Meni je neku noc komsija iznad u stanu cjepao drva…zamislite tog neandertalaca.
ja sam morao prosle godine stan napustiti radi komsija - iznad mene degenerik Spanjolac sa dvoje malih degenerika , koji po cijeli dan i noc pusu u Vuvuzele, mozak ti se raspada od toga
stari degenerik dovede male degenerike iz skole oko pola 1, nakon 3 minute kroz plafon cujem kako krmak hrce, krmak vec zaspao - tako spava navece do 12 i onda krmak se budi i trazi sta ce pozderati…
kad se krmak nazdere, ja vise ne mogu zaspati jer hrce ko vibrator za beton
Posto su krmci socijalni slucajevi, ja moradoh napustiti stan
Ziveti u stanu ima svojih prednosti ali i mana. Sve zavisi sta ko voli, ali ako neko ne podnosi buku, postoji kuca, ne mora biti na selu, ima u okolini grada svakog dosta opcija .
Kako kome Meni je dan počeo prije pola sata i još žmirim na pola i pijuckam crni čaj. Čekaj da se razbudim pa ćemo vidjet čija majka crnu vunu prede
Ne slažem se. Moje mišljenje je da normalni ljudi neće dopustit da ih netko tjera da u 6 ili 7 ujutro idu na posao. S tim se vjerojatno ti i mnogi drugi nećete složiti, ali to je ok. Ajmo to zanemarit. Ako je netko već takav rob da mora u ranu zoru na posao onda je vjerojatnije da se ne budi prije barem 6 ujutro (a kreće na posao u pola 7 ili kasnije). Mislim da većina ljudi ipak ne ustaje baš u 5 ujutro (gledam i po okolnim zgradama, u 5 ujutro skoro svugdje mrak, a tek oko pola 7 pa nadalje se ljudi bude i pale svijetla po stanovima). Znači većina ima još barem sat vremena spavanja nakon 5 ujutro i ja se dobro sjećam da dok sam ja robovao sam bio u stanju skoro pa ubit za tih zadnjih sat vremena sna. Zato se nikako ne slažem da nije problem totalno nepotrebno lopatanje već u 5 ujutro.
S ovim se slažem, ali govoriš o popodne ili drugi dan. Ja sam želio reći da su mogli čekat barem do 9 ujutro sa bučenjem Ponavljam, nije se radilo o cesti nego o totalno nebitnom putiću između zgrada.
Kakvih pola 12? Valjda si mislio na pola jedan, i to ujutro Danas sam se probudio u 17:30h, ali dan mi je počeo tek maloprije jer se trebalo prvo dobro razbudit, pa obavit dnevni shopping, pa otić na piće, pa pojest nešto konkretno i na miru, pa malo odmorit nakon jela, i tek sada se spremam nešto radit iako mi se čini da je već kasno pa ću najvjerojatnije danas uzet slobodno
Nemoj me molim te stavljat u isti koš s ovima što se bude u 11:30h. Ja bih bio nervozan da sutra radi nečeg moram tako rano ustat
I to dobije tisuće lajkova
A koji jezik priča ne zna valjda ni on sam…“WTF”, “lajk”, “hejt” i “sprdam se” su u tom jeziku glavni keywordi.
You Tube nam poglupavio omladinu Mi smo igrali skrivača, nogomet na svakoj livadi i radili stative od majica, pikulali se, a ovi se valjaju u kadi s tjesteninom za lajkove i valjda nešto zarade:D Kuda ide ovaj svijet
ja se sjećam prije godinu dana da sam gledao strane jutjubere kako ovo rade
ovi naši samo kopiraju od stranih, ništa drugo
Ja ovog ne mogu pratiti sto prica, imam osjecaj da je retardiran po nacinu izrazavanja.
Previse sam aneksiozan da bi pogledao duze od 15sec…
Ovako zamisljam krkane iz Srbije
i lik dobiva dnevno najmanje 2500 subova i najmanje 200 000 pregleda, ako je za vjerovat projekcijama lik ce za 5 godina imati 7mil subova sto sumnjam i 1 100 000 000 pregleda.
Ja se doselio u stan prije nekih godinu dana. Radnici su preuređivali mjesec dana prije našeg useljenja i stalno nas zvali na mob. da su susjedi iz cijele zgrade njorgali i usprkos radu u dozvoljeno vrijeme. Radili neki presing konstantno… dolazili na vrata i rekli da ovi prestanu radit. Ljudi kažu da kreče a ovi kažu da oni to radi prevencije dođu da ovi nebi nabijali ili kaj ja znam. I kako sam se doselio, bio sam sa svima pristojan, možda i prepristojan. Svaki drugi dan mi nabijali ljudi ispod po radijatoru kad god bi nešto palo na pod. Mi ko’ po jajima hodali mjesecima. Jednom, tako mojoj maloj ispala čaša vode i razbila se. Kad opet lupanje od ispod po radijatoru, a ja na tri pive. Ja se spustio kat ispod i počnem vikat po hodniku da izađe van tko je da je lupao i da mu je… sve živo. Eto, to je bilo prije pola godine i sad smo mirni. Svi pozdrave i ponašaju se kao i ja dok to jednom nisam poludio. Uvijek težim odgajat dijete da bude mirno, ne vičemo, pokušavamo biti što korektniji i zaista jesmo. Priča i nije neš zanimljiva, ali poanta je da dok si dobar i šutiš, drugi si dozvoljavaju stvari koje nebi smjeli.
Oni izgledaju ovako
E za ovog moras biti spretan da desifrujes…ja vecu seljacinu odavno nisam vidio.
Jazavac, bit će više na servisu s njim nego na cesti…
Al brate bitno da ima 5-6 metara, mnogo dugačko…
Kad je poceo govoriti mislio sam da je kupio 100 000€ auto, kad oni krntija.
Zgodan decko. Znakovi
auuu što vi pljujete zbog toga kako neko priča i kako izgleda
A dobro, mlad je i neiskusan, naučit će kroz život…
I ja sam jednom bio mlad i naivan i “oženio” se za stari francuski auto visoke klase, u dvje godine koliko sam ga imao izuo me iz čarapa… a lova samo pa-pa…
Objasnio

Zavare kontejner na točkove To je bila serija
Sva auta se kvare, nebitno dal je iz Francuske ili Njemačke
Francuza nebi preporučio ni neprijatelju, dok je bio bez kvarova je bilo super, a kad su kvarovi počeli… Mehanički nije bilo problema, ali s elektronikom svako malo problemi. Elektronika je kao da ju je dijete u vrtiću radilo, na nijednom autu (osim francuzu) mi se nije dogodilo da se staklo krene dizat i kad dođe do 2cm od vrha se spusti skroz