Nedavno sam trebao da nadjem neki templejt za neki mini shop, gde bi pocenta bila nesto kao landing, sa onim efektima, animacijama da tekst i slika dolaze s leva, desna, gore dole, jedan parallax deo i video u headeru (youtube ili mp4), menu koji bi pored nekih osnovnih stavki trebao da sadrzi ikonice za korpu, lupu i jezike. Jedna stavka “shop” u meniju je trebala da sadrzi dve podkategorije.
Naravno, i stranice sa listom proizvoda, detaljan prikaz proizvoda, stavljanje u korpu, porucivanje itd.
Trazio sam danima neki shop koji bi mogao da sadrzi pocetnu stranu kao gore navedenu, da sadrzi video, da sadrza gori navedeni meni i nisam pronasao.
Probao sam da kombinujem nesto, iz vise templejta, sve se zivo raspadalo, nije se uklapalo, smucilo mi se i odustao sam 
Da kazem, OK je kupovati te templejte za pojedinacne sajtove, ako bas nadjes ono sto ti treba, uz neke minimalne izmene, ali po pitanju Googla, ako njih 200 koriste isti templejt, ne znam da li je ok.
Unlimited ne bih platio nikad, samo u slucaju da se taj templejt proda iskljucivo samo meni 
Za admin je skroz ok koristiti te templejte, to se jednom napravi, pripremi i to je to, a ni Google ne ulazi tamo.
Custom dizajn, mnog para pretpostavljam (ne znam koliko tacno) i jos vise posla, ali dobijes unikat sto se na kraju mozda i nekad isplati.
Podizao sam neke sajtove, svoje, sa tim templejtima sa Theme forest, nisam se mnogo ovajdio. U sustini, napravim sajt , dodam sadrzaja, par linkova i pustim ga i pustim ga pa i par godina i vidim, uz povremeno dodavanje sadrzaja, nema prevelikog pomaka, Dok su se sajtovi koje sam isto radio za sopstvene potrebe, radio html, css od nule, sa dizajnom iz glave, sa slicnim pristupom, napravim, dodam sadrzaj, par linkova i pustim, bolje napredovali, da kazem, sami od sebe.