već neko vrijeme “testiram” Moneytizer pa evo da kažem i vama jer su nas u prošlo ljeto bombardirali mailovima da se prijavimo…
formati koje držim su BOTTOM MEDIUM RECTANGLE i IN TEXT (video reklama koja se rijetko pojavi)
inače, ne znam zašto ali u BiH se njihove reklame uopće ne vide nikako… ne znaju ni oni do čega je…
što se tiče zarade pojma nemam da li se isplati ili ne… jednostavno na njih zanemarim a sa ovim mojim mizernim pregledima na kraju mj kapne 50-80€ što nije loše…
usporedbe radi evo jedan mj.
330k usera
633k sesija
(polovina pregleda je HR i EU ostalo SRB BIH)
=108€
isplate su nakon 60 dana ali ko još za to mari kad je redovno
jooj zar ti se toliko čeka Što ne pokušaš s nekim drugim video publisher mrežama verujem da sa tim brojem posetialaca možeš napraviti veću zaradu sa tim video reklamama. Nekako to kako si rekao deluje baš mizerno u odnosu na broj posetilaca koje imaš
Ne verujem da zarađuju više od google adsensea al opet marketing je čudo.Pa ti probaj na mesec dana pa vidi…dal plaćaju bolje mada nešto ne verujem
Na kraju, krajeva ad manager ili ADX daju više nego adsense,naravno zavisi kao za koga, Nekome na primer, MIGD ,adnow, Ezoic, donos i daje više nego adsense . Zavisi sve od publike koji posejućuju sajt ali i tematike sajta
Da li neko ima neku mrežu koja prima posjetu sa balkana? Adnow izgleda više ne radi sa balkanom, mgid oslabio, a adsense ne mogu da dobijem jer je stranica za fejs?
evo da ti kratko odgovorim
Kad postaviš njihov kod njihovi baneri se vrte ako nemaju šta prikazivat. Što je po meni daš im free reklamiraje a oni tebi šipak.
Broj rekalma za ovo balkansko područje koliko sam ja ih držao kratko vreme dok nisam nazad dobio adsens nalog/račun je jako mali a ako su i i sad šta poboljšali verovatno su reklame jako slabo plaćene- Sve u svemu mreža je nekakav ajd mofu reći slobodno škart.
Koliko si imao posjete? Kad sam se registrovao piše da ne primaju ako nema 200k korisnika mjesečno.
Probao sam propeler Ads, na 13k impresija 0.80e zarade.
Adcash, na 800 impresija 0.40e zarade samo sa onom reklamom kao obavijest. Što je puno bolje, samo ne znam koliko su pouzdani što se tiče isplate. Da li si probao adcash?
Adcash nisam probao.Za ove moneytizer jednostanvo predaj aplikaciju. Napiši im da bi želeo da isprobaš njihovu mrežu tako nešto (ako ima gde da se upiše) kad popunjavaš formu.
Ja dok sam ih nešto kratko imao na sajtu nije bio nekakav velik izbor oglasa za ovo naše balkansko područje, čini mi se uglavnom neke slabije google partner mreže
Odbili mi sajtove na adcash, ne može se više vidjeti ni zarada ni ništa. Izgleda da je neka prevara u pitanju.
Ma ima ovaj sajt svaki mjesec 200-300k posjeta nije to problem, nego mi čudno da ljudima šalju i spamuju mejlove, mole te da se registruješ i onda traže 200k korisnika mjesečno…
Pa vidi… obično oni tako napišu ali ponekad puste i slabije sajtove to jest, sajtove sa manje posetilaca - traffica.
Da li si probao Ezoic…mislim ne znam kakve sajtove imaš al ako imaš neke normalne probaj njih?
Jbg… google nas je kanalisao sa ovim prelaskom na CPM, ubiše nas sa eCPM-om umesto po CPC to jest kliku zarada je skroz otišla u aut.!! Tako da je i on opao!