SP Brazil 2014 - Coupe de monde!

Red je da najveći događaj na kugli zemaljskoj dobije svoju temu i ovdje…

Od selekcija s ovih prostora znači Hrvatska i BiH se nogoloptaju u zemlji sambe i tange…

Što velite, što očekujete…

Mislim da ćemo danas roknut Brazil samo tako, stavit ću 200kn na kladionicu, kvota je 8 bila jučer…

Pazi naše veze, Perišić - Kovačić - Modrić - Rakitić, iliti: Wolfsburg - Inter - Real Madrid - Barcelona… Krominacija…

Inače danas na otvaranju će bit više od 5000 naših navijača, logično, dijaspora si dala truda…

1 Like

2:1 Hrvatska!

5-0 hrvatska …

Da bar nasi pobjede, al mislim da ce bit 1-1 i puna saka brade…

3 gola razlike za Brazil. Ajmo Brazil…

Utakmice otvorenja uvijek su bile teške za domaćina. Mislim da će tako biti i danas. Pod velikim pritiskom je Brazil, igra pred svojim navijačima, nesmije ih iznevjeriti, a koliko god se činio jak, mislim da su puno slabiji nego proteklih godina. Ovaj Neymar jutub zvijezda im ne može biti vođa, mislim da će ga savladat pritisak danas i da neće odigrati dobru utakmicu. S druge strane mi dolazimo s manje pritiska, ali i dosta oslabljeni bez Manđukića. Neznam za vas, ali meni Jelavić nije baš neki igrač. Također Perišić mi isto ne ulijeva povjerenje, a po najavljenoj postavi da Olić bude desno i nije baš dobar ofenzivni dio, jer će se morati izvlačiti na ljevu nogu Olić za ubačaje.
Veza je stvarno dobra. Mislim da će Kovačić biti jedan od naših najboljih igrača, a Modrić i Rakitić bi ako budu igrali kao u klubovima trebali odraditi odličan posao kao zadni vezni.

Sve u svemu mislim da bi Hrvatska mogla izvući x, lopta je okrugla i sve se može desiti. Ja sam osobno igrao manje od 3,5 gola, kvota 1,35, a mislim da bi trebalo proći jer je ovo prva utakmica i obje će reprezentacije ući s oprezom u utakmicu.

I jednim i drugim nam je problem odbrana :).

Nama su bekovi kritični, šteta za Pranjića što se ozljedio. Inače mislim da će biti gusta tekma, svi danas znaju igrat lopte. Nije taj Brazil neki bauk mada imaju onog Neymara koji može sam odlučit tekmu,
Na njima je pritisak :smiley: ajmooooooo
Sretno i BiH barem bod protiv Gaučosa :smiley:

Ma Neymar je običan poluproizvod, šta ga nisi gledao u Barci ove sezone…
inače izvrnuo je gležanj na treningu, nadam se da se oporavio i da će igrat večeras jer bi njegov izostanak bio ogroman hendikep za Hrvatsku.

Ma dobar je on, gledao sam neke utakmice i sažetka Barce. Bit će on još bolji mlad je. On riješi utakmicu jednim potezom tako da me je njega najviše strah. Plan B Brazila je daj loptu Neymaru :smiley:
Tko je izvrnuo gležanj na treningu ?

500eur brazi,njemacka,argentina i 500eur dobrote :smile:

Pa Neymar… al mislim da se oporavio

Zbunio si me s ovim hendikep za Hrvatsku,vjerojatno si mislio Brazil onda. Opravio se zapravo mu nije ni bilo ništa odmah je nastavio trening.

Dobro sam ja napisao… Bolje da igra Neymar nego neki nogometaš.

Pa za koga ti navijaš, zašto bi izostanak Neymara bio hendikep za Hrvatsku, to je prednost za Hrvatsku :smiley:

Kralju hoce da kaze da nejmar nema pojma

Kužim ja to ali ne može to reći, jer je Neymar igračina. To je zabranjeno reći , jer ako to kaže nema pojma o nogometu :wink:

Naravno da nam želim barem bod, ako ne i pobjedu, ali biti ću zadovoljan i sa porazom 3:1.
Dva razlike od Brazila nije strašno, a želim osjetit veselje i euforiju kad Brazilu zabijemo :frowning:

Mislim da oni koji prate nogomet i isključe emocije znaju tko će večeras pobijediti.
Što se mene tiće, mislim da smo jači od BiH, ali prije će BiH uzeti bod(ove) Argentini (jako teško) nego mi Brazilu.

Netko je napisao da i mi i Brazilci imamo loše obrane. Ne slažem se. Mi imamo solidno obranu, ništa specijalno, a Brazilci imaju vrhunsku obranu, možda nikad bolju. Netko tko u obrani ima Luiza i Thiaga Silvu ne može imati lošu obranu.

Za mene je današnji Brazil puno slabiji nego prijašnjih godina, pogotovo kad su igrali 3R (ako netko ne zna, Rivaldo, Ronaldinho, Ronaldo). Ali je svejedno puno jači od nas i igra doma.

Neymar je svjetska klasa, ali nije niti do koljena pravom Ronaldu. Zapravo njemu nije nitko do koljena.

Ja se nadam da možemo iznenaditi, možda kao i Senegal Francusku, ali realno, biti će jako teško.

Mi smo 1998. imali repku koja je po kvaliteti i zaslužila broncu i to zapravo i nije bilo iznenađenje. Danas smo puno slabiji. Samo u Europi je danas barem 10 repki jače od nas. Imamo mi solidne igrače, i uz malo sreće možemo pobijediti svakoga, ali nitko ne može reći da su bod(ovi) protiv Brazila realnost.

Moja prognoza skupine je danas 3:1 za Brazil, naša pobjeda protiv Kameruna i 1X s Meksikom. Na kladionici imam promjenjive rezultate :smiley: pa ćemo vidjeti da li sam ovaj put dobro prognozirao :wink:

Bi’će sve dobro.
Javljaju mi da će Brazil - Hrvatska biti 0:2 :slight_smile:
Ako i griješim onda je to samo u tome da će Brazil ipak uspjeti dati počasni gol, neka im bude 1:2. :slight_smile:

Realno je samo da mi u ovoj utakmici teško možemo šta izgubit, sav pritisak je na Brazilu. Činjenica je da bi kod njih mogla ući nervoza ne zabiju li u prvih 30 minuta, a to onda treba iskoristit.

Treba biti realan i reći da imaju bolju repku pojedinačno, ali to je nogomet i kladionice su nas previše podcjenile jer razlika baš nije tako velika. Sve u svemu, očekujem spektakl i što bolji rezultat za naše.