Odlična aplikacija...Njuškalo ju zabranio, ima li pravo?

neznam gdje zivis ja sam pokraj splita , planiram raditi web 2.0 aplikacije ,kolko imas godina , uglavnom trazim programere/a/ku!

Postoji razlika izmedju zakona i poslovnog pravilnika. Zakon je definiran od drzave, a poslovni propis od strane firme i vrijedi za firmu i korisnike usluga firme. Naravno, drzavni zakon stoji iznad poslovnog pravilnika pa je moguce da cak i pravilnik se ne podudara sa zakonom, ako osoba koja ga radi, nije upoznata dobro sa zakonom drzave, ili zakonom logike. Ali isto tako, svaka cast za obranu, najbolji argument si rekao, koji te vjerojatno izbavio. Zanima me cime se bavis sad 4 godine kasnije nakon posta :slight_smile:

Da, to sam naučio tada prilikom toga konflikta sa komunalnim. Do tada nisam baš imao to osvješteno.

4 godine nakon posta, ali 14 godina nakon toga konflikta sa komunalnim :slight_smile:

Gore u uvodnom postu sam napisao da mrzim birokraciju i sve što ide sa time…ali na kraju sam se ipak odvažio i otvorio svoj d.o.o početkom ove godine i tako uletio u poslovne vode.
Trenutna niša u kojoj sam je turizam, imam servis za oglašavanje apartmana i jedno 500-njak klijenata. Taj biznis nisam startao od nule, nego se javno prodavao na ovom forumu. …ušao sam u to i ide mi tu jako dobro.

Uz to radim i kao programer u jednoj firmi. Tamo sam im bio prvi čovjek za odjel web programiranja, tako da sam upleten u sve projekte što se tiče web-a. A nije se lako iz toga ispetljati, sve da i želim ići ča iz firme, nije lako prenesti svoj posao na druge. A nisam takav da ikome ostajem išta dužan…

I sada mi je malo hebeno. Imam taskova na sebi za naredna dva života…ali smislit ću već ja nekako da se iskoprcam iz svega toga :slight_smile:

P.S.
što s tiče gornje aplikacije iz uvodnog posta.
Imamo kolegu na forumu koji radi u Njuškalu. Vjerujem da je jak igrač tamo, poznavajući ga sa foruma.
I njemu sam u jednoj temi nedavno spomenuo da bi to mogli ugraditi u Njuškalo …i odmah su ugradili.
Tako da bar nešto…ideja iz uvodnog posta je oživjela :slight_smile: :slight_smile:

1 Like