Što Vas motivira?

Što Vas motivira da radite na/u internet marketingu?

Meni je iskreno najveća motivacija financirati samog sebe da ne trebam od roditelja ‘žicat’ novce za ići vanka ili na bilo kakve druge događaje.

Najviše me motivira to što pomažem svojoj porodici da se izgura nekako mjesec sa režijama i ostalim potrebštinama, zatim me motivira to da se onim osobama koji kažu da nema kruha bez motike pokaže da ipak nemaju pravo, motivira me moj napredak na ovom polju…volim ovaj posao, volim internet…život je lijep, uživajte… :wink:

1 Like

Motivira me to što radim za sebe i što sam upravo ustao i sad pijem čaj i razbuđujem se, a neki kažu da je ponedjeljak radni dan. Motivira me i to što ću ovaj mjesec, kao i svaki, zaraditi više od onih koji ustaju svako jutro i jure na posao, a još nisam odlučio da li ću danas uopće išta raditi. Motivira me što mi je dovoljno raditi manje da zaradim više od prosjeka. Motivira me što sam određujem kada i koliko ću raditi. Itd :slight_smile:

2 Likeova

Motivise me vise para za nesto sto mi treba.

Pozdrav svima

Da ne otvaram novu temu pa da ovdje pitam. U posljednje vrijeme se bas zanimam za Internet marketing i moze li neko napisati odakle da se krene uciti za pocetak, koje knjige, koga pratiti i sl.

To je isto kao da si pitao "kakav posao mi preporucate da radim do kraja zivota?"
Sta te tocno zanima pod tim internet marketingom?

A vidi, ne znam ni ja tacno. Znam da je to sirok pojam i dosta siroko polje i ne znam odakle da krenem zato sam i pitao odakle da pocnem kao totalni pocetnik i neko ko zeli da udje u sve to. Prvo da udje pa ce onda valjda postepeno sam izabrati sta mu najvise odgovara, njemu i njegovim afinitetima.

1 Like

Nema mi vece motivacije od $ i eura :smiley: Mrzim internet, mrzim monitore, ekrane ali volim pare :smile:

4 Likeova

[quote=“limenka2014, post:8, topic:32610”]
Mrzim internet
[/quote] Malo sutra :stuck_out_tongue:

2 Likeova

Motivira me uspjeh izrazen u $ i €, a takodjer kad izbijem na prvo mjesto za neki keyword,zahvaljujuci svom radu.

2 Likeova

Uspeh mi je na prvom mestu. Kad nesto novo naucim i primenim ga a ono donese rezultate, za mene je glavni pokretac. Pored toga kao i kod vecine $ i € :slight_smile:

Ono kad svojim uspehom mogu inspirisati druge.

1 Like

Mene najviša motivira financijska neovisnost,sloboda,rad od kuće,putovanja,mogućnost “velikih” zarada na internetu. Jednostavno od malih nogu volim računala i sve oko njih tako da bilo koji uspjeh na tom području pruža mi zadovoljstvo i nadam se da bi mogao jednog dana i ja ostaviti trag u ovome :slight_smile:

Kratko i jasno. Putovanja. I naravno sve sto ide uz to leti ronjenje zimi skijanje i naravno sve to vise puta godisnje. :grinning:

Ekstra video, vezan za temu

1 Like

Nista me ne motivira trenutno, posao kao i drugi :wink:

Samo stvar je u tome da volim to sto radim.

Evo da oživim ovu temu opet, da li možda pratite nekog motivacijskog trenera? Šta mislite ima li nekog učinka od praćenja istih? Da li vam je možda praćenje nekog life coacha promjenilo život nabolje? Baš me zanima šta vi mislite o tome, ja sam počeo pratiti jednog motivacijskog trenera i promjenio mi je sliku na neke stvari…Ajde da čujem :smiley:

1 Like

Ja pratim Gary Vee-a. Ne znam da li on spada pod trenere no od njega sam naucio poslovno razmisljati i imam drukciji pogled na svijet

2 Likeova

Okaci link, koga pratis. Ja sam nesto unposljednje vrijeme izgubio motivaciju, imam nekih ideja u glavi ali nikako da ih pocnem sprovoditi.

@Edis_Alic ti si moja slika i prilika, ista stvar je i kod mene, imam dosta ideja i za neke od njih sam siguran da bi uspjele ali nikako mi se ne da krenuti, držim se svaki dan one neke rutine sa sajtovima koje imam ali nikako da napredujem dalje a upravo zbog te neke depresije i misli da nikad neću uspjeti jer mi se to čini kao “naučna fantastika” , zato sam oživio ponovo ovu temu da malo diskutiramo o tome, kako se riješiti tih blokada u našem umu.

1 Like