Pitanja razna najraznoraznija

U Zagrebu ili na Zlarinu?

Zlarin. Sada idem pogledat u kakvom je stanju meso u škrinji. Gledam agregat za kupiti. Totalni osjećaj bespomoćnosti jer je cijeli otok bio bez struje.

Tako je prije mjesec dana cijela Dalmacija zajedno s još 3 susjedne zemlje ostala bez struje na više sati. Uzrok još nije otkriven.

1 Like
1 Like

Ne stavljajte sol na ranu, to me isto zadesilo na Zlarinu. Taj nestanak je bio par sati - sitnica.

Stigao jos jedan prime day na Amazonu.
E sad, ima neki Hisense TV, 55" za 380€. Jel ima iko iskustva sa Hisense televizorima?
https://amzn.eu/d/iLDEIhu

Do kada traju popusti?

Ako aktiviram free trial prime da li mogu odmah da iskoristim deal?

I konačno, da li postoji dodatna carina/pdv ili šta god unutar EU?

Edit: zagrijao sam se za jedan laptop koji je 250€ jeftiniji nego u BiH

Ja sam u Austriji, ne znam za ostatak EU.

Imaš ga za 320 eurića u Njemačkoj.

ja sam u usa aktivirao za prošli black friday taj prime i mogao sam odmah te prime pogodnosti koristiti

pitam ja đecu kako bi nazvali ovaj posao čime se ja bavim, koje je moje zanimanje, vele da sam sajtaraš i da se bavim sajtaranjem. kako se vaše zanimanje zove, vi što se bavite sajtovima? kako se prestavljate? ja sam nekad govorio: pravim sajtove - zanači programer? - ne. i onda bude previše priče dok ja objasnim sve. posljednjih par godina govorim ne radim ništa, što je često i preblizu istine.

5 Likeova

Ja sam to oduvijek govorio svima, onda izbjegnes dodatna pitanja kako, sta, mogao bi i ja itd….

Mada vecini nista nije jasno kad to kazes :joy: Mene su x puta povezivali sa kriminalom iz tog razloga haha

2 Likeova

:slight_smile: Kako sam se pronašao…

imam neke sajtove… i onda tu polako kaplje

1 Like

e tako i ja od 2000 ,kapa nesto ,

Ja kažem da se bavim IT-em, pa ako idu potpitanja onda kažem internet marketingom, SEO-om, web developmentom pa dalje uglavnom ne pitaju.

2 Likeova

ja kazem da prodajem drogu preko interneta … obicno se tu razgovor zavrsi …

2 Likeova

Ucim kineze srpski… sad sam imao neku familiju koja se kune u vucica (penzioneri), ovo bi proslo lagano :smiley:

3 Likeova

Ima li još kogođ da prezire mekane peškire i voli tvrde peškire stare pofanj?