@igortomic ne znam jesi primjetio da keywords everywhere plugin automatski u wmt dodaje pored svih queries kad gledaš statistiku dodaje kolika je potražnja za kojim queriesom. Meni je taj dio posebno zanimljiv. Tu se mogu vidjeti po impresijama da je poprilično tačan ovaj plugin.
@Jeronimo034 lijep je baton mada bih ja sklonio i ruku i strelicu ali to je samo moje mišljenje. Ja sam juče instalirao za tabele Pricing Table by Supsystic I napravio jednu tabelu inije loš plugin.
Opet bih pohvalio plugin
jer je jeftin 9,99$, ne zahtjeva više od minute da se napravi tabela. Mane su mu što ne može povući puno informacija sa amazona, pa bude malo siromašna tabela, ranije sam spominjao ovaj plugin
Ja ga ne koristim prečesto ali eto ponekad ubacim ovu tabelu. 8.42% je od jula konverzija klikova koji su došli preko ove tabele. Inače ne stavljam cijenu kad napravim tabelu jer onda mora ispod ići tekst kao na slici gore. Uglavnom stavim dimenzije težina proizvođač slika i more info. ođe sam malo oppširnije pisao Za amazonce plugin za tabele komparacija proizvoda
I meni je za oko bio zapao Table Maker, al ga nisam isprobavao.