Ništa nije nedzvoljeno, ako embedaš nečiju igricu vjerojatno njemu dobro, a ako mu nije dobro onda će on preko cpanela zabraniti taj embed i ti češ ostati bez igrice na svom sajtu zato to nemoj raditi nikada nego lijepo skini igricu i stavi je na svoj sajt.
Možeš skinuti koju god igricu hoćeš i staviti je na sajt, jedino gdje te mogu zajebavati su igrice ovih velikih kompanija tipa angry birds, talking tom (za navedene dvije sam morao ugasit sajtove) ali ove obične flash igrice to svi webmajstori mole da ih postaviš na svoj sajt jer oni tako zarađuju. Uostalnom, ako im se i to ne sviđa, većina može redirectati igricu na svoj sajt nakon što se učita pa njima opet dobro.
Što se tiće 150px, google više ne bana radi toga, jednostavno skripta napravi svoje - odbije sve klikove koji nisu dobri. Tako sam ja npr imao 6 mj adsense oglas 728x90 koji je išao preko igrice i igrica se nije mogla igrati a da se ne klikne na njega a ja to nisam vidio jer imam veliki monitor i meni je izgledalo ok. Nisam dobio ban, nego što se dogodilo, imao sam dnenvo 100 klikova na 300 posjeta, zarada dnevno 5 eura a na kraju mj 150 eura odbijeno od zarade. Kad sam to maknuo google mi je kasnije odbijao puno manje od zarade. Dakle google to na kraju mjeseca samo odbije bez da ti šalje upozorenje, ako budeš postavila previše blizu igrice samo će ti veći dio zarade na kraju mj. biti odbijen.