Totohost

Kakva su vaša iskustva sa Totohostom? Molim postajte pozitivna i negativna razmišljanja.
Trenutno sam na Shopcentrovom hostu od 8 Kn i nemam nikakvih zamjerki. Međutim pogledajte Totohost ponudu za 9 Kn pa će vam biti jasno zašto me zainteresirao!!
Napomena: Nije reklama jer o Totohostu neznam ništa. Zato i želim čuti vaša iskustva s njima.

Gle, to su sve reseller paketi koje oni onda preprodaju. Na tim jeftinim hostevima stranice gotovo uvjek dobro rade ako su staticke, obicni html. Ako je pak zahtjev za nekakvom php/asp web aplikacijom, koja jos ukljucuje posebne postavke na serveru (iliti dobro konfiguriran server) i brzinu rada, e onda za biti problema…

[quote=“Davor B.”]Kakva su vaša iskustva sa Totohostom? Molim postajte pozitivna i negativna razmišljanja.
Trenutno sam na Shopcentrovom hostu od 8 Kn i nemam nikakvih zamjerki. Međutim pogledajte Totohost ponudu za 9 Kn pa će vam biti jasno zašto me zainteresirao!!
Napomena: Nije reklama jer o Totohostu neznam ništa. Zato i želim čuti vaša iskustva s njima.[/quote]

ja sam kod njih i imam samo pozitivna iskustva.
najjeftiniji su definitivno, i daleko im je najbolja tehnicka
podrska koju ces igdje nac (ispunjavaju sve vrste muzickih
u svako doba dana i noci). pogledaj njihov forum i sve ce ti iti jasno.

Server pristojno brz …

eto neznam sto da jos napisem…

:vozac:

Ja sam isto na totohost-u. Imam linux paket kod njih. I sve je odlično. Podrška super, server ima odlican uptime i brzina servera je pristojna. Preporucujem. :slight_smile:

slazem se sa teddybeerom i Nevenom

ne vidim što je tu jeftino , na prvi pogled izgleda jeftino ali pogledajte danas konkurenciju ništa nisu skuplji. Ja sam nova riba u tim vodima i kad mi stranica nije bila online par sati bio sam šokiran, ali od onda nemam nikakvih problema. Neču spominjati ime firme jer nije u ovom trenutku važno. No što je važno, po cijeni nisu ništa skuplji i podrška je dostupna.
Konkurencija je svoje učinila i cijena hostinga u TotoHostingu jest mala ali je ne bi nazvao prejeftinom. Žašto?
100kn godišnje za 150mb jest jeftino u smislu jeftino za svačiji žep ali jeftino u smislu “kod nas ćete bolje proči nego kod konkurencije” nebi išlo.

Dali uzeti hosting kod te firme ne bi trebao uopće razmišljati o cijeni već o podršci. Jer da se ne ponavljam po cijeni nisu jedinstveni a i danas je u svijetu informatike omjer podrške i cijene najvažniji razlog !!! A cijena je prolazna …

podršku na totohostu ćete brzo dobiti, ali nedao bog da vam zatreba što “mimo skripte” - ne cijene klijenta i nećete to dobiti. Otvorio sam puno accounta kod njih. Prvo bilo super, pa kasnije podrška počela zajebavati malo, sve više grešaka s control panelom, emailom, domenama… a onda su počeli jebavati za podatke, počeli davati trećim osobama i sl.

Vidite, ako vam treba za statičnu stranicu kako je neko rekao, ok će Vam biti s njima, ako ste zahtjevniji, da Vam uštedim truda: ja prelazim na drugi!

http://www.fiuhost.hr

najbolji…

…a sad reklame :smiley:

Svatko ima pravo suditi o uslugama Totohost-a na osnovu svog iskustva i to javno izreći, ali kazati da davamo podatke o našim klijentima trećim osobama naprosto nije istina nego obična laž.

Ono što namjerno nisi napisao je da smo u tvom slučaju podatke (i to je jedan od dva slučaja u 3 godine našeg postojanja) morali dati policiji na njihov zahtjev. Zašto su ih tražili, nisu nam rekli niti su nam dužni reći. Mi smo dužni postupiti onako kako zatraže od nas jer tako kažu pozitivni propisi RH.

Zašto te policija trebala ne tiče nas se, niti smo ih pitali.

Samo molimo bez iznošenja laži.

ovo je istina s policijom. Njih sam smatrao pod treću osobu, ali je stvar bila da ja imam samo domene na svoje ime, tako da se ja bojim i za davanje više podataka nego što je potrebno njima, ali dobro neću Vam davati antireklamu, imam iskustva s puno hosting providera, imam određene vrijednosti, u početku ste mi bili dobri dok nisam počeo tražiti nešto “mimo skripte”.

Isključujem se iz diskusije, neka si svatko procjeni.

