Potrebna pomoc oko aplikacije za Adsense

Hocu da pocnem sa Adsensom, ali nemam jos uvek sajt :smile:
Hahaha, i meni je smesno. Ima li neki clan dobre volje koji mi moze pozajmiti blog sa kojim mogu da apliciram na Adsense, hocu prvo da mi odobre pa da pokrenem svoj sajt?

E moj paša nemoš se je*at a da ti ne uđe :smiley:

Pokreni sam blog i apliciraj nastavi na njemu raditi i to je sve :slight_smile:

3 Likeova

Imas za 50$ na forumu blackhatworld :smiley:

Napravi na bloggeru blog dodaj bar desetak članaka sa slikama nemoj prekratki da su i nek budu unikatni i odobriće. Ako ne odobre dodaj još sadržaja uredi da ljepše izgleda i ponovo apliciraj dok ti ne odobre.

Ili kupi neki stariji sajt sa unikatnim sadrzajem koji ne zaradjuje mnogo ili uopšte pa sa njim apliciraj

1 Like

Imam blog sa 30-ak clanaka, ali je odbijen zbog nedovoljno sadrzaja. Citam po netu da mi treba minimum 60-70 clanaka da bi bilo odobreno, ali zbog drugih projekata nemam vremena za pisanje. Ako neko ima sajt i za prodaju, u obzir dolazi i ta solucija.

LOL !!!
Podigni wordpress baci 20 clanaka mos i kopirati navedi izvor par unikatnih i apliciraj…
Obavezno dodaj uslove koristenja, o nama i kontakt stranicu
3-4 kategorije
koji tag na post i to je to…

Krasne savjete dajete covjeku, tako kako brzo ce otvoriti racun tako ce ga brzo i izgubiti. A jednom kad ga izgubi vise nikad ga nece moci otvoriti na svoje ime.

2 Likeova

Šta fali da napravi blog na bloggeru sa unikatnim člancima?

A zasto bi radio neki bezvezni blog s clancima samo da udje na adsense kada moze napraviti kvalitetan site s kojim zeli zaradjivati lovu preko adsensa?

Unikatne kvalitetne clanke treba netko napisat, bilo da ih pise sam ili kupuje. To je investicija.

Mozda se neki jave u ovom topicu koji su imali nabrzinu nabacane clanke bezveze koji su govorili o nicemu pa su popusili ban nakon nekoliko loyalnih godina s adsensom.

Ako zeli zaradjivat s Adsense:

  1. napravi keyword research
  2. napravi plan, strukturu sitea, dizajn, mora biti top qualiti moderan site
  3. kupi/napisi kvalitetne clanke koji koriste posjetitelju na bilo koji nacin, clanci koji su bez greske i bez gramatickih gresaka.
  4. Napravi On site SEO
  5. Kupi advertising
  6. Ili radi backlinkove, ali ovdje opet pripazi jer bi i tu mogao dobiti po celenki
1 Like

a što mora bit bezveze blog na bloggeru. Ja imam blog na bloggeru koji je do sad zaradio oko 3000 eura a to mi je bio jedan od prvih blogova. Ako se kupi domena blog ili sajt na blogeru moze bas ok da izgleda, meni je i bez domene ok, pogotovo ako se tek kreće u te vode, a i ima svojih prednosti mjenjanje bloggerove domene po nacionalnim domenama. [quote=“dadaas, post:9, topic:28431”]
2. napravi plan, strukturu sitea, dizajn, mora biti top qualiti moderan site
[/quote]
za blogger je struktura manje bitna, bitan je naslov sajta i nazivi članaka jer su indeksovani samo članci, nema kategorija nema tagova, tj ima labela ali nisu indeksovani.

On site skoro da ne treba nikakav. Čovjek tek počinje, al da plaća za reklamiranje. Ne treba mu to na početku.

Beklinkovi će dobro doći naravno. Opet čovjek tek počinje i ja smatram da je blogger idealan za svakog ko tek kreće sa adsens zaradom. Naravno treba pisat i napravit keyword research ili znati otprilike šta narod traži kako traži i znati pisati o tome. Ko zna pisati o jednoj temi znaće i o ostalim, možda će mu vremena više trebati, ali članci će bit normalni i čitljivi, a gugl zadovoljan.

Aha, da slazem se s tobom. Imao sam dojam da mu savjetujes da nabrzinu sklepa neki blog samo da ga prime.

Sve ovo sto sam napisao vrijedi i za bloger, vrijedi ubiti za sav internet.

  1. treba plan, ideju, i to sve skupa napraviti kvalitetno, kvalitetnije sto moze.

I adsense nece praviti nikakve probleme.

Imam jedan health blog na bloggeru koji je star oko 10 meseci, skroz sam zaboravio na njega.
Pre par meseci, kada sam usao u Earnings, dugme za prijavu na Adsense nije moglo da se klikne, sada moze, prijavio sam se i cekam odobrenje. Inace, imam na njemu 31 clanak, about us, contact us, terms i privacy policy, dodacu jos par clanaka danas i sutra pa da vidimo.

Odobreno :smile:
EDIT: …ali, ne prikazuju mi se reklame na blogu…treba vremena?

Da li bi neko mogao da mi aplicira za adsense sa svojiim sajtom kojeg ce odobriti jer ja vise nemam zivaca. Posaljite mi privatnom porukom cenu za ovu uslugu (sa mojim emailom ce aplicirati)

Imam 5 sajtova (igrice domaci) i nema sanse da mi odobre adsense! Ovaj sajt igricezadecu103.rs ima oko 300 poseta na dan al ne vredi!

Sajt sa igricama ti nikada nece odobriti. Moze i meni PM sa cenom. Iako su mi odobrili blogger blog, ipak moram ponovo da apliciram sa sajtom. Bezveze.

Kako to?

Pise mi u Adsense dashboard-u da mi je ovo Hosted account, i da mogu da postavim reklame i na svoj sajt, ali da moram da posaljem zahtev i da cekam da mi odobre. To je nesto novo izgleda.

Jesi li nasao nekog za pomoc? Ima na BHW, kosta 50 dolara. Ja sam zatvorio ovaj hosted account, sta ce mi, ako opet moram da apliciram sa novim sajtom.

Evo samo da javim da mi je jutros google u potpunosti odobrio Adsense :wink: i to za 48 sati stranica ništa posebno 20 unikatnih članaka,besplatna WP tema samo sam platio članke host i domenu sam imao tako da neboj se napravi nešto i probaj nemaš šta izgubit LP…

Na kom jeziku je sajt?