Pitanja oko Amazon affiliate sajta

Onaj ko kupuje na amazonu preko mobilnog, u 95% slucajeva ima instaliran i amazon shopping app. To ne radi niko na mob preko browsera. To sto ti ides na browser je zato sto nisi amazonov kupac kojikoji kupuje sve na amazonu osim hrane.

Instalirao sam VPN na mobitel. Kada se spojim kao da dolazim iz Kanade i odem na svoju web stranicu otvara mi amazon. com umjesto amazon.ca i redirekcija odnosno geotargeting ne radi.
Kontaktirati cu AAWP podrsku da vidim da li oni mogu nesto rijesiti, ako ne onda napustam AAWP i kupujem Thirsty Affiliates.

Razočaran sam, duboko

Ja odoh riljat

Valjda je ugrijalo dovoljno

1 Like

@Kosana znači ja sam sada instalirao Amazon aplikaciju na Android mobitel. Kada preko browsera idem na svoju stranicu i kliknem na bilo koji link (upalio sam VPN u Njemačkoj) otvara se amazon.de sa tim proizvodom i to u browseru. Nigdje me ne pita niti mi daje mogućnost da link otvorim sa Amazon shopping aplikacijom.
Ovo je logo od te aplikacije (nadam se da je to ta):
EvK1303UYAEe3ZX

Jest, to je ta aplikacija. Sad sam bila na tvom sajtu, sa androidom, meni otvara ovo

Ovaj link

Na iPhone pokazuje isto.

Provjericu i VPN kasnije kakvo je stanje pa javljam… I kakvo je stanje ako se ulogujem s drugim kontom…

Znaci ne otvara ti u appu? Nego u browseru?

Ps. Evo poslala sam jos na 3 osobe da kliknu link. (Nemoj misliti da imas navalu posjete iz DE hehe). Svi maju instaliran app. Dvije imaju isto kao ja, jedna vidi produkte, ali njoj se ne otvara u appu, iako oma instaliran, nego u browseru.

Evo na mob iPhone:

Kod ove sto otvara ubrowsweru ovako izgleda:

Mozda ima veze sa app apdejtima. Svakako nije optimalno

PS. Ova osoba kod koje se ne otvara u appu jedina nema Prime…

Kod mene ne otvara u appu i nemam prime.
Idemo malo racunati:
Cca 25 posto posjete je iz us. Od toga je 55 posto sa mobitela sto bi znacilo da je to cca 13 posto sveukupne posjete. Buduci da je us sigurno velika vecina ima prime reci cemo da je to onda cca 10 posto ukupne posjete.
Racunica - ne isplati se s tim zajebavat…

Racunica ti nista ne valja sve naopacke. Valjda od ovih 75% sto nisu iz USA posjete propadaju :wink:

Btw. Odjavila se s Prime konta i prijavila s drugim, sad radi.

U prevodu najbolje non USA musterije, a to su ove s Prime, propadaju. Lose lose

Je, imas pravo, pisem gluposti, hahahaha
Cekam da mi se javi AAWP podrska - ako oni ne mogu rijesit micem AAWP i stavljam Thirsty Affiliates.
A i ezoic reklame su opcija samo da docekam da se to aktivira. Nisam isao na onu njihovu automatiku jer zelim imati potpunu kontrolu a ne da mi uvale neke duple redirekcije i svoj cookie consent preko cijelog ekrana kao sto je to bilo nekome na forumu…

1 Like

slobodno ti mene spomeni hahaha

Zaboravio sam vec da si to bio ti :smiley:

i još uvijek sam… nije Ezoic problem već htaccess ako se ne varma, nikako da to riješim. i cookie consent sam neki dan htio staviti third party pa sam odustao haha… ljenguza

Proverite mailove, sad videh u jednoj FB grupi.

Dobro da si reka🤣

1 Like

@Jeronimo034 hvala na info, i ja sam dobio :slight_smile:

1 Like

mene je ova omašila izgleda haha

Ovo što Amazon povremeno digne provizije za aff partnere je po meni baš dobar znak da smo im bitni i da nas neće odjebat tako brzo :smile:

1 Like

Da li možete bacit koji link na te vaše Amazon stranice da malo pogledam?

Sad kad sam se ulogirao u Amazon account sam vidio da su i moj account odabrali za tu promociju u srpnju, a nikako nisam dobio obavijest na mail. Tako da ako ima još netko sličnu situaciju, provjerite amazon račun. Meni je pisalo na associates dashboardu.

image

1 Like