[quote=“Jay-S”]
http://www.fiuhost.hr

najbolji…

…a sad reklame :D[/quote]

Čine se i meni, dečki iz Rijeke su korektni, cijene su ok, a s njima se da dosta toga dogovoriti. Support cca 5min za odgovor nedjeljom :slight_smile:

mene zivo zanima koje podatke su drotovi htjeli, odnosno koja je bila domena i/ili tematika stranice ? A sta ce te, ko baba sam… :slight_smile:

Sto se tice hostinga u rvata, ja sa brdo negativnog iskustva, i to kod vecine: plus, inside, iskon, croadria, vogon. Na pocetku sve funckionira, onda pocnu problemi, tipa web ne radi 24h iz neznanog razloga, mail ne prolazi, sporo za poludit, podaci odjednom nestanu (prazan httpdocs folder !! Bas nedavno se desilo!)
Kod tote imam jedan sitni web i sve je ok, ali to niti ne brojim pod “ozbiljni” posao.
Sljedeci hoting za web aplikacije koji budem uzimao biti ce kod strane, provjerene firme.

tako je i meni bilo, kod većine naših imao sam problema, fiju mi se čini ok, ali sve ozbiljno ide kod stranih.

Zamislite ovo, meni toto neće reći ni koje stranice su bile u pitanju, tako da ti čak ne mogu ni reći. Idem na saslušanje sutra pa ću viditi. Imam 15-ak domena kod njih, dosta paketa, referrao sam im 7 klijenata i sada su takva pušiona, šta da kažem… selim sve kad istekne rok ili prije… totohost je izgubio mene kao klijenta.

Kod svih sve funkcionira dok ne dođe do nekakvih zahtjeva kako si napisao hudo, a onda počnu pizdarije, a upravo za to želim naći neki reliable hosting sa ljudima koji vode kako treba.

[quote=“dodo”]tako je i meni bilo, kod većine naših imao sam problema, fiju mi se čini ok, ali sve ozbiljno ide kod stranih.

Zamislite ovo, meni toto neće reći ni koje stranice su bile u pitanju, tako da ti čak ne mogu ni reći. Idem na saslušanje sutra pa ću viditi. Imam 15-ak domena kod njih, dosta paketa, referrao sam im 7 klijenata i sada su takva pušiona, šta da kažem… selim sve kad istekne rok ili prije… totohost je izgubio mene kao klijenta.

Kod svih sve funkcionira dok ne dođe do nekakvih zahtjeva kako si napisao hudo, a onda počnu pizdarije, a upravo za to želim naći neki reliable hosting sa ljudima koji vode kako treba.[/quote]

Pa koliko ja vidim problem je u tebi a ne u Totohostu…

kakve veze oni imaju s time što si (potencijalni) kriminalac?

Dati podatke na zahtjev policije je u skladu sa zakonom u RH…ako ti tražiš neke hostove koji bi kršili zakon obrati se u Pakistan ili slično…
Da ti kažu o kojim je stranicama riječ bilo bi miješanje u istražne radnje…a to je kažnjivo.
Po meni je ovo samo plus za Totohost.

korisnik već 1.5 sa dva paketa (forumi sa po 200 aktivnih korisnika i prosječno 12gb bw mjesečno), i sve radi odlično! Podrška sjajna, downtime minimalan, brzina odlična.
Zasad stvarno bez ijedne zamjerke.

Da malo osvjezim temu, trazim hosting providera, preferiram da bude domaci.

Ako netko od korisnika Totohosta moze kratko prokomentirati kako je zadovoljan…

Po onome sto sam vidio- cijana povoljna, klijenata puno, rekao bih da rade kvalitetno.

[quote=“gregor0306”]Da malo osvjezim temu, trazim hosting providera, preferiram da bude domaci.

Ako netko od korisnika Totohosta moze kratko prokomentirati kako je zadovoljan…

Po onome sto sam vidio- cijana povoljna, klijenata puno, rekao bih da rade kvalitetno.[/quote]

Hi, imam dosta paketa kod Totohosta. Najstariji je oko 2,5g i zaista nemam zamjerki. Nedostupni su vrlo rijetko, a odgovore na pitanja upućna adminu dobivam zaista brzo.

Evo ja uzeo hosting kod totohosta. Nadam se da ce biti dobro. Samo, evo bas danas mi iskoci google oglas za jedan drugi hosting- www.webmedia.hr

Oni su jos puno jeftiniji, imaju bogatije pakete i koliko sam skuzio serveri su u Europi.

No dobro, ja sam sad na totohostu pa cemo vidjeti :slight_smile:

malo gledam cijene hostinga, svugdje su otprilike iste, negdje malo više, negdje malo manje. jedino kod totohosta uočavam ovo:
totohost profi hosting paket 32000 MB - 1 godina 876,74 kn (linux)
…dok je recimo na većini drugih hostinga paket od 10GB oko 1000-1200 kn.

zašto je to tako? kakav je totohost?
radim stranicu koja će trebati dosta diskovnog prostora pa me zanima gdje je najpametnije uzeti hosting.

baš nitko nema iskustva sa totohostom?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja