Pa pazi, ako si produzio karticu koja je istekla onda je samo editujes. Ako je to neka nova kartica, sa novim brojevima, kartica iz neke druge banke… Onda je dodas kao novu.
Ja sam samo editovao.
Ista banka, povezana sa istim racunom i ista vrsta kartice (VISA Electron), samo su i broj, kao i CVC razliciti u odnosu na staru karticu.
Dodaj je kao novu, jer to ipak nije ona stara da bi editovao.
Da li vama withdrawa svakog prvog i to u konvertovanoj valuti? Meni je ranije povlačilo u $ na karticu, sada mi PayPal svoju konverziju koristi što ne želim, ali su napravili da ne možeš naći gdje to podesiti. Neko zna gdje zadati preferencije za automatsko povlaćenje?
Ako ti je paypal racun registriran na Bih automatski withdraw je svakog prvog i to ne mozes mijenjati, tako je zadano za bih… posaljes supportu da zelis povlacit novac u onoj valuti koju imas na paypalu i oni ce to postaviti
Čudi me da moraš support kontaktirati da ne možeš negdje zadati u kojoj valuti da povlaći.
Pozdrav za sve imucne 
Iz razloga sto sam prije par dana mjenjao banku , karticu i sve te stvari linkovanja na paypalu.
Da li je neko u mogucnosti da posalje 1$ na paypal , cisto kako bi provjerio da sve radi.
Vratim Duplo
xd <3
Ako ponovo sljedecu isplatu profulam , moram da otkinem ruku ili nogu kako bi nahranio Cuku 
Hvala
Zasto nebi radilo ? Otvoris novi acc i mozes na njega primati pare i islati. Nakon nekog iznosa ide provjera, osobna karta ili neki dokument…
Nisam siguran, prvi put tako nije radilo kod mene.
Morao sam dodati karticu i odraditi jednu transakciju da bi radilo.
Hvala ti.
Ne možeš bez VISA u BiH.
Mislio sam samo slanje i primanje pare na pp.
Ali ne možeš primiti uplatu ako nemaš potvrđenu VISA karticu. Ako nemaš VISA kada ti neko pokuša poslati samo mu izbaci grešku.
Nisam znao…to je onda zajeb
Moze se primati i slati na drugi paypal acc bez kartice ali se ne moze placati. Nisam bas sig za bosnu al msm da bi trebalo i u bosni radit.