Da. I kod mene samo za black friday bio skok, inace uvijek sve isto 
Haha lijepo… još ako je i njemački onda vrijedi pravo bogatstvo.
A ja se našalio, ovo gore je običan news portal, a svoj prvi Amazon sajt ću čini se uskoro započeti, motivira me kad vas čitam 
Btw, skimlinks mi odbio prijavu… traže neke dodatne verifikacije, valjda jer sam imao već account s njima kojem ne mogu pristupiti 
Nego pitanje, ima li tko da prodaje pristup ahrefsu po povoljnijoj cijeni? Je li bio već kakav group buying? (Dobio odgovor u pvt, Hvala :))
ma sve je to isto, nebitno dal je available here ili check price (koristim i to, miksujem) no su mi ti batoni postali baš spami u odnosu npr na ono linkovanje kroz tekst. al čini mi se da linkujem kroz tekst da bi zarada bila jedno deset puta manja.
ma imam i ja batone, ne bježim od toga da ih imam, no mene lično ko čoeka nerviraju da ih vidim, ko npr i one na dnu stranice cijelom dužinom adsens oglase, od njih izgoro.
ja stvarno ne znam kako bih mogao ctr povećat, nemam više đe uglavit link ka amazonu, iovako je svaki članak 50+ linkova, užas. a ti se car konverzije, ko marko kraljević, cijediš suvu drenovinu
izvuko bi zadnji dinar narodu iz džepa.
Ma kakvi, domaci je sajt, malo se salim. Sa takvim affiliate sajtom bih kupila odmah jahtu za pocetak.
Za SkimLinks i mene su odbili prvi put jer sam se prijavila sa privatne adrese, trazili dokaz da mi pripada stranica. Citala sam da je tesko upasti u njihov program, te sam poslala odmah i odokativnu statistiku i opis stranice, koje sam malo “uljepsala”. Prodje
Mislim da sam u silnim čitanjima svega i svačega na temu SEO, više puta pročitao i da url treba da bude short&nice, verovatno poput oovog:
camperreport . com/how-much-money-can-you-make-renting-your-rv-a-realistic-guide
Ocete li da menjate rel=?
ja neću dodavati rel=sponsored dok ne vidim da jaki sajtovi iz mojih niša to čine.
The new link attributes are to help Google and Google said you do not need to use them. But if you help Google, does it help you?
Moja baba da dodje na stranicu gdje pise “BUY HERE” na sve strane, znala bi da me neko placa za to.
Mislim da su i SkimLinks linkovi za Google veoma lako prepoznatljivi. Jedino gdjje bih mu eto mogla pomoci je, ako npr. u sifrovanim privatnim porukama na satrovackom prodam link nekom kolegi s foruma, pa da eto dodam “sponsored” .
E sad ako ja dodam sponsored na 80% linkova a na 20% ne, hocel se Gugl zbuniti pa pomisliti da ovih 20% nisu sponzorisani? Cisto sumnjam. Znaci i ovako i onako, nit hepls Guglu nit helps meni. Za novi sajt ako bude bila automatska WP postavka nemam nista protiv.
Koji smaraci ovi sa googla, pa nema dalje.
uređuju tako da bude kad uđeš na sajt ko da u opštinu dođeš sve neki nepotrebni papiri, naljepnice markice i druge gluposti… koga zanima kukiji, aff disclosure, jel sponsored link, nek sjaše malo sa tim glupim stvarima svi. još malo pa će dva fakulteta trebat da pokreneš sajt jer moraš da znaš sve šta treba od tih dozvola upozorenja i ostalog. pretvaraju lijep posao u ružan posao. pokušavaju stege neke uvest koje veze nemaju sa slobodom interneta
Apolo 13 krenuo put meseca! Ako vas interesuje kako, u komentaru upistiet “Info” i dacu vam linko mog eBook-a po fantasticnoj ceni od samo 49.99$. Kupon code “TOTHEMOON”. Ma evo odmah link! Narucite svoj primerak jos danas na jeronimoking.com/affebook 
I’d like to take a review copy. Thank you!
Evo free traffica evo konverzija!
Ovako se gradi backlink! Ajd sad nek se lepo prijavi ko je kliktao na link 
Jel imas kakav promo kod da se uzme za 39,99?
Bice za dan zaljubljenih, samo prati temu!
Op op 8 klikova na link, bice para, bice para 
ja sam kliknuo na link ![]()
Trebao sam neki content locker da vam udarim 
Kakav clickbait bogte, upecah se samo tako😄
Elem, jedno pitanje. Isplati li se graditi Micro niche sajt za proizvode koji su u proseku vrednosti od 10 do 15 dolara. Dosta dobrih keyworda gotovo bez konkurencije, prosečan volume oko 1000. Ono sto me privlaci je da nema affiliate sajtova, verovatno je i razlog zato sto svi idu sada na skuplje proizvode kako bi i zarada bila bolja.
Pa generalno ako moze da se sabere neki solidan broj mesecnih pretraga, zasto da ne. Ako je mala cena proizvoda dodas i adsense da povecas zaradu.