Potreban neko da piše unikatne tekstove za adult sajt

Morao sam da otvorim dvije teme, da ne zbubam sve u prošlu.
Potreban mi je neko ko bi pisao članke (erotske priče) za adult sajt. Znači uz svaki video bi trebao da napiše priču. Zainteresovani pošaljite mi cijene u private. Vaše cijene za određeni broj riječi. Plaćanje vršim na PayPal.

Takodje da ne otvaram novu temu, svi pisci koji su zaintresovani da pisu adult tekstove neka mi se jave na pm.

i dalje aktivno…

Moze pliz detalje na PM

poslao…

Mogu li i ja dobiti detalje ukoliko je jos aktivno?

poslato.

I dalje aktivno.

Ne želim trovati temu ili kvariti oglas (za što sam svojevremeno bio optužen, kod ove ili slične teme, a bio sam u pravu)… budući da ima puno zainteresiranih,a vi nikako da neađete nekoga… očito je riječ o oglasu koji nema smisla, jer tražite nešto nemoguće - DA NETKO RADI BESPLATNO ZA VAS…

Nije lako pisati unikatne tekstove…a soobito ne sa nekim smislom i bar malo pismenosti…

Uglavnom mislim da sma se već bio javio na ovaj oglas, pa na kraju ostao bez odgovora, pa molim da sada ne ostanem bez odgovora - budući da je oglas opet aktivan, ja se opet javljam…

Moja ponuda: Unikatni tekstovi između 200-300 riječi… 7 kn po tekstu ako je bar neki pristojan broj tekstova potreban dnevno… Plaćanje može na PayPal, Skrill, Payoneer, karticu, gotovina…kako god Vama odgovara… za manji broj tekstova ovisno koliko je to malo tekstova u pitanju je cijena 10-15 kn…

Radim odgovorno i po dogovoru, a mašte za tekstove ovog tipa imam na pretek. Dinamika plaćanja ovisi o unaprijed dogovoru. Hvala na prihvaćanju ponude i nadam se odgovoru. Može i ovdje javnom.

PS
Ponudu pišem javno, a isto bi tako volio dobiti i odgovor iz dva razloga:

  1. Jer sam zadnji put preko PM ostao bez odgovora
  2. Da ljudi ako traže više odmah u startu ne gube vrijeme, a i da vide što se očekuje.

Lp

moze detalji na pm…

Imam je profi coveka 2$/100 reci ako ne nadjete nikog javite se u inbox :slight_smile:

Na ovo se ponuđač oglasa nasmijao vjerojatno… jer mislim da mu je puno i 2kn za članak koliko sam skužio… eto ja sam se ponudio, ali odgovora nema ni na PM ni ovdje iako sam zamolio za odgovor… :slight_smile:

Na 2e za 100 reci sam se i ja nasmejala, pise kratke adult opise ne mora slova da pozlati.
Elem, nema autora oglasa,a svi ga napali ja cu reci nasu situaciju. Naime, dogovorili smo cenu za 30 opisa- 20e, i poslao mi je naslove, medjutim zbog mog problema sa paypalom je morao da potrazi drugog pisca.
Da li bi dogovor bio ispostvovan do kraja- NE ZNAM, ali eto objasnjenja sa moje strane. Pozz

Svaka vam čast, jebem ti ljude i sve. Popišam se i na vas za te posliće, imao sam udes jedva glavu zivu izvukao. Imam lomove, ne smijem oci naprezat itd, tek iz bolcine izasao, oporavljam se pa saam usao da vidim na forumu od dosade. Svaka vam čast kad tako osuđujete nek vam sve ide na obraz. Sad mi ništa više nije potrebno, toliko od mene. Seljačine.

Jeste puno mi je, nemam toliko novca, tražim neke crnce kao tebe magarac jedan.
Odmah osuđujete, jedva živu glavu izvuko a ovde sereš seljačino jedna! Nek si ti pametan, majmune jedan.


Ovde nisu navedeni moji inicijali jer sam privatnim vozilom prevezen u hitnu, ovi inicijali su mi od oca.

Žao mi je što si doživio nesreću i što si povrijeđen - ali te to ne opravdava da vrijeđaš - tako da ponašaj se pristojno… Nitko ovdje na forumu tebe ne poznaje osobno i nije vidovit da vidi da ti se dogodila nesreća - i upravo zato tvoje pisanje je jako nekulturno. Želim ti brzi oporavak, a što se tiče tvog oglasa i dalje mislim da je jedno veliko sranje. Lp

Dobro sranje je eto. Ne možeš nikoga osuđivati a ne znaš razlog. Da vrijeđam jer vi mene vrijeđate kao d sam ukrao nešto ili prevario nekoga. Dogovorio sa se sa korisnikom jednim i poslao mu par naslova da odradi ali je odustao dako da sam se ja bio dogovorio sa njim vec sto znaci da nisam prevarant Korisnik je @Mace. sve je potvrdio.

Zasto ne prihvatis da covek nece da saradjuje sa tobom? Moras li javno da ga prozivas? Ne razumem tu sujetu…Posle ovakvih tvojih ulisa tesko cea bilo sta da dobijes da radis.
Zamisli da svako ko ne dobije neki posao radi ovo sto ti radis, pa forum bi bio zatrpan kojekavim sranjima.
P.S. Brz oporavak ti zelim!

Što točno ja radim? I nije da on neće samnom, nego ja neću sa njime jer mi je to premalo koliko on nudi…zapravo ne nudi… samo sam dao ponudu a lik uopće ne odgovara (ne samo sada jer je imao nesreću, nego i putem PM prije). Ako trazis ponude u PM onda je u redu odgovoriti na te poruke, zar ne? A neće naći nikoga iz razloga jer nitko ne pristaje na te uvjete - Znači nije da on neće s nekim, nego se nitko neće baviti time i surađivati za tako malo love.

Kao sto si video imao je preca posla nego tebi da odgovara. Ima svoj budzet i toliko zeli da plati i kraj. Odakle tebi pravo da njemu odredjujes cenu?
To sto ti nije odgovarao ako mu ponuda ne odgovara, pa zar mora da odgovori? Kad saljes CV za posao, jel uvek dobijes odgovor? Uglavnom to budu automatski odgovori ili nikakav, pa tek ako im odgovaras onda te konktaktiraju, sto u ovom slucaju se vidi da nisi odgovarao i nisi bio kontaktiran.
Vidi se da si mlad i zelen i da jos mnogo moras da ucis o poslovnoj komunikaciji.