Nudim SEO research servis besplatno

Zelio bi ponuditi SEO research servise. BESPLATNO.
Zasto besplatno, pa i nije bas besplatno jer cu s vasim feedbackovima kasnije ponuditi svoj SEO servis za novce.

Neznam tocno sto sve mogu ponuditi i koliko naplatiti. Uglavnom radi se prvenstveno o analizi. Znaci radim SEO Keyword research, SEO Competition analyze.

E sad u oba ova podrucja mogu ici duboko, ovisi o klijentu. Radim 1 po 1 i neznam tocno koliko ce analiza trajati.

Eto, pa me kontaktirajte u vezi bilo koje analize.

EDIT:
Radim i sve druge analize koje vam mogu pasti na pamet, tipa: competitors backlinks,

1 Like

Navalili ste. Sve cu obaviti od ponedjeljka na dalje po redu kako ste me kontaktirali. Od sad na dalje ova ponuda ne vrijedi. Dok obavim ove koji su me kontaktirali onda cu u ovom topicu napisati da dajem ovu uslugu opet. Pa pratite topic.

P.S. imam problema s jednim programom, cekam licencu, pa nemogu danas raditi.

1 Like

Nisam obavio nesto. Sigurno ste me popljuvali, barem onak u sebi.

No evo, problem je bio sto sam bio jos friski s novim programom i trajalo je predugo da analiziram, a i trebao sam sebi napraviti neke analize. Sad kako sam proanalizirao sve sto trebam sebi, sad mogu i drugima.

E sad da opet to ne traje dugo, a i ovo je besplatna usluga, ali ja trebam feedback od vas. A taj feedback mora biti maksimalno objektivan, ako je moja usluga sranje onda mi napisite tu ili na PM da je sranje.

Ovako:
Svi koji su me kontaktirali prije, mozete me u tom istom PM kontaktirati i ja cu obaviti ovo do kraja. I dajem novima 5 korisnikima koji me kontaktiraju na novo besplatnu ovu uslugu.

USLUGA:
Vi mi dadete keyword, a ja cu pronaci btop 3 keyworda u tom keywordu za koje mozete rangirati. To ce biti 3 najbolja keyworda. Znaci naprimjer: Dadete mi keyword LCD Monitor ja cu pokusati naci bolje keyworde za koje mozete rangirati jer ovak na pamet mi se cini da za LCD monitor nemozete.

nadam se da ce ovo uspjeti i da ce feedback biti pozitivan.

Hvala

Poslao pm čekam odgovor.

Ok napravio sam vec 1, bude se covjek javio ovdje s feedbackom. A tvoj sam stasvio na rad. Ajd mi samo poslaji email na PM na koji posaljem rezultate

Evo jos samo jedan keyword je slobodan pa pozurite. Sve cu zavrsiti do sutra pa cemo onda vidjeti kako cemo dalje.

Evo dobio i 5 keyword pa eto, zavrseno. A ovi koji dobiju analize valjda ce se javiti ovdje. Ako se ne jave onda valjda moj servis nije tako dobar kao sto sam mislio.

Pozdrav evo ja sam dobio research vezan za kw 3d printer i usa tržište.
Ja iskreno mislim da ti kw koje sam dobio nisu nešto pretjerano dobri kw jer iskreno sumljam da se može doći top 10 za te kw i iskreno mislim da bi se trebalo fokusirati na neke još lakše kw jer barem ovih 5 koje sam ja dobio nisu lagani zalogaj.Što se tiče konkurencije tu mozda i griješim to je samo moje osobno mišljenje. Što se tiče izvještaja točnije podataka i to koje sam dobio za svaki kw to je već druga priča i iskreno mi se sviđa što je dosta širok izvještaj pokazuje sve najbitnije informacije. Moje mišljenje da bi se trebalo fokusirati na ključne riječi koje imaju solidnu potražnju i da nije Pa preko nekih 35-40 ali za mene dobar kw je onaj koji daje neku posjetu a ne traži puno truda.
Zaključak usluga kao usluga nije loša samo kw ja mislim da si iskreno previše teške odabrao jer stvarno konkurencija nije toliko lagana barem što se mene tiče dobro nemam puno iskustva jer do sada nisam buy kw rangirao al ovako na grubo izgleda teška konkurencija.

huh, necu pisat keyworde ovdje neka ostanu tajna ali izmedju nas. Prvi keyword u detailed reportu je buying keyword sa 9900 local i vjerojatno vise global searches.

A cijene printera znaju ici i do preko 2000$

Ovaj keyword mozes uc u top 10 bez da uopce backlinkas ista. Istina trebat ce ti vise vremena. A pokazatelji za to su, da je PA najvisi Amazonov site, 60, to je dobar pokazatelj jer se radi o amazon siteu. A da stvar bude jos povoljnija nijedan od tih top 10 siteva nije optimiziran za taj keywod. Odnosno lazem, samo je jedan site optimiziran za taj keyword i to je Youtube Video, sto je jos jedan pokazatelj da je nicha laka (odnosno ovaj keyword da je lagan)

P.S. taj Youtube video ima samo 3 backlinka

P.S.S. neznam sto ce reci ovaj jedan gospodin koji je odabrao nemogucu nichu, ali i njemu sam nasao keyworde koji se mogu rangirat, ali on ima malo jacu konkurenciju. Odnosno on ima konkurenciju, ali ovdje ja ne vidim konkurenciju.

Slažem se kolega rekao sam to je moje mišljenje što se tiče mogućnosti dolaska u top 10.
Istina sajtovi u top 10 imaju jako loš on page seo odrađen nema title opis h1 itd ali opet gledano kw istina nisu nemogući za rangiranje ajmo reći da su solidni kw što se tiče broja potraznje i proizvoda koji je tu u pitanju :slight_smile: al opet sam očekivao neke druge kw ajmo reći polu long tail od oko 1000-2000 posjeta.
Sada zavisi koja bi bila cijena tog research servisa ali iskreno ako planiraš prodavati po 5$ na fiveru svakako bih uzeo jer ovakva usluga za tako sitan novac i ovakvu kvalitetu nema :smile:
Dok npr da bi bilo iznad 10$ rekao bih da je usluga ok ali skupa :slight_smile:

pa da, ovo bi islo po fiverru, samo malo jos kvalitetnije.
Naravno bili bi tu i extra gigsi kao spijuniranje konkurencije i tak… neke jos ideje da mi sinu.

Onako iskreno ova usluga vrijedi 5$ i mislim da može funkcionirati na fiveru samo dok se probiješ sa prvim mušterijama kasnije ide lagano :slight_smile:

Evo dobila i ja svoje ključne riječi. Očekivala sam jednu ili par ključnih riječi a dobila sam ih poveći broj. Što se tiče lakoće rangiranja, ima par klj. riječi koje bi iskoristila. Ima i neke koje su teške za rangirat makar Traffic Travis kaže da su easy. Ja inače gledam prvenstveno da u top 10 rezultata većina stranica ima PA manji od 40 i da barem nekoliko stranica ima manje od 10 000 backlinkova. Sve u svemu za fiverr uslugu od 5$ vrijedi, makar meni bi više pasalo dobit jednu savršenu ključnu riječ nego njih dosta pa da si biram, but that’s just me. Možda drugima više paše ovako. U svakom slučaju hvala na besplatnoj usluzi :smiley:

Da, dobar review. Ali PA nije toliko bitan, osim ako nije astronomski 55+ jer to je PA stranice, a ako ta stranica nije optimizirana za taj keyword onda stranica s PA 1 moze doci ispred te stranice. Sto se tice backlinkova, da veci broj znaci popularnost. Ali backlinkovi se gledaju preko kvalitete, 2 ili 3 kvalitetna backlinka vrijede vise nego 10 000 nekvalitetnih.

Sve one Easy keyworde je bez problema rangirati i to bez offsite SEO. Naravno nece to biti odmah, trebat ce do godine dana…

Trenutno radim jedan test s jednim siteom na kojem nisam izgradio nijedan backlink i vec se pojavljujem u top 30 za rijeci koje imaju medium difficulty. No taj ranking je relevantan. Najvaznije je pogledati keyword optimizacija, pa onda PA, pa tek onda gledam backlinks. I obicno me broj backlinksa ne strasi. No ovo je za 5$ usluga. A kao fiver extra gigs sam mislio slat za dodatne novce video u kojem bi onjasnio svaki keyword zasto je dobar ili u cemu je problem.

Dobio sam i ja keyworde, sve u svemu dobar je tool izvuce neke korisne informacije koje za pocetnika - malo jaceg usera mogu biti super korisni i mogu pomoci u rangiranju sitea.

Potpisujem za fiver i 5$ moglo bi se na masovne klijente primjeniti :wink:

Javite se covjeku pa nek vam pomogne :smile:

Istina za backlinkove, ali je veća šansa da će se u 100 000 backlinkova nać više kvalitetnih nego u 3000 backlinkova pa zato mislim da je i broj ukupnih backlinkova bitan :smiley: Dobra ideja za videe, jer to vjerovatno nitko jako ne nudi a ljudima će bit korisno da nauče.

Da se i ja javim, s obzirom na to da sam i ja tražio research, za pojam gdje je prilično jaka konkurencija. Izvještaj je globalu dobar, s obzirom na cijenu koja se očekuje u budućnosti. Ima se šta tu za pročitati (tko zna), sigurno i nekog materijala za iskoristiti u budućnosti.

Ono što sam možda ja pogriješio je što sam išao s jakim keywordom, pa je moj izvještaj (samo pretpostavljam) lošiji, tj dobio sam neke keyworde za koje trenutno ne bi ni pomislio ići konkurirat. Ali s obzirom da sam dobio par stvari koje mi se čini mogućim, ja sam prilično zadovoljan.

Sada slijedi ono najbitnije - praksa. Pokušat ću u narednih nekoliko mjeseci izboriti se za neki slabiji keyword koji sam dobio u izvještaju među prve pozicije, pa ćemo vidjeti što će od svega biti.

Sve u svemu, vrlo zanimljiva usluga, mislim da vrijedi očekivanih $5, možda čak i više, posebno ako ju usavršiš.

I za kraj… Hvala na izvještaju.

Trebao si javno jedan izvještaj odradit

1 Like

Da, mogu ga napraviti za nekog kandidata. Evo dajem jedan review besplatno, ali njegova analiza ce biti javna. Snimit cu video i proci keyworde.

To ce pomoci i ovima koji su dovili analize a ne znaju tocno sto koji podatak znaci.

Nitko nezeli. Pa ajd onda dajte tu javno neki keyword bezveze recite?

jel moze android phones?
To mi se nekako cini onak zanimljivo. ALi nek netko napise koji bi keyword volio vidjeti javno?