Pitanja oko Amazon affiliate sajta

Ja native reklame njihove nikad nisam koristio jer izgledaju ko ■■■■■

1 Like

Kod mene ne rade danima. Znači vrijeme je za nove promjene.

Ma ja ih isto uglavnom nisam koristio, nego se ne mogu sjetiti mislim da sam postavio na 2 ili 3 članka takve oglase, a ko će ih sad pronaći haha

Amazon ukida native reklame i od 25 avgusta više neće raditi

Koliko sam ja upratio, ne rade već mjesec dn. Kod mene je barem tako.

Jeli ima neki dobar WP plugin da automtski stavi Amazon reklame po ključnim riječima ili na neki drugi način. U biti, da automatski ubacim reklme u objave, da ne idem ručno jednu po jednu…

Thanks

3 Likeova

Hvala! I meni stiglo, a pitanje da li bih vidjela da nisi ovdje objavio.
Tako da i ubuduce cim neko dobije molim da javi

1 Like

Ja ne dobih, kad ti je stigao taj mail, danas?

A ja se trudim mail držati čistim, svaki dan brišem poruke da mi je uvijek sve pročitano, pa vidim takve stvari. Doduše samo na ovaj jedan mail pazim, na neke ostale može mi doć što hoće kad nikad ne vidim haha

Meni zadnji puta uopće nije došao ako se ne varam, nego sam vidio u amazon associate dashboardu. Tako da provjer tamo

Upravo dobio email:
We are writing to give you notice of some changes to participating programs.

As of September 1, 2023, the Personal Shopper bounty (fixed fee) will no longer be part of the Amazon Associates Program, as the Personal Shopper subscription is no longer available to customers.

Šta je taj Personal Shopper subscription i jeste imali zarade od toga?

Poz, isprika ako je vec odgovoreno, zanima me kako i da li uopce Amazon isplacuje u BiH?

Isplaćuje na payoneer. Možeš otvorit payoneer račun iz Bih.

1 Like

Iz nekog razloga mi ne nudi tu opciju, ovo mi piše i mogu samo odabrati Check ili Gift card?

I uopće mi nije jasno što mi stoji United States?

Imaš to u desnom gornjem ćošku na slici koju si postavio piše + bank account. Kad otvoriš payoneer dobićeš i svoj bank acvaunt u Usa (čini mi se da tako ide). Davno otvorih

1 Like

Eeeee bravo hvala ti puno, uspio podesiti!

1 Like

Gdje? Pod commissions? im li kakvih povecanja provizija?
Dzaba vise posjeta kad je provozija tanka

U dashboardu ideš Promotions > Creator Rewards i tamo ti piše ako ima nečega što možeš prihvatiti. Za moj store trenutno nema ništa.

2 Likeova

Pitanje u vezi AAWP plugina i Amazon accounta koji nema omogućen Product Advertising API. Kupio sam nedavno sajt koji koristi ovaj plugin i kad sam ubacio svoj tracking ID, nestalo je API konekcije jer API key koji je bio tu nije povezan s mojim Amazon affiliate accountom, a kod mene je novi account i nemam pristup APIju dok ne napravim barem 3 transakcije u 180 dana i jos neka 2 uvjeta.

Problem što se događa na sajtu je sad da AAWP očito bez API keya ne može dohvatiti proizvode s Amazona i linkovi koji su generirani preko shortcodea [amazon table=“XX”] i sličnih su nestali odnosno imam error na stranici. Ima li šanse da se tuđi API uveže s mojim Amazon tracking IDom ili mi je bolje da čim prije konvertujem linkove ručno?

Od ovog zadnjeg mislim da je ispravno uraditi ručno. Ili, gledaj koje su najjače stranice pa na njima uradi ručno da čim prije dobiješ 3 prodaje. Kasnije samo poveži API i druge stranice će hvatati što treba

1 Like