PBD Podcast - Andrew i Tristan Tate

Da pitam je li još netko gledao intervju ili sam samo ja toliko lud da gledam haha…

  • Sa andrewom je trajao 4 i pol sata, a sa Tristanom oko 1 sat.

Iskreno, ne znam kada sam s tolikim guštom sjedio u gledao nekakav intervju. Jest da sam ga gledao na rate jer drugačije nisam mogao, ali baš mi je bio gušt i uživao sam gledajući.

Ako nekog zanima a želi pogledati evo linkova:

Gledao sam ja :ok_hand: odlican podcast, Andrew je bas harizmatican i zanimljivo ga je slusat, naglasak mu je razumljiv, nije ko klasican americki da jedva razumijes sta kaze. Lik sve odgovore u sekundi smisli i pogadja u centar, pogotovo kad je imao intervju s onom Lucy sa BBC.
Slagali mu pitanja i lik ih opet rasturio, plus on snimao takodjer i objavio cijeli snimak. Iq 200 top g

1 Like

@Kosana je pogledala cijeli intervju. Dva puta.

2 Likeova

Ove auto subtitles bi bilo zanimljivo provuci kroz chatGPT da mi da 2-3 stranice sazeto najbitnije i najzanimljivije… 4-5h ne mogu slusati ni sebe, a ne nekog drugoga… :slight_smile:

1 Like

Hahah ti si baš fan. Ja sam onako, sviđa mi se koncept, nekad malo pretjera, ali da se čuti svašta dobrog. A inače slažem se za BBC, ne što je on bio spreman i odgovorio sve u sekundi, nego što je BBC poslao nekog nespremnog a znali su šta ih čeka, smiješno…

Priznaj da provociraš :stuck_out_tongue:

hahaah eto ti ideje. A evo ovisi, takve stvari ili voliš ili ne voliš gledati.

Isprebao samo jedan dio na brzinu …

Chapter 3: Jail Time and Untold Stories

The voice of disbelief resonated through the room, “This guy’s so innocent, how can they put you in a dungeon for 92 days? How can they put you under house arrest?” The injustice of the situation was palpable as the speaker alluded to Andrew’s ordeal. The chilling reality of his circumstances was made all too clear, emphasizing that if they could do this to him, it was possible for anyone to face a similar fate.

Waking instinctively at 5 a.m., Andrew shared his routine. This early wake-up call was born out of necessity, as that was the time when the authorities would typically raid houses. He jolted awake at 4:59, aware of the imminent intrusion. Andrew’s voice hardened as he recalled the numerous times they thought they could get away with their actions.

However, there was a turning point. “People said listen, stop, you’re not going to do this to me anymore.” A moment of triumph was recalled, the time when he took on the British Broadcasting Corporation (BBC) and emerged victorious. Yet, his brother’s celebratory spirit gave him pause, as he knew the odds of defeating such a formidable opponent without repercussions were slim.

Throughout the uncertainty, Andrew was looking for guidance. His voice held a tone of defiance when he questioned, “Am I supposed to roll over and lose?” His conviction was evident, he had decided to stay true to his faith, to God, and to tell the truth. The battle he faced was not just a legal one, it was a personal one, too.

Chapter 4: Faith and Life’s Impact

The last time Andrew Tate was interviewed, he held the title of the most Googled man on Earth. Now, just a few days after the last interview, he was now the most Googled woman, according to his Twitter profile. This fluctuation was a testament to the tumultuous nature of his current situation.

Following his BBC interview, Andrew made certain requests. He wanted a fifty thousand dollar fee for interviews moving forward. Honoring his request, a $50,000 Target gift card was presented to him, a gesture appreciated by many Americans. Additionally, he requested cookies and Bud Light, which were provided, although the latter was consumed by Vinnie en route.

Despite the weight of his circumstances, there was a sense of respect and camaraderie. The interview carried on, a testament to Andrew’s resilience and determination in the face of adversity.

Ovdje ima materijala za cijelu knjigu, s obzirom na 10m pregleda u 4 dana mozda i kupaca haha… Ili neki kratki sumerize od 20ak stranica kom se da :stuck_out_tongue:

1 Like

Šta su njih dvoje blizanci? Nisam ni znao da je više tih Tateova, kao da jedan nije dovoljan :smiley:

Tristan je mlađi dvije godine ako se ne varam. hahaha, a taj Tristan mi je nekako više kao glas razuma, nije toliko brbljav

2 Likeova

Što nisi ovo stavio na onu temu što ima već na forumu o Tejtu? Ja pogledah juče, čoek je zanimljiv, sa vrhunskom dikcijom i brzim mozgom. Tačno se iz svakog njegovog intervjua masu pametnih stvari može izvuć. Često slušam razne i čini mi se da spoje 100 sati njihove priče da ne bi moga izvuć 3 minuta zanimljivih i pametnih stvari. Kod ovog vazda imaš za čut masu zanimljivih i pametnih stvari, van kalupa.

Dosta stvari se ponavlja iz intervjua u intervju, pa ko ga je više slušao vidi da ima matricu za neke stvari koje vrti, i ponavlja, ali ima i dosta nekih novih stvari koje govori.

Malo nervira sa ponavljanjem most gugled men in d world. Nekako ispada slab sa ponaljanjem toga, a non stop ponavlja, bar 7-8 puta je ponovio u ovom intervjuu. Malo je smanjio i psovanje i zvanje žena bič, dodao je filtera, pa kontam da je ovo vrlo svarljivo za svakoga. Meni je ipak zanimljiviji bio ranije bez filtera i nije ni čudo što je tad postao viralan.

Poslušah i Tristana. Tristan mi nije zanimljiv za slušat. Nije upola dobar pripovjedač, dikcija ni u pola.

Ne provociram, šalim se.

1 Like

Nevjerojatno. Koliko različitih mišljenja o tom liku sada kužim odakle i od koga mu lajkova😂

a nisam vidio da već ima, kucao sam tate al nije mi izbacilo slične teme… Da slažem se, baš mu mozak radi na 200%. A pazi, kur*i se s time i to mu diže popularnost. Neki ga ne vole zbog toga, ja to gledam samo kao marketing, a ove neke stvari što govori, i što je Tristan za njega izjavio da od svih ljudi koje pozna, Andrew radi najviše i da je radoholičar…

Ja si osobno takve neke savjete slušam od njih, da treba raditi biznis, na sebi, mentalno, itd… sve to veže jedno drugo.

a naučio je lekciju pa mora stati na loptu, ili je jednostavno dosegao popularnost koju je htio pa može biti manje vulgaran i senzacionalan

a počeo sam i PBD-a pratiti. Znao sam već prije za njega ali nisam pratio kanale, sad sam počeo pratiti njegov kanal Valuetainment, ima masu kvalitetnih videa

1 Like

@petarvu ako nisi slušao poslušaj ovaj intervju, meni je top, počinje od 48 minute videa

Ladno je čoek x puta smješniji od segure koji je među pet max 10 najpoznatijih stend ap komičara, a tek od segurine žene da ne pričam. Zanimljivo je viđet i koliko je intelektom iznad njih.

1 Like

Danas sam nocna pa cu pogledati ako stignem, hvala