Potrebni suradnici za jedan odlican posao

Kako ti znaš da sam ja izgubio godine? Nisam rekao da je nemoguće, rekao sam da imaš nastup kao dijete od 12 godine, to i dalje tvrdim.

Kažem, nema više od 12 godina, ako ima spreman sam potpisati ugovor gdje dajem kucu :smiley:

[quote=“alek, post:38, topic:17693”] jer imam bosanskoo drzavljanstvo
[/quote]
A znaći i ti si glupi bosanac?

Fascinantno je koliko vi energije ulažete u gluposti :slight_smile:

5 Likeova

Na IM forumima se uvijek pojavljuju ovakvi prodavači magle :smiley: al dajem ti ovo, dobar plan, hrpa volontera da radi za 0 kuna za tebe i razvoj tvog biznisa haha :smiley: genijalno zasto se ja toga nisam sjetio :smiley:

Ja sam nasao 3 radnika a za 6mjeseci cemo vidljeti dali je to bila magla ili stvarnost :wink:

Ulažem 1000 kn na koeficijent 1.10 da ovo neće uzhvatiti zaradu prema planu(zicer). Puno uspjeha želim…

Prihvacam okladu :wink: nemoj da poslije bude salio sam se

Aj slikaj wm-forum inbox.

Necu ali pitaj te admina da provjeri ali informacije javno necu dati jer nema dozvolu od njih.

A sto jel ti to sto pomoglo ? :smiley:

Insp.

A druze sam si sebe pobio X puta. Samo neki od primera:

Ides sve posteno po ugovoru, oglasivaci ovo ono, strogo po PS-u, radis u HR to jest za HR podrucje, ali imas BiH papire posto je tu zakon sranje pa mozes da muvas sa porezom, ne placas nikoga itd (toliko da je sve posteno i po propisu).

Zavrsio si skolu i odrastao u IT, ti si iz HR poreklom pa imas i njihove papire, ali imas i BiH drzavljanstvo. Pa po kojem to zakonu osoba moze da ima 3 drzavljanstva bilo kojih drzava, da ne spominjem da su 2 od clanica EU.

S obzirom da sam redovan na IZF bolje da ne pocinjem o onim “velikim projektima” poput trazilice koja ce da se radi u php-u i slicnih stvari, naravno na sve ulozene OGROMNE pare, zagarantovan uspeh itd.

A tek ono gde na pocetku tvrdis da ni ne znas sta je IZF, zatim da nisi taj lik, posle kazes hehe zezo sam se.

Lazes na svakom koraku i ocekujes da neko saradjuje sa tobom, strasno. Na ozbiljnijim forumima cim se dokaze da neko muva nesto na ovaj sistem odmah popije ukor, ali i sam kazes ovo je Balkan pa takvi mogu da produ.

3 Likeova

Vidim da si glup covjek moze imati 3 drzavljanstva,dobio od starog iz bosne,hrvatsko dobio rodenjem a talijanko od mame.Po drugi put kazem da nisam s IZF jeste vi glupi ili vam moram crtati?
Ta forum sam prestao pratiti prije 2 i pol godine.Od kada su ovakvi debili kao ti i belmin dosli i krenuli pisati netocne i jadne informacije.

Ti si decko ogranicen k’o balkon.Jebiga moram tako da kazem.

Kada neko kaze nesto sto je tacno ti odmah kazes da je glup ili neku drugu uvredu.Ko je onda alecmreza na IZF, tvoj brat blizanac ? Ne daj Boze da vas je dva.

Interesantno je da postoje 2 lika koje se isto zovu i prezivaju, “bave” se istim stvarima, isto su godiste…

Uf tolika kultura u tako malo reci prosto mami na posao sa tobom. :smiley:

Nemam ja vremena za decu, aj zdravo… :wink:

Jao lika rekao sam ti da nisam s izf i opet ti ponavljam.
Neznam ja tko je taj link pitaj ga na pm pa cemo vidljeti dali imamo iste adrese.
Ako znas njegovu adresu kazi i ja cu ti dokazati da ne zivim na toj adresi slikam ti licnu kartu.

Dobro covjece jesi ti slijep.Pogledaj slike gore sto sam ti postavio i nemoj glumiti budalu.Odmah nakon sto sam postavio slike promijenio si link FB profila na IZF, zatim si i ovdje na WM Forumu promjenio ime (ispod nicka) iz alec sabic u El Alek, kao i sam nick.

Pocinjes me nervirati opasno i zato cu se iskljuciti iz teme.

Hajde to što lažeš al me i dalje nervira to tvoje ■■■■■■ NEZNAM !!!

PA BOG TE VIDIO 62 PUTA SAM TI REKO DA SE NE PIŠE NEZNAM VEC NE ZNAM !!

rekao sam ti da se zovem alec sabic ali se cita alek zato sam promjenio ovdje nick.

ae slikaj svoju licnu majke ti da vidim samo sliku ništa više ajde molim te uvjeri me da nisi ista osoba sa izf !!!

moze budem sutra ti skrenirao osobnu