khm. Low quality content je Panda. Deckovi, literatura.
Doduse, raspleo se thread jako; dajte da vidim neki koji je prezivio, especially od ovih koji se prave “ispravno”. Gace sam spustio, sad mi se dvogodisnji SEO (ili kak god se zvalo) analizira kroz browser addonove. A kak sam vec poginul ocu videt onda prave sajteve da nesto i naucim.

Al korisnici nisu došli čitati tekst nego igrati igricu, zato se i ne zamaram time jer sam siguran da nije bitno.

Nije istina, na prvim pozicijama su jači igrači koji imaju 6 i više igrica s tim nazivom.

[quote=“mestro67”]Što ako je radio razmjenu igrica s 10 stranica koje imaju po 10 000 linkova, to je već 100 000 linkova, zar ne?
Taj broj ne znači da je spam.[/quote]

Razmjena linkova je čisti spam. 100% neprirodan back link u gugletovim očima. Ne postoji white hat i black hat ako sve sam radiš. :slight_smile:

Znam, samo ti želim reći da tih 160 000 nije teško dostići.

[quote=“susjed”]Možda si napraviti sajt sa igricama koji bi u sebi imao kategoriju shopaholic games, ne znam ja ne govorim što da učiniš… Google je promijenio taktiku i moraš igrati po njegovim pravilima, nema tu ništa drugo. Isto kako si se prilagodio prvi put googlu, prilagodi se i drugi
Taj način na koji radiš je posao kao na traci… Da su korisnici počeli više kroz društvene mreže dijeliti tvoj sadržaj, i pričati o istom, makar ti sam radio to i dalje, nebi dobio ban…

Mislim da je ovo dovoljno za reći u daljnjoj raspravi… Zadovoljavaš krivu stranu! :D[/quote]

Ma pazim da zadovoljavam pravu stranu, siguran sam da te cure dolaze igrati igrice i nijedna ne čiti tekst. Slažem se da je S.EO zapravo igranje po googlovim pravilima ali mislim da su im pravila loša, konkretno, mislim da su cure koje traže pojam shopaholic games zakinute za jedan link koji bi im mogao biti od koristi a dobiju hrpu potrebnih i bespotebnih linkova.

DŽIZS…

Subjektivno mišljenje.
Cure su opet dobile linkove s shopaholic games

Ok, 3 sata koja su ponavljaju na 5 stranica? To je to, jaći, zato i jesu prvi? Ali jeli to ispravno od strane googla da priliku imaju samo jaći pa makar prvi bili komentari na tu igricu iako cure traže smo igricu.

Ako zadovoljavaš uvjete sigurno ćeš dobiti prilike i nešto posjeta.

Iz iskustva, bombaigre nikad nisu išle s namjerom da budu prve za riječ igre/igrice ali svejedno opet dobiju nešto posjeta iako su na 2-3 stranici za tu KW.

[quote=“mestro67”]Ako zadovoljavaš uvjete sigurno ćeš dobiti prilike i nešto posjeta.
[/quote]

Nadam se da je tako, mada nakon prekjučer nisam sigura više. Oduvjek je bilo tako.

gle, ti imaš samo igrice na svojoj stranici.

Konkurencija ima, social linkove, slične igrice, interakcija s korisnikom, komentari i sl.
Možda i to igra ulogu.

[quote=“mestro67”]gle, ti imaš samo igrice na svojoj stranici.

Konkurencija ima, social linkove, slične igrice, interakcija s korisnikom, komentari i sl.
Možda i to igra ulogu.[/quote]
Ne možda, već sigurno je i to jedan od razloga.
Ne kužim u čemu je problem priznati da sajt služi zaradi, a ne korisniku…

Ja sam prije na nekim stranicama znao staviti po par dana umjesto adnsensa molbu korisnicima da zaljepe negdje link od stranice, i tim pomognu u daljnjem radu iste. Ako im se sajt sviđa, odazovu se ljudi, čak znaju i napisati pokoju dobru riječ… :slight_smile:

[quote=“mestro67”]gle, ti imaš samo igrice na svojoj stranici.

Možda i to igra ulogu.[/quote]

Igra, ne bunim se, samo želim biti ispred onih sajtova koji nemaju veze sa pretragom a kad do tu doguram onda čemo vidjeti što se da poboljšati. Nažalost i to je postalo problem.

A G. kaže prvo pogledaj što treba napraviti da poboljšaš pa ćeš onda biti ispred stranica koje nemaju veze s pretragom :smiley:

[attachment=1]Untitled.jpg[/attachment]
Pogledaj to je moj rezultat za tu tvoju shopaholic games pretragu, gdke su tu forumi, gje su tu nekakvi youtube itd. Nigdje.

To što si ti siguran, ne znači da je to tako.

[quote=“CreatifCode”]
Pogledaj to je moj rezultat za tu tvoju shopaholic games pretragu, gdke su tu forumi, gje su tu nekakvi youtube itd. Nigdje.

To što si ti siguran, ne znači da je to tako.[/quote]

To je za taj pojam jer o toj igrici nema recenzija na techcrunchu, youtube videima ili nedaj bože itunesima. To je jedan od mojih cca 150 sličnih sajtova, znam o čemu pričam.

Jesi li ti siguran u to da korisnici nebi pročitali npr. kratke upute kako postiči što bolji rezultat u igrici, pogotovo ako imaš nekakav social platform integraciju. Evo npr. ja svako dnevno igram Bubble Island na FBu i bio bih presretan kad bih negdje našao kako postići što bolji rezultat, jer nikako da pređem 600k bodova. Pa bila je i ona igrica sa kockama u boji pa ih moraš poklikati sve i tu bih volio negdje naći upute kako rasturiti što bolje.

Tvoja razmišljanja po meni idu u krivom smjeru, i tebi je jedini razlog zašto imaš te stranice zardaiti novac, Big G je to skužio i propisno te kaznio.

[quote=“Nosf”]Broj backlinkova, izvor i anchor (ne)raznolikost je Penguin. Khm. Low quality content je Panda. Deckovi, literatura.
Doduse, raspleo se thread jako; dajte da vidim neki koji je prezivio, especially od ovih koji se prave “ispravno”. Gace sam spustio, sad mi se dvogodisnji SEO (ili kak god se zvalo) analizira kroz browser addonove. A kak sam vec poginul ocu videt onda prave sajteve da nesto i naucim.[/quote]

Pa jbg, nosf siteovi sa igricama su low quality content i to je tako. Kako rekoh ja ne ovisim o Googlu pa ti nemam nekakvih stranica za pokazati, dva projekta koja su u izradi su isključivo fokusirani na korisnike, a ne na google tako da mi ranking nije bitan, bitan je sadržaj i viral marketing, mouth to mouth marketing itd. Uglavnom potpuno drugačija niša i poslovna politika.