Aaaaahahahaha. Oprosti smijesno mi, jer me bas jutros jedno dijete pitalo sta znaci kreativan…
Elem, covjek pita kako da automatski sadrzaj manjih portala objavljuje kod sebe, da se ne muci manuelno. To da li da uzme sadrzaj ili ne, uopste nije ni pitao.
Znaci ipak ne ide automatski, ako mora da se pita za svaki sadrzaj? Ili planiras prethodno neki ugovor?
Meni je sadrzaj sa domace stranice uzimao ko je stigao. Ali i svi do jednog su ga skidali odmah cim sam poslala mejl. Iskreno mislila sam da ce biti bezobrazniji. Manjima sam rekla da skrate tekst na maksimalno 250 rijeci i stave link ka kompletnom clanku, a ovim vecima da to obrisu, ali mozemo imati saradnju i da im napisem jedinstven clanak sa linkom ka mojoj stranici.
Cim posaljem clanak npr na zena blic, ili oslobodjenje npr., i oni ga objave, bukvalno za tri sata svi omanji portali prekopiraju taj sadrzaj sa blica i oslobodjenja i objave kod sebe. Pola njih izbrise link ka mojoj stranici, koji se nalazi u izvornom tekstu.
Posaljem onda svima email da stave link, sto i urade, i ok. Imam beklinkove, a moj sadrzaj nije kopiran, nego je kopiran od blica i oslobodjenja.
Znaci ako zelis da se opsluzujes tudjim sadrzajem, neces biti jedini koji to radi. Bices jedan od srot sajtova koji zvacu prezvakano. Moras imati bas jak autoritet, da bi time i rangirao.
Koliko njih ce to dozvoliti, ne znam. Ja ne bih.