Ja dok sam ga pratio, nisam primjetio ništa niti najmanje sumnjivo što mi je dalo sumnjat na namještanje. Ne kužim od kuda vam to? Daj jedan video na koji sumnjaš?
Ne bih se baš složio…mogu svi ti ljudi onda pravo u Hollywood. Pa nije ni malo lako glumiti emocije…pogotovo ne te fantastične emocije koje se dese kada nekoga s nečim neočekivano izenandiš.
Hebote, jeste li gledali domaće serije i kakva je to gluma kada netko nešto pokuša odglumiti? I to su još ljudi koji su obučeni na akademijama za glumu…
Pa nije lako odglumiti kvalitetnu emociju, što vam je…
Ako sumnjate na Vitaliya zbog njegove izrazite uspješnosti kada upada ženama…onda se grdo varate. Taj skills ima čak svoje ime i vjerovali ili ne, ljudi to treniraju,. To spada u kategoriju zanata “pick ups”.
Totalni nubovi koji su svladali vještinu (koja se očito da naučiti)…zbare curu na ulici koju god. Di neće jedan Vitaly koji se tome pošteno posvetio…
Znam provjereno, frend koji je bio jako sramežljiv i prolazio nikako kod cura…naletio je na tutorijale o “pick ups” na youtubeu i to je pratio i hrabro je u praksi pokušavo primjeniti isto.
Nakon nekog vremena, ne tako dugog…lik kada god smo išli van bez problema je zbario u večeri oko 5 cura. Ako bi bio ispod tri, to je bila za njega loša večer. xd.
Toliko o tome, ako slučajno sumnjate u taj dio.
Evo jedan od tutorija, izvuče ga na prvi google try:
Dok je frend to pratio, pokazivao mi je neku ekipu koja si je davala zadatke još pod otežanim uvjetima da zbare curu na ulici.
Znači morali su se oblačiti kao totalni kreteni i totalne gluposti pričati u uvodu uleta…i svejedno pronaći način kako da se izvuku sa naknadnom spikom. I uspijevali su i u tako hendikepiranim situacijama…