Potrebna preporuka za shared hosting

Gde uzeti shared hosting povoljno? Zelim da uzmem nekoliko paketa kako bi mi sajtovi imali razlicitu IP adresu. Koristim Stablehost i zadovoljan sam, ali su skupi ako uzmem jedan paket za jedan sajt.

Studio4web definitivno http://www.studio4web.com/shared-ssd-web-hosting/

najbolji hosting koji sam ikad koristio.
Ako budeš uzimao kod njih javi se da ti i kod za 15% popusta na sve hosting pakete dam

www.improit.com hehe

Nedavno sam uzeo dosta jeftin shared host na Namecheapu, za sajtove s igricama. Uzeo sam professional paket, koji me izašao 15 dolara s kuponom (mogu ga potražit ako se odlučiš). Tek dva sajta tamo hostam koji nemaju prometa, tako da nemogu reć ni da je dobar ni da je loš. Par stvari me mučilo i support mi je riješio bez puno natezanja, dosta susretljivi.

Što se domaćih firmi tiče, preporučujem Infonet. Koristio sam dosta različitih domaćih hosting providera i definitivno najbolji omjer cijene i kvalitete je kod njih. I dalje sam kod njih gdje imam Advanced hosting paket. Susretljii support, bez većih problema hostao iše stranica na istom shared paketu, tako da imaju moju preporuku.

Inače ne stavljam affiliate linkove nikad, sad sam stavio pa ako je zabranjeno neka moderator makne. Sigurno se neću obogatit, al ako već neko odluči uzet nešto od navedenih ne košta ga ništa da to napravi preko mog aff linka. I ne, nisam ih hvalio samo da neko uzme preko mene, ako nećete preko linka uvijek možete izguglat naziv ili otvorit “čisti” url:

1 Like

Definitivno nakon gotovo 5-6 hrvatskih hosting kompanija sa kojima sam imao kontakt Studio4web.com mislim da ima najbolji omjer cijene, usluge i odličnu podršku.
Čista 10. Možda zvuči sumnjivo no tako je. Također mogu dodijeliti popust od 15 % na hosting kome treba.
Inače ovo pišem iz razloga što želim da uspiju sa svojim načinom poslovanja koji je za svaku pohvalu.

2 Likeova

Također preporuka za studio4web, koristim i infonet, ali zbog podrške i načina poslovanja studio4web je na prvom mjestu.Kod kupovine hostinga na namecheap i sličnim treba pripaziti jer je ta cijena s kuponom , a kod produženja je puno veća cijena jer je cijena s kuponom samo za prvu godinu.

Niste probali nas hosting :wink:

1 Like

Javi se na PM; dobijes paket besplatno 10 dana, ako si zadovoljan platis … cijena i resursi po dogovoru. Vise na PM.

Zašto bi morao pazit (Namecheap)? :slight_smile: Samo ti treba dobra taktika.

Kako ću ja to odigrat, vjerujem da će proći. Tjedan-dva prije isteka hosta kupiš novi host, opet s kuponom (ako i nema kupona opet je standardna cijena smiješna naspram konkurencije), a onda zatražiš samo transfer sa starog na novi.

PS: Ja baš imam super iskustva s InfoNET podrškom.

PS2: Ako svi tako hvalite studio4web onda dobro, ja nemam iskustva s njima pa nema smisla da kažem nemojte ljudi. Svakako, imaju super cijene.

sad i VPS nije toliko skup. npr… digitalocean

Najjeftiniji VPS kod digitalocean je 60 dolara godisnje? I svaki sajt ima svoju IP adresu, bez skrivenih caka? Pa ja placam 60 evra kod ipage-a godisnje shared hosting.

Ja za infonet imam samo rijeci pohvale kao i @mrcina

Avalon se u zadnje vrijeme skroz pokvario tako da njih nepopucam iz razloga sto u zadnja 1-2 mjeseca podrska im je katastrofa uz slab vremenski odaziv.

studio4web tu imam samo osobni web koji tezi svega cca. 70mb i nikad nisam imao problema stim da web u prosjeku mjesecno posjeti cca 2900-3100 korisnika.

Studio4web definitvno što se tiče omjera cijene i same podrške.

Online podrška je fantastična, dostupni du od 0-24, zasad nemam nikakvih problema niti primjedbi i isve funkcionira savršeno.

ja sam manje platio za 3 godine shared hostinga na ipage oko 63 dolara cini mi se

men je bluhost sasvim solidan… nema ljepse neg zvat korisnicku podrsku a kod njih u utah je 3 ujutro…

1 Like

Hawkhost.
Pouzdana tvrtka, Litespeed server brz ko munja.

Bitno mi je samo da imaju mikro pakete, 1 sajt na 1 paketu, i da svaki sajt ima razlicitu IP adresu.

Što se tice seo i googla ne moras toliko to gledati i paziti jer sam isprobao i jedno i drugo i rezultati su slicni.

To svi maju.
Ali dodatne IP adrese se dodatno i naplačuju kod večine provajdera.

Ja također trenutno tražim kvalitetniji hr hosting, ali komentari na ovom forumu mi se čine tako nepouzdanima jer svatko uzvisuje hosting od kojeg ima vlastiti profit.