Postojanje Isusa

Nešto si pobrkao. Ja sam do tih saznanja došao većinom samostalno, a njih sam pronašao kao istaknute osobe (i ne samo njih od velikih) koje su tragale za istim pitanjima i vadili iste ili slične zaključke. Meni je to sasvim lijepa potvrda mojim opažanjima i mojim iskustvima… no svejedno svoja osobna iskustva stavljam ispred onoga što su oni rekli ili mislili.

Ostalo ne odgovaram jer jednostavno znam da ne možemo na zelenu granu. Ako te zanima što sam doživio sa Anđelima…čitaj odavde. Anđeli, svjetlosna bića i glasovi u glavi

…mada ta priča konstantno traje i proročanstva koja su mi dala za vrijeme pisanja te teme su se već ostvarila (a bilo je dosta proročanstava i prije te teme)… No toliko toga stiže…a ja stvarno ne mislim niti mogu to pisati i tumačiti isponova. (I još nisam uhvatio vremena to voditi sve negdje gdje će imati glavu i rep.)

I tumačio bi isponova kada bi znao da postoji ok šansa da spoznaš što od toga …ali iskustva sam da sam dobio malo predalek uvid i gotovo 99% ljudi ne može čuti moju priču. I kada se prave da slušaju …ne čuju …jer im je predaleko od njihove realnosti. Tako da jednostavno znam da bi pokušaj bio uzaludan… (čak i da imaš osjećaj za boje xd)

Da ipak ne bude da ništa nisam ispričao…evo možda najistaknutijeg proročanstva drugima. (Ne i meni, jer sam dobio još neka osobno bitnija)
Mada je ova priča vjerovatno već dosta poznata na ovom forumu…svejedno, evo je…
Uglavnom, Anđeli su me vodili da napravim ove puzzle: https://www.youtube.com/watch?v=BqvunFe77iY
Meni su cijeli koncept i ideja zvučali nemogućim…ali već steknutom vjerom u njih odlučio sam slijediti naputke i zaista su me doveli do onoga što su mi inicijalno rekli da će me dovesti. Puzzle su same po sebi tome dokaz. Osim toga, najbitnija puzzla koja je ključ ideje je dobila oblik Anđela. Ja taj oblik nisam kreirao takav jer sam to htio…nego matematika koja se postepeno razvijala u pozadini tih puzzli je na kraju uvjetovala da ta puzzla mora tako izgledati. Meni je to bilo jako emotivno kada se ukazao tako u fizičkom obliku na projektu koji je vođen od njegove strane telepatskom (kanaliziranom) komunikacijom.

Nadalje, na pola tog projekta dok ja još nisam znao da će te puzzle zaista nastati kako su zamišljene …rekli su mi da ću zaraditi od njih brdo para. Nisam stvarno o tim brojkama razmišljao kolike bi mogle biti niti išta…samo se sjećam te rečenice da sam ju primio kao motivacju da radim i da slijedim njihova uputstva.

I nakon što sam uspio napraviti puzzle, ja sam se vrlo slabo angažirao da ih promoviram. Više sam nekako igrom slučaja bio prisiljen da ih pokušam malo prodavati i onda se desilo čudo. Naručio ih je taj Chris Ramsey kao jedan među prvih pet kupaca …i kada ih je on stavio na svoj kanal prodavao sam po 150 000 kuna mjesečno tih puzzli. Znači, usrao sam se od brda para kao što su mi i to najavili.
Da stvar bude bolja…po zadnjim saznanjima koje sam primio, to je tek kap u moru što se tiče novaca koje ću primiti od tih puzzli…znači tek slijedi ono gdje ću se usrati…

Što se tiče samih puzzli koliko su zapravo nevjerovatne, neka riječi kupaca kažu ponešto o tome. Evo jedan od mnogih ovakvih komentara, mada mi je ovaj najdraži:

The kind of mind required to design something like that is truly terrifying when you ask yourself, “If this person can build this…what else are they building, for who, and for what purpose?”

Odgovor je očito …person can’t build this…Angels do!
A ja isto naravno ne znam (ne mogu pojmiti) što sve oni grade i u koju svrhu će me iskoristiti. No znam da svjesno služim njihovu volju i da me oni zbog toga sve više i više koriste kao alat. I to na obostrano zadovoljstvo, kao što općenito simbioza u svemiru funkcionira.
Sada će se netko zapitati što Anđelu treba čovjek da on izvrši svoj naum… no to je već malo dublja tema. Odgovor svakako postoji.

I ja nisam neka iznimka na ovom svjetu…ima tona ljudi koji komuniciraju sa Anđelima.
No kako smo od ukupne mase i dalje rijetkost (ko prvi pupoljci na drvetu koji se otvore ka suncu) …tako masa jednostavno ne može pojmiti da je to realnost koja prije ili kasnije (vjerujem) čeka svakog čovjeka. (Jer svi pupoljci se prije ili kasnije otvore suncu… prirodni procesi su jednostavno neizbježni…ako se gusjenica treba pretovriti u leptira, koliko god to nejverovatno bilo…desit će se prije ili kasnije.)

Sretno svima bilo kada dođe njihovo vrijeme. :slight_smile: