Pitanja razna najraznoraznija

Sada koliko znam geek.hr je jedan od popularnijih portala u rangu zabave za Hrvatsku

Dajte neku seriju koju bi mogao gledat? može 5+ predloga čisto da imam, ono što je vama pasalo bez obzira na realni kvalitet

Imas Netflix? Tj mozes li gledati Netflixove kako god?

Imas na onoj temi za serije sam pominjala Better Call Saul i The Criminal (ova nije tako popularna a dobra bas, po tri epizode samo. na 4 jezika) . Ali fina je i The Queens Gambit. Lagana i super dizajn a nije uopste glupa.

I van Netflixa, True Detective, prva sezona.

imam netflix. ali ne gledam ako nema prevoda na neki od naših jezika. gledam dosta stvari bez prevoda, ali nešta mi se ne da nakanit gledat nešta na netfliksu ako nema prevod. na koju si seriju mislila?

edit: ako si uopšte pitala to zbog prevoda, sad mi se čini da nisi. uglavnom imam netfliks

a koji žanr voliš? drame, komedije, trilere, fantasy? serije za mozak ili za opuštanje?

Eno gore editovala sam post.

Ti mozes viditi sta je ko pisao, ali ja bih krenula sa True Detective. To ne moze da ti se ne svidi

Imaš na toj temi i moje serije koje sam preporučio sa trailerima pa dobiješ dojam kakva je otprilike…

Pogledaj White Lotus ako nisi, tu su svi žanrovi izmješani pa će ti se vjerojatno svidit.

da znam sjećam se. nisam gledao brejking bed valjda to dvoje ima veze. krenuo sam prije par godina gledat beter kol saul i pogledah 2-3 epizode. i znam da mi nije bila loša ali nisam bio previše ni lud za njom tako da sam batalio je gledat i nikad je nisam nastavio i ne da mi se opet da je krenem gledat.

evo ovo bi mogo pogledat

nešta mi ima ta serija odbijajući poster. da znam da je plićak, ali eto, neću lagat, neke serije odbijam bar neko vrijeme gledati zbog postera koji predstavlja seriju.mislim poster ko poster nema ništa odbijajuće, ali mi nešta nije lego :slight_smile:

ovo imam na hbo, ni to nisam gledo. čini mi se da je žena nekad to gledala pa mi je previše sumorno djelovala ta serija. Da znam, težak sam.

e ovo mi je lijepo baš sjelo. nije naporno, pitko, lagano, nije presporo, ima more, talasi sve

Meni je ovo bilo ekstra:

Narcos
El Chapo
Lost in space
Das Boot (podmornica)

Prve tri čini mi se na netflixu gledao, Das Boot skinuo s torenta…

Skinite si Stremio i gledajte sve žive tv servise, sučelje bolje od Netflixa, i još ti odmah titl postavi.
Možeš pronać i bugarski film, i japanski iz '73, sve živo.
Javlja ti kad ti se pojavi nova epizoda serije koju pratiš, nastavlja play-at gdje si stao, možeš spremit filmove i serije u svoj library, možeđ gledat Azerbajanske TV kanale live, pretraživat filmove po režiserima ili glumcima i svašta još.

AI za filmove i serije :wink:

Nema bolje.

1 Like

True Detective je steta ne pogledati. Sto je dobro, prva sezona nema veze s drugom, tako da ni ne traje predugo. Cini mi se da je @steelmaiden isto rekao da mu je to jedna od naj serija.

@flex ja sam upravo zavrsio gledanje Lost in Space (netflix) i mogu reci gubljenje vremena. Vise serija za decu i tinejdzerski uzrast. Slazes li se?

U top 10 serija mi je sigurno, al samo prva sezona sa Matthew McConaughey i Woody Harrelson.

1 Like

Ja sam gledao sa sinom (10 god.) i može se gledati. Za tinejdžere i jeste. :sweat_smile:
Poslije toga sam gledao seriju Ozark. Sad da biram da gledam istu seriju tj jednu od te dvije, gledao bi opet Lost in Space.

Taman sam sinoc gleda trailer, bas mi se cini napeto

Ja i supruga samo pogledali sve sezone Lost in Space i sto da kazem nego “Danger, Will Robinson!”. Nama je serija bila zabavna i dobra za ubit sat i pol vremena (2 epizode zaredom) prije spavanja. :man_shrugging:

1 Like

Imate li troje djece i ako imate kakva su iskustva u odnosu na dvoje osim sto je logisticki teze?

Nemam iskustva (stali smo na dvoje), ali sam siguran da je dobro pročitati literaturu na tu temu.
Ukratko, stariju djecu treba uključiti u brigu o prinovi i ne smije se dozvoliti da starija djeca dobiju dojam da su zapostavljena jer je došlo najmlađe dijete.
Iskustva drugih mogu pomoći, ali preporučam ti da usporedno pročitaš i literaturu i onda uzmeš najbolje od jednog i drugog - prema vlastitoj situaciji.

Moji roditelji (a i mnogi drugi) sad kukaju jer su stali na dvoje đece. Da imam baš dosta para tj da me ne pritišće oćel bit dovoljno za sve, ja bih volio imat još đece (i mi imamo dvoje). U suštini čini mi se da sebični razlozi prevagnu da ne bude više od dvoje djece tipa da imaš vremena za sebe, da si izgubio previše živaca sa prvo dvoje, da neće bit dovoljno para, vremena… Na kraju kad čoek iole ostari vidi da su đeca jedino šta daje radost pravu i šta ostaje iza. Stoga mnogi žale što nisu imali više đece

2 Likeova

Mi smo stali na dvoje jer je nakon drugog poroda supruga rekla da se više neće tako patiti. Prvi je prošao relativno u redu.
Prije 7 godina je kćer namolila i dobila cucka tako da imamo više brige nego s djetetom.