Nije njemu do para, vec do istine 
Izmedju ostalog, veliki sam protivnik laznih vesti… nikada ne delim nista sto nije istinito i sto ne proverim.
imam mnogo portala…
Da bokte, jos i to…
Treba razgraniciti sta je portal a sta ovo tvoje. Ti imas mnogo sajtova koji kopiraju vesti sa drugih sajtova. Portal je npg Geek.hr, portal koji ima urednistvo, marketing itd a ti samo iskopiras sta je neko napisao i tjt. Prenosenje vesti mozes da radis, ali do odrejenog broja reci i pod uslovom da napravis izmene u tekstu, npr uvod “kako je pisao taj i taj portal itd”.
Generalno nemam ama bas nista protiv ovog sistema rada, svako se snalazi kako zna i ume, ali ne treba svrstavati ovo u neku kategoriju koja to nije.
Naravno moji portali imaju urednistvo i svako ko pise ima uredno registrovanu novinarsku dozvolu, takodje su mi svi sajtovi uredno registrovani preko UNS-a 2500 din je registracija sajta, cisto da te obavestim ako nisi obavesten. I gde nadje bas Geek.Hr kako primer
Ej @admin nemoj da pomislis da ti se slihtamo, ali sajt ti je stvarno cool
Nego ajde mi ti Jeronimo034 sada objasni, znaci ako pisci sa Geek.HR pisu o nekom novitetu na Facebooku, oni to nisu procitali sa nekog stranog web sajta , pa prepricali svojim recima, nego su licno kontaktirali Facebook i odradili novinarski posao… eheeej gde smo mi otisli i s kime se ja macujem… @admin vreme je da zatvaras ovaj topic