Ajd kad svi piskaraju da se i ja ukljucim sa nekim izvestajem. Pocetkom febrara sam krenuo sa sajtom, napravljen je na exp domeni. Generalno je to jedan uopsteni sajt koji obuhvata komplet home nichu (url cu ipad da drzim za sebe
). Do pocetka jula je lepo rastao a onda od jula je povukao rucnu i drzi ga na istom, tj od 80-100 usera sa Googla. Moje neko misljenje je da sajt vise nema “snage” da gura sa trenutnim linkovima, jer kako dodam novi clanak sajt sa 2-3% padne. Tako da sam zakljucio da sajt gubi snagu. Obustavio sam dodavanje clanaka i sajt drzi isti nivo. U medjuvremenu sam uzeo jedan exp domen koji cu da redirektujem na ovaj sajt i nadam se da ce da podigne snagu sajta.
Sto se tice prntscrn-ova, dzaba piskaram ako njih nema.
WMT od prvog dana:
Analitika samo organic
Amazon
Ovaj mesec do sada je vec prebacio prethodni koji je ujedno bio i najbolji. Nadam se da ce sada ova redirekcija da donese neki bum i da cu do 11. meseca da izdominiram 
Generalno sajt je jos uvek svez i nadam se da ce tek da pokaze prave rezultate.
Pored toga imam jos dva sajta. Jedan je pocet u novembru ali je jako lose odradjena priprema sa moje strane i sajt stagnira. Napravi po 10tak $ mesecno. Skoro sam odradio redirekt sa jedne exp domene i sajt je zivnuo, sa 3-5 usera je skocio na 20+. Tako da mozda i od njega nesto bude. A drugi sajt je takodje u paklenoj nichi, nadam se da ga podignem do neke zarade pa da ide na prodaju. Generalno ne planiram ulaganja u ta dva sajta vise. Vec su na cekanju da pokazu znakove zivota.