Top buzz aplikacija

Pozdrav drustvo rekao mi je drug da postoji aplikacija TOP BUZZ pa me zanima da li neko radi sa tim,na kom principu funkcionise i kakva je zarada na tome :)) relativno je nova aplikacija pa ni on sam ne zna mnogo o tome pa me zanima da li neko ima iskustva sa tim ? :))

Zarađuješ tako što postavljaš video/e. Slično YT, samo što ovdje “publika” koja te gleda je mnogo veća, što znači to je tako velika zajednica da ako je tvoj videozapis dovoljno dobar, možeš dobiti milijune prikaza u samo nekoliko sati. TopBuzz zajednica je toliko velika da više od milijarde korisnika upotrebljava Android i iOS aplikaciju koja automatski pregledava to. Što se tiče zarade za svakih 1000 prikaza zaradiš 1 dolar. Isplate idu na PayPal i na bankovni račun. Minimalna isplata je 100$.

1 Like

Ja sam na Topbuzz-u zaradio ukupno 105 dolara, ali mi povlacenje (withdrawal) - opcija mi pokazuje da mogu da povucem samo 72 dolara- koliko sam zaradio u jednom mesecu -od 1. do 31. I onda dalje- da ce me kostati prenos isto kao da povlacim 1000 dolara. Nisam isao dalje, ne znam sta da radim.?

A na koju foru se video snimci rangiraju? Ja postavljao nesto a ono nit ima impresije nit klikove…Nikako da provalim na koju foru radi…

Kako piše: Kad dostigneš 100$ i kreneš na isplatu, oni će uzeti malu proviziju. Ali kad želiš podignuti 1000$ nema provizije niti ikakve naplate.

Iskreno ja ovo ne koristim, ali sam našao informaciju da se to sve nalazi pod “statusom” u računu i izgleda ovako (te obavijesti se ažuriraju svake sekunde oko klika ili pregleda, a što se tiče zarade ona ide ako si danas imao promet od 500$ tvoje ažuriraje će biti tek sutra na računu). I kako vidim kod drugih foruma, nitko se nije žalio za isplatama:

Postavi sto vise video snimaka, i drugog materijala i radi svakog dana. Stici ce. Za pocetak treba ti 1000 impresija za 1 dolar, ali ako si uporan…mozes zaraditi

Ma znam da moze da se zaradi, imam dosta drugara koji bas lepe pare prave. Ali izgleda da samo masovno ubacivanje sadrzaja moze da prodje.

Hvala.
Ma dobro provizija, ok, nego mi nije jasno da li mora 100 dolara za jedan mesec, bukvalno od 1. do 1. da se zaradi da bi imao pravo da povuces novac, ili ono …kad zaradis tih 100 dolara pa nije bitno, da li za mesec i po ili dva…
jer ocigledno oni racunaju po mesecima…

Zdravo svima,
Imam par pitanja. Pocela sam da pisem tekstove za top buzz i pisem po par dnevno, ne ide to lose. Nego, citam da mogu da se objavljuju videoi i tako to, pa me samo zanima kako mogu da ubacujem sa yt video, a da ne narusavam copy righting i tako to ? Bila bih zahvalna da me neko malo uputi na tu temu…
Unapred hvalaaa

Pises ili kopiras tekstove?
Ja koliko znam, ubacis video sa yt nevezano za svoj tekst. kao novi sadrzaj.

Pisem, ne kopiram. Aham, znaci mogu samo da izaberem bilo koji video sa yt? Posto mi je drug rekao da kao treba da imam svoj kanal na yt, nemam pojma ni ja kako to ide. Cudno mi da mogu samo da “uzmem” neciji video sa yt i predstavljam na buzzu kao svoj… zato pitam, da ne zeznem nesto :slight_smile: hvala ti na odgovoru, svakako :))

Da, ti samo preuzmes i postavis i ne pises nigde da je tvoj naravno. Ne moras da imas svoj yt kanal.
Inace, nece Topbuzz da prihvati bas sve video snimke, ali prihvati.

A jel bi trebalo da naznacim negde ko je autor videa? Izvini ako sam dosadna, nego mi cudno da mogu samo da prekopiram neki yt video i to je to. Super sto je tako jednostavno :slight_smile:

Zato sto sam probala da ubacim video i trazi mi kao neku potvrdu da za moj you tube account- Please submit URLs of your own YouTube or Facebook accounts.

Topbuzz je jedna velika lakrdija, smislili ljudi sistem da drpaju autorima video snimke i da mlate lovu…Videcemo jos koliko, ako ovako nastave nece daleko.

Sto je tu lose po nas? Treba iskoristi i uzeti $ ako je vec tako :joy:

Postavljas li jos? Ja stavio dva videa za test, ima odmah nekih 50 tak impresija i 3 klika.

Ma jok, nemam vremena da se mlatim sa tim. Mnogo nelogicnosti ima, bukvalno mogu da zakacim 2000 klipova i da nemam zaradu.

Meni ne izgleda lose na prvu, no svakako imam viska vremena u toku dana da uradim upload. Ne kosta me nista, ova dva videa nakupise 450.

1 Like

Mozel neko inbox visw info