Nezz kako me mogao zeznut…jednostavno ne vidim opciju osim da mi je prodao kinesku kopiju. A posto sam bio kod lika dva/tri sata…sumnjam da bi si to dopustio napraviti od svoje kuće.
Usto smo dogovorili i izlet ovo ljeto motorima i bas ne vjerujem da me zaebo uz sve to.
Ali ono sto je zanimljivije u ovoj prici, lika sam vec na telefon snimio da je isti ko jedan moj “smušeni” frend. I velim ja curi, koja je isla samnom, ovaj bi mogao biti ko Dean. (Taj moj frend)
I koliko su likovi bili isti, to je graničilo s nemogućim. Znači od mimika, načina pricanja…pa do istih specifičnih fraza. Ali najbitnije, isti način življenja. Ono, klon klon…nismo vjerovali svojim očima.
I onda me još lik zovne da na ljeto idemo na Mrežnicu uzivati na neko predivno mjesto, a taj Dean prica o nekom raju na Mreznici otkad ga znam…al nikako nismo otisli. Ma nemam riječi zapravo, jer u ta dva sata nema sto nije bilo kao kod Deana…
To se inače u ovom svemiru zove “arheotip”, i primjecujem arheotipove vec 10 godina, ali ovo je bio jedan nevjerovatno veliki slučaj istog arheotipa.
Tako da sam kroz to ovog lika poznavao u detalje…
…a znam za Deana, kad želi nešto nabrzaka prodat da bi puknuo nerealnu cijenu…samo da se rješi toga što prije.
On je jedna jako brzopleta osoba, koja čini stvari bez puno razmišljanja…stihijski i baš sve zajebe. Toliko sve zajebe, da ga čovjek mora u toj njegovij gluposti voliti.
I toliko sve zajebe, da sam do sad mislio da ne mogu postojati dva Deana…jer Dean je jedan od najčudnijih likova koje znam.
Evo slike kako je Dean iznosio stare ormare iz svoje kuće. Što bi on to rastavljao…on je uzeo motornu pilu i odlučio ih na licu mjesta sasjeći i onda komade iznest.
Kad je shvatio da to nije lakši način, poprište događaja je samo napustio. Pretpostavljam da se potrudio motornu pilu barem ugasiti…i odložiti na pod.
Ja sam nakon toga mjesecima u njegovoj kući gledao taj zanimljiv prizor…možda je i godina prošla kako je to stajalo…